- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
Nekem egy jóval régebbi széria van delonghi - ból, de a tejes italok készítésének egyszerűsége és nagyszerűsége nekem nagyon bejön. Saeco minuto - t használtam előtte és az elkészített kávé íze nekem jobban tetszik.
Azt hiszem vannak itt ilyen gép tulajok a topikban,akik már tapasztalatokat is osztottak meg. -
Dr. Szilikát
őstag
Alapesetben kristályos citromsav 10 %-os oldata is megfelel, a Krups ajánlott eljárása szerint is.
Más cégek ezt bővíthetik további szerves savakkal, amiről elképzelhető, hogy jobban letisztítja a bojler belsejét (ezt befolyásolhatja a helyi csapvíz összetétele is, tehát nem csak szimplán a vízkő arányára gondolok), de ha valaki ilyenben gondolkodna, arra is van gazdaságos DM alternatíva (citromsav, tejsav, almasav).
Lehet, hogy jobb a gyárinál is:
-
Hőguta
csendes tag
Üdvözletem,Márkatárs!
Ugyanilyen készülékünk van nekünk is és talán még korban is megegyezik.(decemberben múlt 5éves)
El ne kiabáljam szervízmentesen főz napi 4-6 hosszú ill.rövid kávét.
Sajnos nálunk nagyon kemény a víz szinte napra pontosan (70naponként) kéri a vízkőmentesítést.Az intenza szűröt 3 havonta cserélem.A heti karbantartást 2 hetente zsírzást havonta szoktam elvégezni.Persze alapos munkához érdemes a főzőegységet is darabokra szedni,dugattyút.szűrőt tisztítani.
Kétszer már tisztítottam a darálót is . [kép] [kép] [kép] Neten vannak videók,azok tanulmányozása után neki mertem állni szétszedni.
Zacc ürítés után néha hibát jelez,meg kell kicsit pöcögtetni a zaccfelfogó tartály oldalát, és működik.
Használat után mindig kikapcsolom(kár hogy nem az elején van a kapcsoló) és minden alkalommal öblít.
Ahogy Konzumpro kolléga is mondja a diszpenzert sem árt gyakran tisztítani.
Szerintem jó kis készülék,ne akarj tőle megválni,alapos takarítás után sokáig fog még szolgálni! -
Kbali
nagyúr
No offense, de neked mennyit ér a szaktudásod? Mennyiért adnád az idődet? Meghallgatod a problémát, kimész a delikvenshez, megnézed az adott gépet, megcsinálod a szükséges beállítást, számlázol, adózol (esetleg valami műhelyt/üzlethelységet tartasz fenn, neadjisten alkalmazottal).
Ezeket fizeted meg abban a 3 gombnyomásos 10-15-20-25e Ft-ban.
A szervizek meg tele vannak a felhasználók által javítás címszóval elrontott gépekkel. -
Food Grade tömítések:
OD 40mm ID 32mm, Red, CS 4.0mm
ID 5mm OD 9mm, Red, CS 2mm
ID 9mm OD 13mm, Red, CS 2mm
OD 7mm ID 4mm, 10Pcs, CS 1.5mmOD: külső átmérő
ID: belső átmérő
CS: vastagság -
Dr. Szilikát
őstag
Mikrokapcsoló cserélhető, eldugult diszpenzer tisztítható, ezek nem nagy hibák.
Legalábbis el tudnám képzelni, hogy csak dugulás miatt lett túlfolyása, az általam ismert típusok alapján ez is lehetséges, de pontosan azt a fajtát nem ismerem.
De ezért érdemes minden használat után öblítést nyomni, hogy ne száradjon be az üledék. Így meglepően tiszta tud maradni a belső, vékony lerakódástól eltekintve, ami gondot nem okoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Cyberpunk 2077
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Macska topik
- További aktív témák...
- Eladó Honda Forza 125
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged