- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
troll81
addikt
válasz
jaddz90 #70508 üzenetére
Szia idealo.de nezz szet ott akad 150 eu tol feljebb arban, de egy emailt dobj elotte a boltnak. En is hasonloan jartam garanciába vittem vissza majd egy vadi új azonos márkájú de dragabb fejet kaptam vissza. Azt mondták ezt tudjak adni biztosítani helyette. Itt igy működik sajnos. Kapsz újat masikat.
-
lenrok
tag
válasz
jaddz90 #56706 üzenetére
Köszönöm a válaszodat hasznos volt számomra, hasonló célom van nekem is. Valoszinű meg veszem csak én a 190UBG de szerintem lényegbeli külömbség nincs, egy két gomb más helyen de teljesen ugyan az szerintem. Majd idővel meglátom én is mennyire lessz szükséges esetleg egy mély láda.
-
xm1000
csendes újonc
válasz
jaddz90 #54905 üzenetére
Szia!
Hanno protecto pf830 szigetelővel kb 15eft a két ajtó .Magad is megcsinálhatod ,de min. 1napot rá kell szánni.A hertz dsk szett nem rossz ,a magasai néha túl sok(ez egyéni vélemény) , de forgatással orvosolható. Amúgy Gladen szettekkel se lőnél mellé. .Írtad,hogy a későbbiekbe sub+láda kombó,ehelyett inkább egy 2csatis erőt vegyél a szettnek ,csodát tesz vele. -
PiciPeti
őstag
válasz
jaddz90 #54905 üzenetére
Corollába befér a 16-os, de a kárpit kivágása kisebb, így nem biztos, hogy érvényesülni fog a nagyobb hangszóró, sőt lehet nagyon rázni fogja a kárpitot. Amennyire lehet, emeld ki a hangszórót a kárpithoz lehető legközelebb. Úgy rémlik, hogy a 22-es MDF megfelelő, a gyári hangszóró szegecselésénél metrikus csavarral tudod rögzíteni fixen.
Ahogy a kolléga mondta, ajtószigetelést mindenképp csináld meg, tehetsz a kárpit hátuljára is bitut.
Hangszórónak jó a Hertz sztem, vagy amiket fentebb linkeltem egy fórumtársnak.
-
simi811118
aktív tag
válasz
jaddz90 #54905 üzenetére
Szia!
Akad a fórumon 1-2 Corollás emberke, akik tudnak segíteni sztem.
Fejegységről hajtva nem érdemes sztem 30k-ért hangszórókat venni.
A Hertz-ről nem tudom miért beszéltek le, sztem fejről hajtani jó alternatíva lenne.
Vagy esetleg egy Macrom , Impact, DLS szett is megfelelne.
Írtad, hogy áldoznál plusz pénzt ha jobb eredményt kapnál.
Ezt a plusz áldozatot ! mindenképpen ! ajtószigetelésre költeném.
Sokkal többet fog érni, mintha a teljes keretösszegből vennél egy drága hangszórószettet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest