- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giii
senior tag
Sziasztok!Lenne egy olyan próblémám amit már leírtam a catalystos topicban,ezért elnézést hogy a gondom talán nem ide illik.Adott egy HD 3850-es AGP kártya amit hajt egy 4200+ x2-es proci.Kijött a 10.3-as hotfix driver,de nálam annyira belassultak a játékok hogy azt leírni nem tudom.Hotfixes drivert nem minden új driverhez adtak ki.).12-es az jó?Csak azért mert sok jót olvasgattam róla.Nah de én találtam 9.5 hotfixet!?Összevagyok keveredve de úgy rendesen
Valaki legyen olyan rendes és világosítson fel ezzel a hotfix dologgal és legyen olyan szíves és írja le milyen driverek passzolnak hozzá.Elöre is thx
-
Giii
senior tag
Sziasztok!Van egy Hd 3850-es AGP vidikarim melette egy 4200+-os proci.1 éve vettem és eddig nagyon jól szuperált!!Játékok alatt 65-70 fokos volt a GPU!!ami sztem nagyon jó pl.:MW1,MW2,Assasin Creed1,Fifa 09-10,Far Cry2,Crisis Waarhead stb...... Közben volt egy alaplap csere ABIT AV8 3rd Eye/Rocketboy-ra,eddig tökéletesen ment a vidikari és a lap is!De most valamiért a GPU alapon58-60 fok!!Ez egy kicsit sok sztem,az elözö értékekhez viszonyitva.Biost frissitettem a karin hátha,töb driverrel is próbálkoztam de semmi,Annyit még hogy játékok alatt felmegy 90-100-ra!!Dögledezik a karim???Remélem nem??!!!Bármilyen ötlet észrevétel jöhet mert igy nem igazán tudok játszani.Most még annyit csinálok hogy a szörös fánkot lefuttatom!!
-
Giii
senior tag
Hello!Most eljött az idö hogy kérdezzek egy jó nagy hülyeséget
A VRM höfokot hol tudom megnézni??HD 3850-es karim van.?Mielött jönne a válasz hogy az everestben akkor közlöm hogy ott nem mutatja
Elöre is kösz
-
Giii
senior tag
Moddoltam a BIOSt,de v.miért nem ment fel a 9.6-os driver,de amint visszaflassheltem az eredetit egyböl felismerte és nem kelett ujratelepítenem.Ez hogy lehet?
-
Giii
senior tag
01, 02, 03 a 2D; a 04, 05, 06 az UVD (gyk. filmezés) és a 07, 08, 09 pedig a 3D?????
-
Giii
senior tag
Az UVD értékeket ne írjam át.Elvileg filmezéshez és kodoláshoz kell,de ha filmet nézek akkor annak nem muszály fullon mennie ugye??Vagy olyankor a PP végzi a dolgát??Annyi kérdésem van most hirtelen hogy nem bírok leáálni
-
Giii
senior tag
Azt is észrevettem hogy a Clock settings-nél 2 sor óarajel van és úgy van megadva hogy 01,02,03.....09!Alatta ugyanugy 2 sor de az üres.Gondolom odalehet megadni az új értékeket!??Nah de azt is észrevettem hogy az elsö 2 sorban a Volt értékeket megtudom változtatni.Segítenél hogy pontosabban mit is csináljak??Nem akarom eltollni,vagy esetleg egy részletesebb leírást?!Elöre is nagyon THX!!!!
-
Giii
senior tag
válasz
Alister71 #42641 üzenetére
Megvan minden,vagyis csak majdnem!Letöltöttem a progigat hozzá,GPU-Z-vel lementettem az eredeti BIOS-t,de lenne egy olyan kérdésem hogy kilehet választani jobboldalt hogy HD3850 és HD3850AGP.Nah most ugye nekem AGP-s akkor gondolom ezt kell választanom,még jó hogy észrevettem mert lehet eltoltam volna?!?!A Bioson belül megadhatok nagyobb órajeleket??Vagy ehhez majd inkább használjam az ATT-t??
-
Giii
senior tag
Lord Vader and kriszbon egy raklapnyi THX
-
Giii
senior tag
hoops lemértem és az everest játék alatt 720-at mért ahogy azt felhuztam a CCC-ben!Oks akkor ez megoldva!
-
Giii
senior tag
Igen abban igazatok van hogy elötte leírtátok hogy mivel nézzem,de ha kicsit megnézitek akkor azt is leírtam hogy monitoroztam a GPU-t Rivával.Azt is írtam hogy az is stabil 661-et mutat üresjáratban!
Az everest is mutatja jelenlegi Mhz-et és zárójelben az eredetit.Na most lejebb is megnéztem,kiírni kiírja az everest hogy Power Play (boot,overdrive,uvd)de ott is 669-et mutat.Amúgy a karival semmi gond!Kb két 2 hete figyeltem fel a Power Play-re,eddig v.hogy elkerülte a figyelmemet.Igen és a másik dolog az lenne hogy a CCC-ben felhúzom 720-ig a GPU-t(eddig engedi) és ilyenkor az everest elvileg 720-at kellene mutasson és zároljelben az eredetit,nah most az elözö az okés de a 720 helyett csak 668-9.Egyszerüen mintha megállt volna a tuning és a power play.Auf vagy nemtom.Az elözö írásomban tulajdonképpen egyáltalán nem ocsároltam senkit!!Csak elég sz...... esett hogy 2-szer is leírtam a dolgokat és mikor írtátok hogy csináljak egy monitorozást,megtettem de ugyan úgy fenn állt a hiba és válasz nem jött.Azért borultam ki mert elvégre azért vagyunk hogy segítsünk egymásnak,ez esetben ti nekem
Nem poénból jöttem ide,csak is azért mert olvasgattam anno a topicot és hát vágjátok a dologokat!Amúgy nem valószínü hogy frissítek Biost mert nagyon jó a hütésem,alapon 47-50.De egy masszív Grid vagy COD után is csak 65!!!Megvagyok elégedve csak ez a power play és a ccc kifiszi a hajam!Lehet hogy ATI Tools-hoz nyuluk hogy tuningoljam!Ha megbántottam valakit akkor elöre is elnézéseteket kérem.Abszólut nem állt szándékomban!!!Csao
-
Giii
senior tag
Mennyire érdemes VGA-on a bios frissítés.Kinek mi a tapasztalata?A power play még mindig nem üzemel!!Tud valaki megoldást??2-szer írtam de senki nem próbált segíteni!Lehet azért mert nektek nem volt vagy nincs ilyen(ami biztos)problémátok.Ha nem hozzátok akkor kihez forduljak??Elkell menejke a Phenomos oldalra,tudom hogy nem téma alapú a problémám,de ott vannak olyan faya emberek akik(tisztelet a nagyérdemünek)segítenek!Ezeket azért írom mert bosszantó hogy segítséget akarok kérni és erre senki de ismétlem senki blablabla
-
Giii
senior tag
válasz
TomBoy1986 #42592 üzenetére
Szóval letöltöttem a Riva Tunert és sajnos at elsö rublika 661-et mutatott stabilan,de közben a kari kihasználtsága 0,09.Sajnos most képet nem linkeltem de v.mi gond van az biztos!Remélem van ötletetek.Elöre is thx
Sziasztok
-
Giii
senior tag
válasz
kriszbon #42590 üzenetére
Hello all!ATI power Play valami oknál fogva sztem nálam nem müködik!Az Everest folyamatosan 662Mhz ír ki és zárójelben az eredetit.Catalystal is meghuztam 720-ig a memókat meg 920-ig(müködik is szépen,de valami oknál fogva az Everest nem írja hogy huzva van és a másik meg üresjáratban nem ugrik vissza a GPU frekvenciája!Kezdek ideges lenni.Lehet megkellene piszkálni a BIOS-t,nah de viszont lehet hogy utána elcseszném.Ilesztöprogramnál meg ezt írja: ati2dvag 6.14.10.6947 - ATI Catalyst 9.5.Eleve nem a 6.14-es van fent hanem a 9.5-ös,de azt nem értem(az a baj hogy most már semmit )mit keres ott a 6.14??? Ezt írtam 2 oldallal elörébb.Lehet hogy hüyeségeket írtam,de ...................
-
Giii
senior tag
Szóval megmondaná v.ki hogy miért nem mükszik az ATI POWER PLAY??
-
Giii
senior tag
Hello!Ismét megkérdezem a nagyérdemüt!Lenne olyan kedves valaki és elmondaná olyan szájbarágosan hogy mi a francért nem mükszik a Power Play(amúgy Sapphire 3850) Please,biztos volt v.kinek ilyen hibája.Lehet az is hogy már volt erröl szó,de ne kérjetek meg arra hogy nem tudom hány ezer hozzászolást végignézzek
!!Elöre is THX!
-
Giii
senior tag
Hello all!ATI power Play valami oknál fogva sztem nálam nem müködik!Az Everest folyamatosan 662Mhz ír ki és zárójelben az eredetit.Catalystal is meghuztam 720-ig a memókat meg 920-ig(müködik is szépen,de valami oknál fogva az Everest nem írja hogy huzva van és a másik meg üresjáratban nem ugrik vissza a GPU frekvenciája!Kezdek ideges lenni.Lehet megkellene piszkálni a BIOS-t,nah de viszont lehet hogy utána elcseszném.Ilesztöprogramnál meg ezt írja: ati2dvag 6.14.10.6947 - ATI Catalyst 9.5.Eleve nem a 6.14-es van fent hanem a 9.5-ös,de azt nem értem(az a baj hogy most már semmit
)mit keres ott a 6.14???Segítsetek mert kinyírom ATI-kat(nem ám szeretem öket csak hát.........)Az is lehet hogy én vagyok béna
-
Giii
senior tag
Sziasztok!A véleményeteket kérném mert ahogy elnézem sokan vágjátok a dolgokat,nem mintha én nem de.......... Szóval adott egy jó öreg(nem kinevetni)Gigabyte Ga-K8U-939-es lap,benne egy Amd 4200+ X2(alapon fut-2200 MHz).Decemberben vettem egy Hd 3850 Agp-s vidikarit,de igazából nem tudom hogy ez a proci mennyire elég a kártyához!??Elötte egy 3000+-os volt de tudtam hogy ennél jóval több kraft kell a karihoz,szerettem volna egy Toledo magosat venni(4800+ 2*1Mb cashe)de nem jutottam hozzá és amúgy is rohadt drága lett volna.A 4200+-ost 20 e Huf+hütö.Jah és van még DDR 400 2Gb Kingmax,és egy Maxtor Diamond 10-es 200Gb vinyó.Nem futattam még le a 3Dmark Vantage-ot.Furmarkal már teszteltem a karit és nagyon stabil volt.Röviden anyit tudnák mondani hogy ezzel a procival végülis a COD4 fullon!!(1280*1024)szürök maxon.Crisyst is sikerült fullon,de a GTA4 az más tészta,és itt jönnek a gondok!!Akármilyen beállítás melett akad!!!!!Még a leggyengébb beállításnál is,állíthatok mindent de semmi.Próbálkoztam uj driverrel is de 0!Pedig most a 9.5-ös van fent de így is 0!Amúgy a GTA-t kivéve tényleg szépen duruzsol.A GPU terhelve mondjuk egy GRID alatt 67 fok fölé nem megy ami szerintem nagyon jó érték!Alapon 49-50!Véleményeteket várom!!Milyen tapasztalataitok vannak stb.További szép napot!Csao
-
Giii
senior tag
Sziasztok!Decemberben vettem egy HD 3850-es vidikarit és elég szépen muzsikált(máramennyire lehet ezt mondani,mert 3000+-os proci mellé tetem be,de hétfön megjön a 4200+-os)Felraktam a 9.1 CCC-t és 8* és 16*-os anizótróp szürés melett elkezdte dobálni a VPU Recover a hibát hogy a kártya nem válaszolt aaz illesztöprogram utasításaira!!Egy srác a másik topicban rendes volt és azt írta hogy próbáljak meg óvatosan emelni a BIOS-ben feszt adni az AGP-nek,adtam is neki 5%-ot és láss csodát megjavult!Minden beállításon müködik a kártya,valami oknál fogva nem jön elö a hiba.AZ lenne a kérdésem hogy ezzel a megoldással megoldodott a probléma vagy ez csak átmeneti.AMúgy elötte egy ratyi 9550-es volt!Várom válaszaitokat és a tippeket!!Elöre is THX!!További szép napot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest