Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
10 év Nesspressozás után szeretnék én is belevágni az automata darálós gépek világába. Belefutottam én is a Saeco Lirikaba, ami itt a topicban is ajánlott gép, de furcsa módon az Alzában is fellelhető típusra (Saeco Lirika Black RI9840/01) kizárólag kelet európai webshopokban van találat (Lengyelország, Magyarország, Ukrajna, Románia, stb...). Még a philips.hu -n sincs fent. Ennek mi lehet az oka?
Illetve ami kapcsán még teljes zavarodottság van, az az, hogy alapvetően a Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570/10 -től indultam, ami ugye egy háromszor annyiba kerülő gép. Ha a fancy menüt/kezelőgombokat, és a teljesen automatizált tejhabosítást kiveszem a képletből, és feltételezzük hogy egy csak egy jó minőségű espressot akarok csinálni napi négyszer, akkor járhat bármilyen előnnyel az SM5570 megvásárlása a Lirikaval szemben, vagy felesleges pénzkidobás lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest