- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabeszsz
csendes tag
sziasztok!A gladen audio alpha 165 hangváltóját ugy kell bekötni hogy a piros hurkot el kell vágni és arra kell kötni a bejövő +és --t?válaszokat köszi
-
csabeszsz
csendes tag
válasz
TheBikerider #70663 üzenetére
Igy van!Fel kell cserélni,mert ahová fix 12v kéne oda neked kapcsolt megy,ahova meg kapcsolt kéne,oda meg fix
De nem olyan egyszerű csak ugy megcserélni max ha elvágod mindkettőt,megcseréled és sorkapocssal összekötöd!De ha csinálod azért az akku pozitívot érdemes levenni,vagy a fejegység biztosítékját kivenni,nehogy letesteljél!
-
csabeszsz
csendes tag
válasz
kavics325i #29550 üzenetére
-
csabeszsz
csendes tag
A mappák közt hogy tudok navigálni?Tehát a mappákat hogy tudom léptetni?köszi!(usb-ről)
-
csabeszsz
csendes tag
[erre]
Valaki?Köszönöm -
csabeszsz
csendes tag
Sziasztok használ valaki Kenwood KMM-BT304-es fejegységet?Kikapcsolás után visszakapcsol,ilyen "készenléti"üzemmódra!Hogy tudom azt megcsinálni hogy teljesen kikapcsoljam,sötét kijelzőre?Válaszokat köszönöm
-
-
csabeszsz
csendes tag
válasz
lautnermark #70422 üzenetére
Huu ennek nézz utána amit írtál mert hát.....
Az akkumulátor indításra szolgál,utána pufferként működik!Az autó beindulása után a generátorról mennek a fogyasztók!Fogyasztó az erősítő is!!A fogyasztók áramfelvételét összeadva kijön egy szám,ha ezt a számot kivonod a generátor terhelhetőségével(mondjuk 70A)akkor megmarad az az amperszám ami töltésre jut!50-60Amperral tölti az akkut?
Nézz utána -
csabeszsz
csendes tag
A vastagabb a biztosabb mi?
Az a 35 ös ér elbir kb 160 ampert anélkül hogy melegedne!A generátorodból meg jó esetbe 100 ampert tudsz kisajtolni!autó egyéb fogyasztói felvesznek vagy 30 ampert(világitás,ablakfűtés,szellőzőmotor stb!Hifire jó ha 50-60 amper jut!Erre elég a 16os ér is!De nem kioktatni akarlak ne értsd félre,csak pénzkidobás
-
csabeszsz
csendes tag
Ki az aki az aki az aktív megoldásra esküszik?
-
csabeszsz
csendes tag
Köszi az eddigi segitséget mindenkinek!
-
csabeszsz
csendes tag
Köszi-köszi
Még annyi hogy ezek a "Flac"-os fejek biztos felismerik az 1000 kb/s-körüli fájlokat?Inkább azokat hallgatok szívesen -
csabeszsz
csendes tag
Sziasztok
Érdekelne hogy kinek milyen első szettje van a kocsijába!
Köszi -
csabeszsz
csendes tag
És akkor a fejjel gyönyörüen össze lehet hangolni a csatornákat elvileg!Biztos mosolyognak a háttérbe az öreg guruk
-
csabeszsz
csendes tag
Akkor a front lesz a 2 magassugárzó,a rear meg a 2 mélyközép és csatornánként lehet a finomhangolás
értem!!
-
csabeszsz
csendes tag
A fejen van 3 pár rca kimenet!A subot melyikre kössem a rear-re vagy a sub kimenetre?Mindegy nem?
-
csabeszsz
csendes tag
Meg is szoktam lepődni ezeken a kábelszetteken,micsoda áruk van!Villamossági boltba töredékéért hozzá lehet jutni!
-
csabeszsz
csendes tag
Villanyszerelő vagyok,vezeték problémám nem lesz
-
csabeszsz
csendes tag
Akksi 56ah generátor 70A!Éppen kiszolgálná a zenét és akkor még hol van az autó fogyasztói
-
csabeszsz
csendes tag
Focal PS 165
Kenwood KMM-BT304
Gladen One 120.4
Sziasztok!Kezdésnek ez milyen kombó lenne?
-
csabeszsz
csendes tag
Sziasztok!Segitene nekem valaki egy komplett rendszer(fej,elsőszett,erősitő,meg egy szolidabb nyomó!)összeállításába?A max limit 200 pénz
köszi a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest