-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Dave Crank #10374 üzenetére
Azt nem szokás átszakítani, noha pont ilyet nem használok, de nem tűnik életszerűnek.
De ettől függetlenül is akartam említeni, mint általános tapasztalat: mivel nemrégiben kikészült a víztisztítóm RO-membránja, egy ideig csapvízzel használtam a Krups gépem. Sajnos a víztartály néhány hét alatt jó vízköves lett.
Tartályt kisavaztam, majd elővettem a régi Brita kancsót, volt még egy betét is elfekvőben. Itt már kijött a kancsós megoldás előnye, hogy így a tartály sem lesz vízköves, amellett a víz is iható külön.
Ezt a Brita betétet túlhasználtam, 1 hónap helyett majdnem 2 hónapig, de a víz még így is kellemes ízű volt és baktériumokat sem "éreztem" (nálam ez valamilyen torokkaparás formájában jelentkezne, ha gond lenne, tapasztalat).
Elvégeztem a forraló tesztet is, meszes maradványa már volt a víznek, de a víztartályra ez nem volt hatással, továbbra is szép tiszta maradt.
Noha időközben beépítettem az új RO-membránt és a többi filtert, de ha ez nem lenne, a fent linkelt Auchan kancsó is bevált, szerintem inkább itatnám ilyennel a gépet, mint a gyári szűrőkkel.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Dave Crank #10374 üzenetére
Nekem a Philipsnél simán ráment, semmit nem szedtem le, pedig így nézett ki nekem is kb. Remélem nem szaggattam át
Ezt néztem meg használat előtt, 1:57-nél látszik nagyjából...
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Dave Crank #10372 üzenetére
A szűrőre mondjuk ráhibáztam a képek alapján, hogy ki kell venni:
https://www.seattlecoffeegear.com/assets/user-manuals/saeco/saeco-intelia-user-manual.pdf
De ennél többet itt sem írnak. Lehet, hogy az akadályozó alkatrészt is ki kellene venni, ami a másik (neten talált) képen nem szerepel.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Dave Crank #10368 üzenetére
A tartály aljában lévő szűrőt nem lehet kivenni onnan?
-
apholyon
aktív tag
válasz
Dave Crank #10368 üzenetére
Először meg kell ázni a szűrőt, majd fejjel lefelé vízbe tenni (hogy ellepje) és megvárni, míg kijön belőle az összes levegő (nekem ez többszöri merítés és mozgatás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged