-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
vass1024
tag
Amúgy van tapasztalatotok, hogy az Autohifi Outlet vagy az Autohifi City bolt a megbízhatóbb
Facebookon elég hasonló az értékelésük.
-
vass1024
tag
Kicsit előrébb már írtam de nem jött válasz.
Tudtok ajánlani egy szélessávú, viszonylag szép hangú 13cm-es szettet előre, és egy 13cm-es koax-ot hátra (Renault Megane Classic 2002-be).
Egy Pioneer MVH-S300BT-ről lesznek hajtva, nem lesz hozzá erősítő mert nem fér bele a keretbe.
Összesen 40K a keret első, hátsó hangszórókra.Nekem voltak Hertz hangszóróim és nagyon megvoltam velük elégedve ezért is gondoltam azokra, de várom a további tanácsokat
Köszi előre is
-
vass1024
tag
Rendben, én is valami hasonló megállapításra jutottam, hogy nem igazán lesz mély hangzás ekkora hangszórókkal. Beszéltem a tulajjal és akkor talán később lesz majd mély láda.
Szóval akkor tudtok ajánlani egy szélessávú, viszonylag szép hangú 13cm-es szettet előre, és egy 13cm-es koax-ot hátra (Renault Megane Classic 2002-be).
Egy Pioneer MVH-S300BT-ről lesznek hajtva, nem lesz hozzá erősítő mert nem fér bele a keretbe.
Összesen 40K a keret első, hátsó hangszórókra.Nekem voltak Hertz hangszóróim és nagyon megvoltam velük elégedve ezért is gondoltam azokra, de várom a további tanácsokat
Köszi előre is
-
vass1024
tag
Nem az enyém az autó és a tulaj nem akar mély ládát. Szóval ezekből kellene annyi mélyet kicsikarni amennyit lehet. Ezért is gondoltam hogy 16cm kellene mert 13cm elég karcsú a mélyekhez.. Az a baj hogy én is úgy látom hogy elég sok barkácsolással férne be ha beférne egyáltalán. De majd ha odaérek megnézem, megmérem újra alaposabban.
Kb. max. 25K első szett, 20K hátsó szett. Hertz DSK, DCX-re gondoltam fejegységről hajtva.
Szerinted? Szerintetek? -
vass1024
tag
Sziasztok!
Egy Renault Megane Classic 2002-ben szeretnék hangszórókat cserélni. Elől, hátul 13cm-es hangszórók vannak. Érdeklődnék, hogy nem-e létezik beépítőkeret előre, 16cm-es hangszóró beszereléséhez. Esetleg belehet-e faragni szerintetek?
Itt van egy kép, hogy is néz ki gyárilag a cucc:
Köszi a válaszokat előre is
-
vass1024
tag
Sziasztok!
Szeretnék bluetoothos fejegységet. Több típus felmerült opcióként, megköszönném ha tudnátok segíteni:
Van pár szempont ami alapján kellene dönteni, talán az elsődleges a hangzás, másodlagos bluetooth megfelelő működése, és még állítható legyen a fényereje. Esetleg ha ilyen árban tudtok valami más alternatívát, szívesen meghallgatom. A következő négy típust néztem:1. JVC KD-X342BT
Nem igazán tetszik a kinézete. 2016-os konstrukció.2. Pioneer MVH-S300BT
2017-es konstrukció.3. Kenwood KMM-BT203
2015-ös konstrukció.4. Alpine UTE-72BT
Gyanítom, hogy ennek a legjobb a hangzása már csak a méretéből adódóan is viszont 2013-as konstrukció.Ti melyiket választanátok pro-kontra alapon
Előre is köszönöm
Ádám -
vass1024
tag
válasz
PiciPeti #36375 üzenetére
Gondoltam h nincs sok különbség az olcsó kategóriában.. azért megkérdeztem hátha van vmi jó
hát az a 50/100 valójában összesített teljesítmény így csak 25/50 egy szoró. ha 15W-ot ad le a fejegység akkor 40% túl méretezéssel az 21W-os szoró kell hozzá. Amugy van hátul ovál meg mély láda
-
vass1024
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani széphangú 10cm-es koax hangszorót 10K környékén, jó lenne ha legalább 50/100W os lenne és minnél érzékenyebb. Fejegységgel lenne hajtva, elől műszerfalban.
Eddig ezt néztem ki Kicx GFQ-100
Köszke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest