Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
nexuspolaris #37783 üzenetére
Hát, én csak a képet néztem, azon HIS volt...
Már ez a fogyasztó megtévesztése. Amúgy meg odaírhatják, hogy lehet, de neked meg azt nem kell elfogadnod, főleg, ha már a típus is más. Más webshopokban azért ált. fel tudnak tenni eredeti képet.
-
Lacpac
őstag
válasz
nexuspolaris #37783 üzenetére
Szerintem felesleges reklamálni, ezt neked írtam
Lehet, még jól is jártál.
Neked mennyire melegszik? -
szumo
senior tag
válasz
nexuspolaris #37777 üzenetére
Jó kérdés, javaslom neked is, hogy a magyar nagykereken keresd a megoldást.
-
katt777
félisten
válasz
nexuspolaris #37777 üzenetére
Hangos, és rossz a hűtése, de még mindig jobban jártál, mint Norbalia sorstársad. Én szóltam, hogy a raktárkészletet szórják ki, kinek-kinek azt küldenek, ami éppen maradt.
Ráadásul ha HIS helyett kaptad ezt a Sapphire-t, az már eleve nem az a minőség.Lásd feljebb: össze is állhattok, az még hatásosabb. Egyedül mondjuk neked nagyobb az esélyed, mert még a márka is más, mint amit rendeltél.
-
Lacpac
őstag
válasz
nexuspolaris #37733 üzenetére
Szia!
Ugyanilyenem van! Neked mennyire melegszik?
Nálam szőrös fánk alatt 100°C 100%-os venti mellett.Miben különbözik a két kártya? Csak a venti más, vagy tudásban is van különbség?
1
1400-on mennek a memóriák, de egy kis tuningal könnyen orvosolható, én 2100-ig néztem.
2
Nagyon jól tuningolhatóak, GPU-t 810-ig néztem, de a hőfokgondok....Láttam a neten vhol egy képet, ott egy GDDR3-as Sapphire 3870 volt fotózva, egy kondi volt a különbség. Az is csak annyi, hogy a 3870-en szilárdelektrolitos, a miénken meg hagyományos van.
Lehet 3870-nek készült, csak a piac már nem igényelte, és kapott egy 3850 BIOS-t. -
lsc
nagyúr
válasz
nexuspolaris #37737 üzenetére
Jobban jársz ha eltávolítod, majd a kártya berakása után újrarakod .
-
Májsztró
addikt
válasz
nexuspolaris #37733 üzenetére
ugyan ilyenem van ... azt hittem egész kártyás hűtő lesz rajta .. de egy ilyen borda van csak rajta ... és valszeg csak hűtőben különbözik
-
Kris87
aktív tag
válasz
nexuspolaris #37630 üzenetére
Device ID 9505
-
JohnnyX
őstag
válasz
nexuspolaris #37630 üzenetére
Este tudok valaszt adni, ugyanilyenem van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- 8300 mAh, maradhat?
- Medence topik
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest