- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy92
aktív tag
Megnézegettem.
A_CUI
parancsot beírtam. A bal oldali oszlopban a Gyorselérési eszköztárra jobb klikk és törlés. Na itt nekem is eltűnt a fenti eszköztár. Viszont a kis lenyíló háromszögecske megmaradt.
Amit megpróbálnék, hogy a_CUI
parancs után a bal oldali fa struktúrában a Gyorselerési eszköztárra jobb klikk és Új. Ha odakerül egy eszköztár, hátha kiteszi a kis lenyílót és utána fel lehetne tölteni amivel kell. -
lumpy92
aktív tag
Szia! Ilyet még nem láttam. Én megpróbálnám áttenni másik munkaterület beállításra (ott ahol most vizsgabeállítás van lenyitod és átrakod pl rajzolás és feliratozásra). HA előmászott ami kell, megpróbálhatod erre visszarakni. Nekem ez működött már, mikor valamit eltüntettem.
-
lumpy92
aktív tag
1. Kezelés lap ->Testreszabás panel -> Felhasználói kezelőfelület
A Testreszabás lap <fájlnév> testreszabási beállításai ablaktábláján kattintson a jobb gombbal a Gyorselérés eszköztárak csomópontra. Kattintson az Új gyorselérés eszköztár menüpontra.Itt tudsz hozzáadni parancsokat.
2. Erre nem találtam megoldást így hirtelen, talán vetített nézetekkel megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Konteó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ford topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged