-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nyomásfokozóval lehet valamennyire szimulálni a jól tömörített kávépogácsa ellenállását, a forró víz kávéőrleményben töltött idejét lehet elnyújtani vele. A gyári nyomásfokozó nem sokat számít ezekben a gépekben, én kicseréltem a kerámia pöcköt üveggolyóra és a gyári könyököt egy SBS nyomásfokozó szelepre, így már lassabb a lefolyás, presszósabb a végeredmény.
Ami még fontos, a hőfok, próbáld maximumon és őrölt módban főzz le üresen egy "presszót", utána átmelegedve jobb lesz a következő valódi főzet.
-
WaterWawe
őstag
-
törölt tag
Ahol csak 12 körüli a vízkeménység, elég kb 2-3 hetente vízkőmentesíteni citromsavval vagy bolti előre kevert vízkőmentesítővel. Az AquaClean hasznos, gyantás vízlágyító. A Brita még hasznosabb, nem lesz vízköves a víztartály. Csak szénporos...
Régebben próbálkoztam Oscar gyantás vízlágyító tasakkal is, de az kevésnek bizonyult az itteni kemény víznél. Lehet hogy az AquaClean-nél is olyan gyanta van mint az Oscarban és nem olyan mint a Brita filterben, nem olvastam utána.
Itt van egy cikk ami nem ajánlja a Brita szűrőt, az acél thermoblokkhoz nálam bevált, alumíniumnál nem használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged