- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lusu
aktív tag
válasz
XP NINJA #78462 üzenetére
Közvetlen BT kapcsolat esetén a telefon hangerő szabályzóját használod vagy a táv. A gyári fej szabályzója akkor működik ha azon keresztül megy a stream, de akkor adtál a minőségnek egy pofont.
Feltételezem a a BT50 azt takarja, hogy 5.0-s BT-t tud, a beépített meg 3.0-t valószínűleg. Kollégámnak volt A594DSP-je, szerintem ahhoz amit tervezel a beépített BT is elég lesz. -
-
PiciPeti
őstag
válasz
XP NINJA #70426 üzenetére
Nem létezik hozzá valamilyen can-bus illesztő? Nekem úgy tűnik mintha nem kapná meg a can-vezérlő a standby jelet, és ezért marad bekapcsolva a fejegység. Lehetséges hogy a gyári fejegység vezérli mondjuk a műszeregység CAN modulját. Így hülyeségnek tűnik, és én se találkoztam még ilyennel, de mégiscsak egy olasz verdáról van szó...
-
do3om
addikt
válasz
XP NINJA #69953 üzenetére
Nem tudom abban van e ilyen, szerintem még nem. Nekem a golfban a gyárilag folyamatosan áram alatt van és a canbus küldi aludni, de csak gyári rádiókat vagy kell a 30e Ft-os adapter. Ezért most csak gyújtáskor van rádióm, nincs olyan ami meghagyja ha csak a kulcs van benne, csak és kizárólag kulcs fordítva, ha vissz akkor le is áll. Sajnos mindent maga vezérel, igy amit találtunk kulcs visszafordításkor áramot azt is leveszi 20 másodperc után.
Ha olyanra van kötve amin kulcs kiszedéskor nincs áram alatt akkor nem szívhatja le. Am ha ugyan oda van neki az áramellátás kötve mint a régin akkor nem tudom most mért nem jó.
-
-
PiciPeti
őstag
válasz
XP NINJA #53219 üzenetére
Ha nem vesz fel semmi áramot nyugalmi helyzetben, akkor az akkuval lesz gond... Viszont ha leveszed a sarut, és akkor nem merül, akkor valami mégis vesz fel áramot...
Egyáltalán nem biztos, hogy a hifi, lehet az csomi világítás, riasztó, immo, abs, vagy bármi, ami az autóban áram alatt van kulcs nélkül. Vidd el egy villamosságishoz, mert ez magától nem fog megoldódni.
-
simi811118
aktív tag
válasz
XP NINJA #51834 üzenetére
Audio System MX szetthez gyárilag ilyen váltót adnak. Én nem is hívnám váltónak, ez csak a magassugárzóról vágja le a mély hangokat. Ezért van csak egy pár be és egy pár ki.
Ezt a mélyközép sugárzóra kötik rá párhuzamosan.Ha valahol találsz Audio System Radion szetthez való hangváltót, azzal már egy picit tudsz is tuningolni a szetten. Ez már a magas és a mély hangokat is megvágja. (Audio System FWR néven találod, elvileg még kapható is néhány üzletben)
-
-
Czimby
addikt
válasz
XP NINJA #49070 üzenetére
Az az erősítő egy vicc, semmi súlya nincs, pedig nem digitális... A hangja is elég érdekes.
A nyomó egy jónak mondható nelépőszintű nyomó, de gondolom külön nem adja.
Van egy ismerősöm aki kintről hord be normálisabb erősítőket Axton, Rodek, Eyebrid rákérdezek, hogy mi van most neki. Mekkora teljesítményűre lenne szükséged és hány csatornásra?
-
válasz
XP NINJA #45282 üzenetére
Igen, egy 4 csatis kell neked, facebook csoportban jobb hasznalt 4 csatis erok 20-25 korul mar vannak, signat, macrom, (kicx) pl mehet, ladabol valami zartat neznek, pl rockfordot. Kabel legyen jo minosegu, nem auchanos egybecsomagolt szar. Tapbol ar/ertekben a hegesztokabel jo, rca-bol ha uj akkor kacsa, hasznaltbol jo nem nagyon szokott lenni
Hangszoro is mehet kacsas.
-
-
opeter70
senior tag
válasz
XP NINJA #42655 üzenetére
-Miért nem szabad a kárpitba fogatni?
Mert "lobogni" fog a kárpit, mint a győzelmi zászló.
Egy hangszórónak stabil rögzítés kell, nem pedig 2-3 mm vastag műanyag/papír ajtókárpit.-A megvettem és beszereltemen kivül mit tudok még csinálni hogy jobb hangzást érjek el?
Ajtószigetelés (pontosabban a lemezek rezgéscsillapítása bitumenlapokkal), valamint az ajtón lévő szerelőnyílások lezárása szintén bitumenlapokkal, hogy a hangszórónak zárt tere legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest