- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
BullZeye #7497 üzenetére
7 evvel ezelott beirtam a keresőbe elelmezesi szilikon. Volt tobb találat elmentem egy pesti cimre es vettem két tégellyel. Mig elek sem fog elfogyni az első sem. Hőálló kivitel kenem oda is ahol meleg van meg kócozáshoz is hasznalom. Ez tubusas valami egy higitott valtozata. Ja es akkor vettem meg ott szilikon sűrű olajat olyan csörös kivitelben.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
BullZeye #7425 üzenetére
Nincs értelme, ugyanazt csinálják. Attól eltekintve, hogy Brita betét van olyan is, ami teljesen* kiveszi a vízkövet (Ca / Mg ionokat), később már gyártottak olyat is, ami részlegesen.
Ivóvíz céljára utóbbi ajánlatosabb, ugyanakkor ilyet alkalmaznak a kávégépek gyártói is, mert a vérbeli ínyencek szerint ezzel jobb minőségű az extrakció. Illetve ennek kémiai alapja is van elvileg.
Vízkövesedés szempontjából meg nyilván jobb, ami teljesen lecseréli ezeket az ionokat. Általában H+ ionra cserélő gyantát alkalmaznak ivóvízcélra. (Az ioncserélő gyanták másik fajtája nátriumra cserél.)
*Ezeket alapvetően teafőzésre, kávéfőzésre gondolták korábban, azaz nem tartós ivóvízként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest