- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
lenrok #74461 üzenetére
Sziasztok!
Valakinek esetleg van tapasztalata, hogy Peugeot 308SW elso ajtoba mekkora hely van, maximum milyen mely hangszorok fernek bele?
A hatsoajtoba ha jol latom, akkor nincs 2 komponensu hangszoronak hely, vagy legalabbis nem lattam a csipogo helyet. Akkor ide koax hangszorokat kell rakni, ha komolyabbat szeretnek, mint a gyari? Esetleg ennek tudja valaki a meretet?
Koszonom. -
tompibest2
csendes tag
válasz
lenrok #73317 üzenetére
Nincs vágás nélkül, a frontot is vágod HPF 200hz körül .Ez csak költséghatékony, a régi fejekkel lehetett külön időkorrekciózni a jobb-bal sub csatornát, sajnos ez már lassan a múlt. 80 prs-el most is meg tudod csinálni.A mostani aktívos fejek nem igazán mennek 1 khz alá közép-magas között.Ha jól emlékszem nem sok gyári hangváltó van ott,magason egy kondi, meg a közép előtt egy nagyobb értékű.Ha akarsz egy kis tisztulást a gyárihoz képest ,méretezhetsz egy tekercset a közép tetejére.Vagy ha kicsit költesz rá, audison bmw 10-es szettet hallottam egész jó az ár érték aránya.
-
tompibest2
csendes tag
válasz
lenrok #73310 üzenetére
Szia golf 5-ben legelső lépésként a tükör háromszöget kell átalakítani,azaz kivágni kb. úgy mint a bmw e 46-ban, és egy fémrácsot beleragasztani.A fémrács alatt már tudod fordítani a magasakat (iránykarakterisztikától, tértől függően). Használhatod a gyári hangszórókat, de kábelezd be az ajtót aktív hajtáshoz.Vásárolj egy pioneer fejet, azok tudják sub-nak kezelni a hátsó hangszórót.A 20-asokat bekötöd rear-nak 200 hz magasságában összevágod a tizessel plusz a magassal ami a frontokon van.Időkorrekciózod és kész.Ettől olcsóbban nem tudsz rendes hangot csinálni golf 5-ben.
-
troll81
addikt
válasz
lenrok #73310 üzenetére
Na talasz hozzá gladen audio Audi System Eton gyár szetet.szigetelni érdemes mindenképp.a gyári kötetre van specifikus erősítő H ne kelljen bontani.
Ez mind mind költség kérdés mennyi a keret az szab meg mindent.
Ha a tudjuk a kb keretet akkor könnyebb bármit is írni.
Az a gladen audio szett meg jó.
-
PiciPeti
őstag
válasz
lenrok #60338 üzenetére
Ott sajnos a tükörháromszög mögé nem fér be, esetleg arra lehet üvegszálazni egy kis kiemelőt a magasnak, ha gyárias kinézetet akarsz. Így könnyen vissza is alakítható.
Viszont a legtöbb magashoz adnak beépítőkeretet, amivel az A oszlopra könnyen, és nem hányás módon felszerelhető. Nem fog gyáriasnak hatni, de neki is kókány sztem. -
jaddz90
tag
válasz
lenrok #56697 üzenetére
Szia!
Nekem is MVH-180UBG (G=green/zöld) van, egy hónapja dobtam be a Corollába ahol szintén minden zöld. Nagyon jó, kicsit más színtónus de csak akkor zavarna ha a fordulatszámmérő meg a kilométeróra között lenne a fejegység. Vagy lehet akkor se. A kijelzőn megjelenő karakterek fehérek, az egész cucc (kijelző+gombsor) megvilágítása azt hiszem 8 fokozatban állítható, amiből a 4-5 ideális, nappal is könnyen olvasható, de sötétben sem zavarja a szemem. Elméletben ládát is lehet rá kötni, de nyilván azt nagyságrendekkel jobban hajtja egy erősítő. A fejegység maga szerintem az árához képest nagyon jó választás, nekem egy JBL CS760C szettetet működted, szerettem volna én is erősítőt meg ládát, de elégedetten hallgatózom nélkülük is, így sem tudom kihasználni azt a mélyet amit tud, mert előbb kezd el rezonálni valahol a kárpit (bár ez egy 20 éves autó, meg nyilván típusa válogatja).
Bocs, elkalandoztam.. a fej
Teljesen jó, megéri az árát.
-
pengusz77
senior tag
válasz
lenrok #56678 üzenetére
Ha mindenképpen pio-t akarsz lejjebb ott van a 180Ui, azt szokták itt ajánlani, de a 190 Ui-ban is van 2 pár rca, meg hpf/lpf. Ha nincs 2 pár rca-d, és később szeretnél subot, akkor első lépésként fejet kell cserélned megint
Kenwoodnak van még a kmm122 ebben a kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest