- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spdrfx
tag
hmm.. rajottem valamire. A 6tus pci-e tapcsati ugyanazon az agon van mint ami az alaplapba megy, tehat ami a procit hajtja. Legalabbis a chief400W os tapnal. Ezt nem ertem hogy miert.. Csinaltam kis hardmod tunningot, es leallt a gep allandoan, azaz kikapcsolt ha megterheltem. Ugyhogy a kari mosta 4 tus csatirol kapja az aramot atalakitoval.
es az eredmeny
-
spdrfx
tag
válasz
Calculator #43479 üzenetére
hi!
oprendszert nem irtal, winXP hez [link]
winXPx64 hez pedig powerstrippel sikerul csak megoldani, "display profiles >>> advanced timing options" itt allitsd be, de csak ha tudod hogy mennyit bir.
vista meg win7 nel nemtudom. -
spdrfx
tag
Fent irtam mar, a tapom nem birja, huzva volt a cpu csak elfelejtettem, akkor szall el.
grafitmod helyett beraktam egy potit, vgput meg mindig nemtudom mennyi de 70 fok alatt marad a hofok. Lenne nagyobb tap sztem menne meg, atitraytoolsba a gpu 972mhz en meg stabil volt, de visszavettem mert az ugye nem mervado.
ime: -
spdrfx
tag
huubazz.. teszt kozben ra kellene ereszteni valami figyeloprogramot, ami nezi a gpu aktivitast, orajelet. gondolom hasznalsz ati control centert(vagy mianeve) t, ott keress antialiast, ne kerdezd hogy hol, en nem hasznalom. Amugy atitraytools progit ajanlom ha esetleg nem hasznalnad, ezzel figyelheted a kartyat, meg sok masra is jo
bar a ccc vel azt irtak hogy neha osszeakad.
http://majorgeeks.com/ATI_Tray_Tools_d4569.html
meg itt ph n an valahol tutorial a beallitasokhoz, sietek nincsidom megkeresni..
udv. -
spdrfx
tag
hi!
hasznalsz valami monitorozo progit? teszt kozben kene figyelni a gpu/mem cpu orajelet/aktivitast. esetleg regebbi drivert probalni. nekem olyen is volt hogy a hd3850 rosszul volt bedugva vagy ilyesmi es csak4x es pci-e volt. megmozgattam, megjavult. bar ez nem okozott ekkora elterest a sebessegben. Force antialias kikapcs, esetleg uj vindoz.. keso van csak irtam ami a fejembe van bocs kicsit osszefuggestelen.. free tippek, sok sikert..
egyebkent a videokari mennyi pontokat kap?
-
spdrfx
tag
Hello!
Problemam a kovetkezo: Van egy chief 400Wos tap, egy 550be cpu (alapon) 2dbHDD 2 venti 2db memoria. A videokarit grafitoztam (hd3850) igy ment 670@935mhz en 65 fokon ugy 10 percig, aztan a gep kikapcsolt. gpu feszt nem tudtam merni, nem talaltam meropontot, amit irtak hogy ott kellene (csak hasonlo volt) ott hulyeseget kaptam, 1.1Volt. Tehat hofok alapjan "lottem be" a satirozast (amugy accelero 4 hocsoves hutes ventivel persze) Kerdes hogy elkepzelheto e hogy a tap adja fel? Koszi.
-
spdrfx
tag
Hello!
Most vettem egy sapphire 3850 et, es keveske pontot csinal 3dmark2006 ban.
gpu:667@776 mem:700@1008
cpu:AMD x2 4200+ @ 2510mhz
mem: 722mhz
alaplap: msi k9n neoHol lehet a szuk keresztmetszet? Egyebkent a videokari a gyari orajellel is hasonloan teljesit, a pont pedig 8000 kornyeke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest