- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightmare13
őstag
válasz
19balazs86 #42741 üzenetére
Elég egy 3,6-on hajtott 6650 (vagy mi az isten a neve... amd tulajként nem követem annyira)...
Az kihozza belőle a 16,x pontot... Annál többet nem nagyon láttam tőle...
De a 8400 alap órajelen kihozza a 15 k-t pl.
Alapórajelen az én phenom 2-m se hoz ki belőle többet. -
[EU]SASA1
tag
válasz
19balazs86 #42654 üzenetére
Hello. Látni látom a két kártyát csak nincs crossfire. A játékokban és tesztekben is látszik hogy nem működik a crossfire. pl 3Dmark2006 ban 13K pontot hozott enynit tud a sima 3870,8800Gt-m is.
GPU-z azt írja az eggyikre hogy venti 40% a gpu load változik... a másik viszont gpu load 99% pedig csak kinn vok az asztalon.
És ami fura még hogy másik gépben ugyan ezt csinálja... olvastam neten hogy előfordul ilyen mert vmiért nem szeretik az alaplap AVARD biosát de ez a másik biossal is ugyan azt csinálja. -
Alister71
nagyúr
válasz
19balazs86 #42657 üzenetére
van benne valami.
Giii: szóval neked AGP-s karid van? Ha igen arra nem is fog felmenni. Az AGP-s 3850 olyan mint a.......
Hadrver összeférhetetlenségek tömkelege. Működik is meg nem is. De inkább nem. Ez ilyen. Tessék váltani pcix-re. és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest