- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
használj 8.8at. az újabb driverek már az újabb karikra vannak optimalizálva. az AGPs HD3850 tényleg nagyon háklis pár dologra (a chip nem tud natívan AGPt, innentől válik gázossá a helyzet).
S478 vs CPUlimit témához:
nekem a 2.66os CeleronDm mellett volt x1600pro512ddr2őm, crysis 800x600 lowon vegyes limites volt. pár programban pedig tiszta cpu limites... jó, a celeron lassabb volt, de akkoris
-
Alister71
nagyúr
Mentsd le a biosod GPU-Z-vel, és a Radeon bios editorral meg tudod nézni, milyen értékek vannak benne. Itt találsz biosokat, kiválasztod a gyártódat, a pontos típust, letöltöd a legfrissebbet. Esetleg össze is tudod hasonlítani azzal amit a sajátodról mentesz le.
Végül az AtiWinflash-el felrakod az újat. Enyémkriszbon:
-
kriszbon
őstag
Nem biztos hogy megoldaná, mert mint írtam van amelyik Driver alatt nem működik ahogy észrevettem. Nekem a hozzáadottal, meg a 8.12, 9.3, 9.4-el működött, a többivel nem is néztem. Ha nem fut a háttérben valamilyen alkalmazás ami végett nem veszi vissza, akkor a CCC-nek mutatnia kellene. Mentsd le a biosát a Gpu-z-vel És a Radeon Bios Editorral olvastasd be, majd nézd meg hogy benne vannak e a 300-as órajelek. (RBE)
-
kriszbon
őstag
-
-
TomBoy1986
veterán
Tehát szerinted azért nem működik a powerplay, mert az everest nem azt írja ki. Vedd már a fáradtságot és tölts le egy rivatunert, rakd fel és monitorozd a frekvenciát. Az Everest és GPU-Z erre teljességgel alkalmatlan VGA-k esetén.
A 9.5 az csak a kiadás dátuma. Ellenben a 6.14.... a hivatalos sorozatszám.
-
Hurkaleves
őstag
a vga-nak nem ártana picit magasabb órajel...
nekem is volt egy hasonló rendszerem anno!
próbáld meg ezeket az értékeket:fsb: 250
cpu szorzó: 11 (így a cpu: 2750mhz)
fesz a procinak: háát...lehet kelleni fog az 1.4 volt
az NB-nek is adhatsz egy kis plusz feszt!
ramok: a ramok ezt az fsb-t már nem fogják bírni szal azokat oszd vissza 333-ra és így fognak majd menni 400mhz körül..erre próbázz rá! az a 2750mhz már jobban fog esni a vga-nak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest