- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
solyomsherif
csendes tag
Nem jól sejted, nem csak Revittel dolgoztam. 2001-ben az Archcad volt az első CAD szoftver amit megismertem. 10 éve már nem dolgozom vele, csak követem a verziókat hogy merre halad.
Statikusok itthon elsősorban Allplant, Teklát, Consteelt használnak, továbbá számtalan Autocad-re épülő modult. Rengeteget dolgoztam Autocad-re épülő programokkal, Allplannal kevesebbet, Teklával csak ismerkedtem. Az Allplan rettentő népszerű itthon, de engem nem győzött meg.Én abban látom az egyik kulcsot, hogy a szakágak közötti kommunikáció dwg-n megy. Ha az építész és a fő szakágak közt meg is valósul a közös szoftver, van számtalan kis tervező (geodézia, közmű, spinkler, konyha, kert stb stb), akik mind csak dwg képesek. Archicad azt kezeli ez Ok, de ha én statikusként olyan platformra teszem le a voksom, ami úgy kezeli a dwg-t akár egy pdf-et akkor rengeteget szívok.
A másik kulcs, ha nekem van szükségem hirtelen alvállalkozóra, akkor olyan programmal dolgozzak ami használható dwg-ket állít elő, mert akkor gyorsan találok magam mellé alvállalkozót.
Archicad által exportált dwg pl nem ilyen...Részemről örömmel váltanék egy fejlett Archicad-re, de az én szakmámat jelenleg nagyon nem elégíti ki. Tudom rengeteg modul van rá, de nehogy már folyton mindent pluszba meg kelljen vennem. Legalább a szakmám alapjai legyenek belezsúfolva egy szoftverbe.
+ mi még végeselem programot is használunk. Az AxisVM beimportálja az említett szoftverek mindegyikét, de VEM programból is rengeteg van. Ne is gondoljunk bele merre ágazik tovább ez a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 7
- DUNE médialejátszók topicja
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Parfüm topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest