- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lusu
aktív tag
válasz
Krissz80 #78690 üzenetére
Sajnos ebben a kérdésben nincs tapasztalatom, egyelőre még nem használtam ilyet. Nekem most egy személyre szabott izolálás készül, remote időzítésekkel. Az ok amiért kipróbálom, az, hogy jelenleg a BT forrásom és a koax között nincs a várt különbség, úgyhogy most kap a forrás és a DSP is egy ilyen szűrést.
-
Daywalker
addikt
válasz
Krissz80 #46751 üzenetére
A házimozi teljesen más tészta, és szarul van kommunikálva ,plusz nem szabvány mérést adnak meg sokszor. Ott csatornánként leadható max teljesítményt adnak meg, nem az együttes teljesítményt. Azért, mert házimozinál (filmnél) általában nincs (vagy iszonyú ritka) olyan szituáció, amikor minden csatornán le kell adni a full teljesítményt, így kisebb táp is elég.
-
Daywalker
addikt
válasz
Krissz80 #46721 üzenetére
Nem lebeszéltük már egyszer ezt a watt témát talán pont veled? (Ha nem akkor bocs
)Tök mindegy mi van ráírva, egy fejegység max 4x12 wattot tud (10A biztosíték van benne, ebből kiszámolhatod), de azt is oriási torzítás mellett. A noname fejek meg ennyit se tudnak, a többiről nem is beszélve. Zenecet én személy szerint nem láttam még élőben, így arról nincs véleményem, de ne a wattokat nézd.
-
Krissz80
senior tag
válasz
Krissz80 #46559 üzenetére
Na ki is cseréltem, igaz egyelőre csak a mélyet hangváltó nélkül, de már így is érezni, hogy van rendes mély.
A továbblépéshez viszont már meg kell bontani az ajtót, hogy be tudjam tenni a hangváltót.Azt amúgy mivel szokták rögzíteni?
Valami komolyabb gyurmaragasztó jó lehet rá?
Elég nehéz. -
kigoi
senior tag
válasz
Krissz80 #46528 üzenetére
inkább az szép közepek és magasak kellenének gyengébb méllyel.
Pontosan ezért kell az erősítő,a fej végfokát ami nincs 52W de ezt most hagyjuk,ki kell kerülni mert amellett hogy gyenge még a hangminősége sem jó.
Ugyan akkor teljesítmény mellett egy erősítővel szebben szól a hangszóró mint fej végfokkal.
A túlzott mélyen sem kell aggódni,magasabban vágod meg a szett alját és kész is de szerintem erre semmi szükség nem lesz,én még nem halottam olyan 165-ös szettet ami túlzott mély leadására képes volt. -
kigoi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest