- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
válasz
lumpy92 #5440 üzenetére
Bocsi a guglis képért, nincs előttem cad. Ennek az opciónak előnye is az, hogy nem cseréli a magasságot rajzoláskor. A változó neve nem ugrik be, de lényegében ezt kapcsolgatja az is.
Nem tartom kizártnak, hogy valamilyen véletlen billentyű kombóval állítottad el.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
lumpy92 #5396 üzenetére
En 34”es (uwqhd) oled-et hasznalok otthon, nem cserelnem mar masra, max. ha jonnek a nagyobb 5k2k monitorok.
Munka miatt jo a szelesseg, ha kell siman cad melle rakok pl. pdf-et vagy ami kell a tervezeshez.
Regebb 2 monitorral dolgoztam (irodaban meg mindig), de mar annyira nem volt kenyelmes. Ezek amugy IPS-ek voltak, cad-ben nem gond, kerdes, hogy mire hasznalod. Ahogy mar irtak, TN-t ne! Ha VA vagy IPS, en IPS-re szavazok.
Neha csinalok fotorendereket, oled-en azert sokkal elvezetesebb a vegeredmeny. -
válasz
lumpy92 #5389 üzenetére
Mindkettőt szoktam használni, VA munkahelyen, IPS otthon.
VA-nak jobb a feketéje és ezáltal a kontrasztja is, de ilyen szempontból nem tudnék rosszat mondani a saját Acer Nitro IPS-es monitoromról sem. Autocad alatt mindkettőnél gyakorlatilag tökéletes a fekete.
Nyilván IPS-nél van glow, de csak a széleknél, tehát sötét témájú és fekete hátterű modelltérnél ez nem lesz zavaró.32"-on az 1440p nekem nagyon kényelmes. A 2160p nagyon apró ikonokat eredményez 32"-on 100%-os méretezéssel.
A következő jó méret a 43" 4k, de az árban már 250 ezernél kezdődik. -
rgqjx
aktív tag
válasz
lumpy92 #5393 üzenetére
Akkok mérd le, hogy mekkora a rendelkezésre álló hely, ami kényelmesen elfér az asztalodon és vedd oda legnagyobbat.
Ha jól sejtem van monitoros topic is, ott lehet sikeresebb leszel. (Nálam is VA paneles van.) Ha jól sejtem a magasabb képfrissítési frekvencia talán jobban kíméli a szemet.
-
Kapanyél
őstag
válasz
lumpy92 #5389 üzenetére
Én VA-t használok, egy 43" 4K TV-t konkrétan, de előtte is VA monitorom volt, egy 32"-es Samsung. Csak CAD-re megfelelne egy IPS is, ott nem zavar a fekete hiánya.
Most egy 55"-os 8k TV-re fogom lecserélni.
(simán bevittem a melóba is, nem köcsögöltek miatta, sőt a vaksi kollégák is szeretik, amikor mutogatom rajta a terveket. De egy Teams meeting is sokkal jobb ekkora méretben, bár tudom, nem ez volt a kérdés)Ja, TN-t semmiképp se!
-
rgqjx
aktív tag
válasz
lumpy92 #5379 üzenetére
A céges laptopomnak 2560x1600-as felbontása van. Bent a melóhelyen 2 fullhd 24" monitor van rákötve, otthon pedig a 4k-s van rajta.
Igen, a gombok kicsik lesznek, de emlékeim szerint az autocad/c3d beállításaiban lehet nagy gombokat bepipálni de a windows képernyőbeállításoknál a felskálázással is lehet eredményesen nagyítani, hogy élvezhető legyen. (Én csak simán felskáláztam, hogy használható legyen) Nekem a 32" 4k főleg azért jön be, mert hátradőlve dolgozhatok és jóval több dolog elfér a modelltérben.
Csak a fontosabb palettákat tartom ott, de melóhelyen az összes a mellette levő monitoron van.Akkor van egy kis gebasz, mint ahogy nálam is, amikor a laptop és a monitor különböző százalékban van felskálázva, így amikor áthúzol valamit a másik képernyőre, akkor változik a mérete. Tudok vele élni.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
lumpy92 #5379 üzenetére
28" 4k-t használok melóban 150%-on (van, hogy alapon), számomra jó. Otthon 34" uw-oled 3440x1440. Szintén jó, már kéne nagyobb.
Vannak cégnél 32" 1080p-sek, ott meg túl nagyok az iconok már.
Ha megoldható, ajánlatos megnézni ezeket élőben pl. egy laptopról rádugod a cad-et.Gépnek nagyjából ilyet néznék (egyszerűbb nekem a bruttó ár):
CPU: AMD Ryzen 7 9700X (~140k)
Alaplap: B650 (~70-80k)
Memória: CORSAIR 48GB Vengeance DDR5 6000MHz CL30 KIT (~90k)
GPU: 4060Ti 16GB (~220k) [akár 4070 Super + ~50k felár]
SSD: M2 4.gen, tárhely mennyi kell? (~25-40k)
Táp: minőségi 650W (~25-30k)
Ház: ~10-20k
Bill.-egér: ~10-20kEz durván 640 bruttó, marad még majdnem 200 a monitorokra.
Esetleg több RAM, nagyobb tárhely ... -
válasz
lumpy92 #5311 üzenetére
A LIMITS beállításával és LIMCHECK értékének 1-re állításával el lehet azt érni, hogy ne rajzolhass a megadott területen kívülre, de kör esetén pont nem működik jól.
Hátha segít, de érdemes megnézni, hogy mire snappel rá. Ha hatchre, akkor az OSNAPHATCH értékét állítsd 0-ra. Ha xrefre, akkor pedig ajánlom az Xref Tools Extra plugint, amivel nagyon sok minden xreffel kapcsolatos dolog állítható. -
Janusz001
őstag
válasz
lumpy92 #5291 üzenetére
Nos továbbra is felemás a végeredmény, beteszek egy példa vonal rajzot, miből is kellene 3d -t varázsolni egyszerűen.
Ezt kellene 40x40 -es zártszelvénnyé konvertálni, a külső méretek a mérvadóak. Ez pl. 1000X3000 -es keret.Egyszer világosodnék meg, aztán menne, mint a karikacsapás.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
lumpy92 #5286 üzenetére
Beszéltem egy magyar forgalmazóval, akitől vásároljuk a licenszeket, ő is az alkudozást javasolta. Viszont akkor is tartom magam ahhoz, hogy abszolút inkorrekt ez az eljárás. Új licenszre nincs szükségünk, úgyhogy nem tudom mi fog kisülni ebből.
Nem értek a joghoz, nem is szeretnénk peres ügyet ebből, de a webolaluk alapján szerintem védhető az érvelésünk. (Nyilván így is simán nyernének!) Ha valamennyi pluszt fizetnünk kell, akkor azzal csak azt érik el, hogy nem fogjuk megújítani a jelenleg élő licenszünket. Ha nekik jó lesz ez így ...
-
válasz
lumpy92 #5263 üzenetére
24-esben is hasonlóan kellene működnie, mint 22-ben, a listát a fül alatt kellene megjelenítenie. Nálad valamiért a fül fölött jelenik meg. Lehet túl hosszú a lista? Vagy a ribbon kavar be?
Ha nem felejtem el, akkor hétfőn megnézem 24-ben.
Az előzőleg írt FILETABTHUMBOVER és FILETABPREVIEW változón kívül nincs más, a legördülő listát nem lehet kikapcsolni, csak ha kikapcsolod a füleket (FILETABCLOSE).
-
Willie
őstag
válasz
lumpy92 #5054 üzenetére
Köszönöm!
2 db monitort használ, az egyik 4K, a másik FullHD, viszont mindkettőt FullHD felbontáson használja. Megkérdeztem itt is.
A többieket is kérdezném, hogy érdemes a Quadro P2200-at választani vagy menjünk a másik irányba? RTX 2060 vagy RTX 3060, esetleg más?~10 évre lenne a konfig, csak munka lenne rajta, játék nem.
Ez a konfig lenne kiegészítve egyébként:
HÁZ: Thermaltake J22 TG (max 310 mm hosszúságú VGA fér bele)
TÁP: CORSAIR RMx Series 750W V2
LAP: ASROCK B560 Pro4
CPU: i7-11700
CPU HŰTŐ: SILENTIUMPC Fortis 3 HE1425
RAM: TEAM GROUP 32GB T-Force Vulcan Z DDR4 3200MHz CL16 KIT TLZGD432G3200HC16FDC01
SSD: SAMSUNG 500GB 980 PRO M.2 PCIe M.2 2280 MZ-V8P500BWA videókártyára a keret ~200e Ft, nagyon max ~250e Ft. Mit tudnátok javasolni?
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
-
Willie
őstag
válasz
lumpy92 #5050 üzenetére
Szia!
Köszi a választ.
Igen, én se értem, hogy miért nem elég az integrált videókártya. Nem értek az AutoCAD-hez, csak megkértek, hogy építsek egy számítógépet. Valami olyasmit magyarázott az ismerősöm, hogyha bekapcsol valami vonal élesítő funkciót a rétegeken, akkor nagyon megakad az AutoCAD és nem elég a processzorban lévő videókártya. -
-
-
WhiteHorse22
újonc
válasz
lumpy92 #4946 üzenetére
Köszi az infót. A PDF-t kaptam, így csak mentés másként tudtam PDF/A-ra módosítani. Sajnos a hiba továbbra is jelentkezik az importja után. Szűz acadiso.dwt-ben simán beállítja és megjeleníti a Méter/Inc értéket. Beállításoknál hiába állítom a Profiloknál Alaphelyzetbe és utána Aktuálissá tétel, így sem vált.
-
-
dcsabesz
tag
válasz
lumpy92 #4863 üzenetére
Az F9 kikapcsolása nem változtat a helyzete.
Az történik, hogy a Start pontról indulva az A pozícióba tenném le a vonal végpontját, de ez helyett előbb a B pontba kerül egy végpont, pontosan függőlegesen az A alá (nagyítástól függő távolságra, de nem raszterpontra), majd az A pont kerül letételre, ahova elősször akartam letenni a vonal végét. Remélem sikerült érthetően leírnom a jelenséget. -
Nisida
aktív tag
válasz
lumpy92 #4858 üzenetére
Az irtózatosan kevés , scanelt állományokhoz 32 -vel is nagyon jól tudok dolgozni de azért a 64 nél érzem azt hogy nincs probléma, igaz a memória felét a hülye web böngészők szarják tele de akkor is.
Bár lehet a monitor kártya dedikált memóriája is sokat dob, mert a memória azért jó mert nem gyártunk swap fileokat a hdd-re. Ez megérne egy misét, hogy a SSD - Vido kártya memó - RAm szentháromságában + a CPU egyszálas teljesítménye ... melyik a legfontosabb.
Köszi.
Tapasztalat, hogy egy 24 colos + monitor mennyire fogja meg a gépet ?
+1 kérdés: az Autodesk elkezdett már kezdeni valamit a szar egy szálas feldolgozással vagy már több szálas csak én nem vettem észre. ?
-
sabrinho
tag
válasz
lumpy92 #4824 üzenetére
A telekom cégek szórakoznak időről-időre (mikor új embereket vesznek fel e célra), meg hogy jelöljük meg a vezetékeiket. Mint kiderült, ez azért van, mert azt hiszik, mi csak egyeztetünk, de nem mi végezzük a munkát ezért félnek, hogy ha valaki tép valamit, akkor nem tudja kiét tépte. A legszebb, hogy mi kizárólag földkábelt fektetünk, az ilyen igénnyel jövők 99 százaléka pedig légkábeles cég.
Akkor ennek az ÁSZF előírásnak egzaktabb módon nem lehet leget tenni? -
kriszpontaz
veterán
válasz
lumpy92 #4798 üzenetére
Szia!
A teljesítményproblémák miatt, ha nagy felülettel vagy összetett geometriával dolgozol, az AutoCAD nagyítási szint szerint "szegényíti" az objektumok geometriáját. Tehát távolabb zoomolsz, a felületmodell részletessége romlik.
Nem mindig érhető el a kikapcsolás szalag menü alól, de a nézet fül alatt a nézetkezelő ikon alól kellene lenyílnia. Ha nem,
akkorLEVELOFDETAILOFF
paranccsal ki lehet kapcsolni. -
-
Lanash
senior tag
válasz
lumpy92 #4773 üzenetére
Köszi. Igen csak 2D-ben dolgozok.
Viszont volt egy wines laptop tesztelés alatt nálam, amiben egy Intel® Core™ i5 8265U, 8GB memória, és egy NVIDIA videókártya, 2GB GDDR5 VRAM-mal volt szerelve. Ez konkrétan szaggatott a 2560x1440-es felbontáson és lehetetlen volt vele rajzolni.
Ezért is érdeklődök, mert nincs mac gép a közelemben, így nem tudom kipróbálni. -
Ödike
tag
válasz
lumpy92 #4763 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek!!
Metrikust verziót indítottam. Rajzsablont acadiso-t használtam.
Sima AutoCad-ben rajzoltam amit kellet, majd mentés bezárás, megnyitás Civil 3D Metrikusban.
Az első terephez blokkokat (lépték 1,1,1) és 3d vonalláncokat használtam.
Második terephez (tervezett) vonalakat, 3d vonalláncokat használtam.
Minden magasság jó, de a terep max min magassága mégsem jó.
Nem tudom mit sikerült eltolni.
Valamilyen sablon, vagy minta file az ok, mert a megoldás az volt, hogy előszedtem egy régebbi rajzot, ahol még minden a helyén volt,
és ott eredeti koordinátákra beillesztettem mindent és újra megépítettem a terepeket.Így minden jó lett, és minden megy (terephossz-szelvények, földtömeg számítás).
Ami viszont most okoz gondot:
Ha csak az egyik terepmodelt akarom megjeleníteni szintvonalakkal, akkor hogyan tudom a többi megjelenítését lekapcsolni?
Jelenleg ha a tulajdonságoknál az egyikben kikapcsolom a szintvonal megjelenítést, akkor mind eltűnik.Előre is köszi!
-
Kemeh
csendes tag
-
Kemeh
csendes tag
válasz
lumpy92 #4740 üzenetére
Most azt próbáltam: eszközök - testreszabás - felhasználói felület... Először persze kiexportáltam a cui-t, hogy vissza tudjam importálni, ha gáz lesz... Eltüntettem végül is a gyorselérési eszköztár dolgait, de az az érdekes, hogy az A betű mellett az a kis 3szöges lenyitható dolog akkor is ott maradt!
Nem megoldás ez sem.
Az adott gépen az sincs meg! És végül is az lenne a jó... Ejjj -
-
gepesz13
tag
válasz
lumpy92 #4719 üzenetére
Köszi, hogy foglalkoztál velem de nem erre gondoltam. Ez csak a szürke rondaság színét változtatja meg.
Véletlenül találtam meg valahol a Google fordítóval a selctionpreview rendszerváltozót. 0 és 3 közötti módosítás változtatja meg. Valóban nem találtam szaggatott előválasztást. Viszont nekem a 0 beállítás megfelelt.
Kérdés mindenkihez. Hogyan tudnám azt megoldani, hogy amikor az AutoCadet elindítom, akkor mondjok az acadiso.dwt-vel induljon a program?
Régebben a parancsikon parncssorában lahetett megadni, hogy melyik sablonfájl (*.dwt), és melyik beállítás (*.arg) induljon. Mióta a.CUI van azóta sajnos nem boldogulok.
Nagyon köszönöm a segítséget bárkitől. -
Eagl3
veterán
válasz
lumpy92 #4691 üzenetére
A spline sajnos nem jó, mert a CNC nem tudja "lekövetni" hibával leáll. Tegnap elkezdtem körberajzolni 3 pontos ívekkel, de belefutottam abba a problémába, hogy valami oknál fogva az EGYBEFŰZ parancs csak 1-2 ívet fűz össze, az egészet nem, így a CNC megint bajba lesz.
Valami tipp, hogy miért nem hajlandó egybefűzni az egészet? Pedig kapcsolódnak egymáshoz az ívek.
rgqjx: igen, tegnap kipróbáltam egyet, az sok egyenessel rajzolta ki a kontúrt, így elég szögletes lett. Még mindig ez tűnik egyelőre használhatónak, csinálunk majd egy próbát, hogy a kb. 40x30cm-es végeredményen mennyire látszik szögletesnek.
-
agyrágóbogár
csendes tag
válasz
lumpy92 #4676 üzenetére
Valamiféle házi szabványt be kell vezetni egy cégnél, ezt egy céges dwt sablonfájlban elmenteni és azzal indítani minden új rajzot. A mástól kapott rajzoknál mérlegelni kell, hogy azt elegendő xrefként alávetítve, vagy blokkként beszúrva a rajzba, vagy szerkeszteni is kell. Mi főleg közművekkel foglalkozunk, arra van réteg, szín, vonaltípus kiosztásunk egységes. De pl. a kapott földhivatali alaptérképet hagyom az eredeti rétegeken (vagy esetleg DAT_ előtaggal ellátom őket) és mindegyiket valami halvány szürkére állítom. A geodézia már más kérdés, ott is érdemes egy előtaggal ellátni a kapott fájl fóliáit (pl. GEOD_dátum_) és utána beilleszteni a helyszínrajzba. + ha terepmodellt csinálsz, akkor a rétegkiosztás se mindegy egy esetleges pont leválogatásnál (pontcsoport definiálásnál), főleg, ha utána kiegészítik azt. Az építészektől, gépészektől szoktunk furcsa rétegkiosztásokat kapni (főleg, ha nem AutoCAD alapú programmal dolgoznak). Ezeknél a szükségtelen rétegeket (sraff, kotta stb.) kitörlöm, vagy kikapcsolom és utána beillesztem a rajzomba.
-
-
agyrágóbogár
csendes tag
válasz
lumpy92 #4623 üzenetére
Egy elérhető segédlet, oktaási anyag AutoLISP-hez:
http://www.sze.hu/~halbritt/CAD/AutoLISP/ALISP2.DOC
De ehhez a konvertáló programhoz nem kell nagy lisp programozó tudás. A programrészekhez nem kell nyúlni csak a két (vonalakra és blokkokra vonatkozó) listát kell változtatni, bővíteni.
Pl.:
(list (list "el1" (list '("v_elhmod" 2) '("v_szallmod" 1)) "Kozmu_Vill_Kof_Foldkabel")) -ben megadod, hogy milyen lekérdezési feltétel kell az elektromos vezetéknél (el1) hogy a "Kozmu_Vill_Kof_Foldkabel" rétegre kerüljön. Jelen esetben a v_elhmod értéke 2 (azaz földkábel), és v_szallmod értéke 1 (azaz középfeszültség). Az értékek az attribútumos pdf-es táblázatban megtalálhatók. -
agyrágóbogár
csendes tag
válasz
lumpy92 #4620 üzenetére
Ha a progi indítása után a "hiba: rossz ssget mód karakterlánc" szöveget írja ki, akkor az a gond, hogy magyar az AutoCAD. Ezt könnyen orvosolhatod, csak egy alsó aláhúzást kell beraknod: a lispben rákeresel az "ALL" szóra és kijavítod "_ALL"-ra. Majd elmented és újra betöltöd.
Ez csak egy alap lisp, javaslom, mindenkinek aki használja, hogy bővítse, javítsa saját és a közműszolgáltatók kénye-kedve szerint. Pl. a távközlési vezetékeket már úgy kérik, hogy külön jelenítsük meg szolgáltató szerint. Én már csináltam külön egy távközlési lispet, amiben a főbb távközlési társaságok benne vannak, azokat külön rétegre leválogatja, külön vonaltípussal. De ha az ország másik felénél van egy másik szolgáltató amivel még nem találkoztam, akkor azzal ki kell egészítenem a lispet.
Azt tudom mondani, hogy ezzel egy e-közműves állományból kb. 3-6 óra alatt lehet olyan térképet készíteni, ami elfogadható (feliratok nélkül).
A átmérők, anyagminőségek sajnos amúgy is elég hiányosak, vagy nem elég pontosak (pl. csak műanyag van megkülönböztetve, ami pl. vízvezetéknél elég kevés, jó lenne tudni, hogy az PVC, vagy PE).
A másik gond a távközlési alépítmény - földkábel dologgal van. Ahány szolgáltató, annyi féle képpen értelmezi, hogy melyik rétegre rakja a nyomvonalakat (hi1/hi2, vagy elh_mod: földkábel /alépítmény). Ezt sajnos külön meg kell nézni az adatokban és úgy módosítani a lispet. -
nyufy
csendes tag
válasz
lumpy92 #4620 üzenetére
Én úgy fogalamznék: a legjobb ingyenes.
===
A hibaüzenetre van megoldá;, keresd: agyrágóbogár-t Ő a fejlesztő. -
agyrágóbogár
csendes tag
válasz
lumpy92 #4599 üzenetére
Tudsz csinálni:
Hossz-szelvény tulajdonságok fej- és láblécek fülén kell.
Fej- és lábléc típus: vízszintes geometria.
Fej- és láblécstílusnál pedig létre kell hozni egy pl. részhossz nevezetű stílust. Pl. az ívviszonyok stílusból ki lehet indulni (azt másolni). A felesleget kitörölni, kikapcsolni, egyedül az egyenesek hossza kell, hogy megjelenítődjön.
Ezt követően hozzáadás, majd ha több nyomvonal van, akkor meg kell adni az a nyomvonalat aminek a vízszintes töréspontjait figyelembe akarod venni. -
agyrágóbogár
csendes tag
válasz
lumpy92 #4584 üzenetére
A legegyszerűbb módja, hogy a meglévő terepedet másolod, majd felület szerkesztésnél felület emelése/süllyesztése parancsot választva -0,30 m-rel lejjebb viszed. Ezt követően a térfogatok műszerfallal tudsz két felület közötti térfogatot számolni. Ha nem a teljes felületen kell a 30 cm eltávolítás, akkor azt egy zárt vonallánccal körbekeríted, és felveszed felület peremeként. Akkor csak addig számol.
Van ennél "elegánsabb", de bonyolultabb eljárás is, "felső réteg eltávolítása" alkotóelem használata, de ahhoz mintakeresztszelvény, nyomvonal, hossz-szelvény szüksége és így lehet nyomtervet készíteni. -
tom956ster
aktív tag
-
Tapló
csendes tag
válasz
lumpy92 #4574 üzenetére
Még nézelődtem, találtam egy ilyet:
(getenv "PlotToFilePath")
Ez ha jól sejtem, ha beírom, akkor megadja, hogy hova van beállítva a nyomtatás útvonala. Na most ha beírom neki a ppath-ot, és utána ezt, akkor valóban az adott rajz útvonalára módosul. Viszont ha bemegyek a nyomtatásba, akkor nem oda akarja menteni.
-
-
Tapló
csendes tag
válasz
lumpy92 #4537 üzenetére
Köszi!
Az automatikus közzététel az rendben van, működik. Viszont ugye ez csak akkor jó, ha valaki minden mentésnél, vagy minden bezárásnál szeretne nyomtatni, jelen esetben pdf-be.
Azonban ha a normál közzétételt nézem, ott sehogy nem sikerült az adott rajzmappába menteni, alapból a gép gyári dokumentunok mappája van bent. Próbálkoztam .\, ..\, \ jeleket beírni, de a kívánt eredményt egyik se hozta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged