- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz
vass1024 #66337 üzenetére
autohificityt láttam már itt többször linkelve, így azt gondolom, hogy megbízhatóak. Az autóhifi outlettől pedig én már vásároltam. A fószer kissé tuskó aki bent szokott lenni, illetve így h már minden vackot árulnak kb semmi nincs raktáron de az oldalon megadott időket tudják tartani és a cuccokkal sincs probléma.
-
dmad
aktív tag
válasz
vass1024 #66328 üzenetére
Amúgy én is javaslom a hátsók kihagyását.
20 körül már kapni jó 4 csatis erőt, előre egy kétutas szett az erőről hajtva, és később bővíteni egy ládával...
Ég és föld a különbség még egy viszonylag kicsi láda beépítésével is a hangzás...
Használtan szerintem simán kijönne a keretből az egész... -
válasz
vass1024 #66307 üzenetére
Az itteni öreg rókák azt mondják, hogy hátulra nem érdemes szettre költeni.
Persze az akérdés, mi a cél - a lehető legtöbb mélyen kívül.?
Autós hifi témában még alapozok, így minr Renault-os tudok csak biztosat mondani. Gyári fejjel még mindig a gyári hangszóró a legjobb és általában a legolcsóbb megoldás. Ezeket eléggé szépen egymáshoz hangolják.
A hátsó szett helyett tegyetek be pl. egy jobb(acska) fejegységet. Előre egy ilyen, bár ez a 25E-s határ felett van..Vaaaagy marad a barkács...
-
troll81
addikt
válasz
vass1024 #66307 üzenetére
Szia erősítő nélkül nem is próbálkoznék a mély hanggal, fejről hajtva necces.erősítővel hátra csak kikk basst tennék valami jó szigeteléssel. elől is szigetelném, passziv szettel. igy egy 4 csatornás elég lenne. Azokat a hertzek nem a legjobbak. mennyi a max keret? Az lényeges lenne.
-
válasz
vass1024 #66299 üzenetére
Hali
Sajnos a Renault Megane-okkal eléggé mostohán bánnak...
Igaz, nekem egy 2004-es M2 van, de szintén ez a "2 füles" megoldás és kb 0 hely egy kiemelőnek, mert nálunk már teljesen hülye formája van az ajtó belső műanyag elemének. Így csak némi barkáxcsal egy kiemelőkeret a megoldás.
Vagy maradsz a 13as méretnél, gyári fejjel amúgy is a gyári hangszoró szól a legjobban. Fejegység csere után meg lehet nézni bele egy jobb 13-as szettet - a línyrg, hogy a 4 rögzítő fülből le kell csípni 2-t és már jó is, feltéve ha mélységében is befér. Persze erre is van slim megoldás.
Kérdés, mennyit szánsz rá (?) -
G.Zs.
senior tag
válasz
vass1024 #64762 üzenetére
Nekem van egy JVC KD-X342BT. Hangja jobb, mint amit ettol a kategoriatol elvartam. Konnyen kezelheto, 2 utas aktiv valtoja aprolekosan testreszabhato telefonos appon keresztul is. Rovid kialakitasu, befer barhova (nekem a helyhiany miatt is esett a valasztasom erre).
-
PiciPeti
őstag
válasz
vass1024 #36376 üzenetére
Értem. Arra elég lesz, amire használni akarod. (Jöjjön valami hang elölről is.)
Amúgy ha eladnád az ovált, és hozzáadnád ezt a pénzt, akkor előre tudnál venni egy 16-os komponens szettet, és úgy már lehetne zenélni normálisan.
Hangszórót nem nagyon szokás "túlméretezni". Inkább az a jellemző, hogy nagyobb erősítő teljesítménnyel hajtjuk, mint amit ráírnak terhelhetőségként.
Ha rendes erősítő van elékötve, akkor a hangszórót csak mechanikai úton tudod megölni. (leszakad a tekercs, szétmegy a pille/perem, lekoppan, stb..) Amivel általában megölik a hangszórót, az a túl kicsi/ rossz minőségű erősítő, ami kockajellel hajtja a hangszórót, így nem megfelelő a hűtése, és megég a tekercs. -
PiciPeti
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- E-roller topik
- lovag05: Híradó
- RC modell földön, vízen, levegőben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest