Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Hirdetés
-
Újabb analóg billentyűzettel bővül a Keychron kínálata
ph A cég rövidesen megjelenő, vezetékmentes újdonsága két alapkivitelben választható, és az egyiket fával díszítették.
-
Most jöhet el a VR-headsetek kora?
it Az IDC azt mondja, hogy az AI és az alacsonyabb költségek miatt most lesznek csak népszerűek a VR- és AR-headsetek.
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
A revit nem jó megoldás mindenkinek. Az import-export szándékosan alulfejlesztett hogy csökkentsék a kompatibilitást. Még a PDF-et sem támogatja (!). Importált IFC esetén minden inplace family és nem tudod szerkeszteni, nincs room bounding.
A revit egyetlen előnye, hogy minden szakágat támogat amiben nincs jobb versenytársa. De egyesével ha külön-külön nézed a szakágakat sokkal jobb programok vannak. Épitészeknek archicad sokkal jobb, szerkezeteseknek a tekla structure vagy bentley jobb, gépészeknek talán a revit a legjobb.
Ha most multi-discipline irodát csinálnék én is revit mellett voksolnék. Ha épitész irodát akkor archicad mellett.Az openBIM pont arról szól, hogy használd amit akarsz, a programod megfelelő kimenetet ad más programoknak. Az elző irodában ahol dolgoztam archicad-el ment a munka, a szerkezetesek tekla ifc-t adtak. Az a fájl olyan volt, mintha archicad-ben csináltam volna. Tiszta, tele paraméterekkel, nem voltak hibák benne.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Megjött a Logitech G PRO X Superlight 2 "ergonomikus" változata
- Politika
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10, Windows 11, Office Akció: Office 2021, Office 2019, Office 2016 csak Retail
- BIG BOX! - Heroes of Might and Magic 3 Double Pack (EU)
- BIG BOX! - Heroes of Might and Magic 3 (EU) csomag
- BIG BOX! - Heroes of Might and Magic (US, angol, Win95 kiadás)
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen