- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
foreveryoung #25184 üzenetére
Az úgy is fog maradni, mert a 2 karival megváltozik a géped szellőzése, azaz a felső VGA kevesebb levegőhöz jut. Mondjuk nálam csak 5°C volt a különbség, kivéve, ha az adott alkalmazás nem is kezelte a 2. VGA-t. Megoldás lehet, hogy javítasz az 1. kari hűtésén. Erre RivaTuner jó lehet, ha nem akarsz bios-t moddolni, mert az úgyis csak az éppen kiválasztott VGA-t képes kezelni.
Full 1.1-es 3D06-ot telepítettél? Mert arra elég a 08 februári hotfix, és megy. Nem véletlenül adtak ki +1-et a 07 októberi után. -
katt777
félisten
válasz
foreveryoung #25180 üzenetére
Ha netán a 3D06-ra gondoltál, ahhoz tényleg kell a hotfix. Inkább ezt tedd fel, mert a rollins által linkelt régi.
-
rollins
őstag
válasz
foreveryoung #25180 üzenetére
3dmark nem megy vagy játékok alatt sem megy a cf? Felraktad ezt a hotfixet?
-
katt777
félisten
válasz
foreveryoung #25178 üzenetére
Én szóltam... (Ráadásul 2x16XPCI-E slotom volt, és úgy nem működött az elvárható hatásfokon, már ha a tapasztalatlan user elhiszi, amit a megrendelt tesztekben lát.)
Új 3DMark meg nem tölti be a 2. CPU tesztet, én most ezzel szívok. Innen nézve szalad a Crysis 1680x1050-ben VH 8XAA beállításon.De mit gondoljon az ember amúgy erről a 3DMarkról, amikor a tesztben a csajszi egy SAPPHIRE feliratokkal és logókkal telefestett járgánnyal repeszt? (Ha nagyobbak lennének, rá sem férnének.) nV támogatott a csomag?
És így teljesít minimum grafikával, performance módban, 1280x1024-ben átlag 7 FPS körül. Lassú ez a 3870, na.
-
katt777
félisten
válasz
foreveryoung #24929 üzenetére
A full 3DMark06 v1.1, és a 08. márciusi hotfix kell csak. Ha nem műxik, valamit nem jól csináltál, vagy rendszerhibád van. A CF beállítási lehetőség nálam akkor tűnt el, ha driver-maradvány volt a gépen, vagy mondjuk kivettem az egyik karit, és később visszatettem. Ilyenkor ATI Catalyst Uninstall ALL + pucolás, aztán szépen, megfelelő sorrendben fel kell tenni mindent újra.
-
TTomax
félisten
válasz
foreveryoung #24923 üzenetére
-
fuzik
aktív tag
válasz
foreveryoung #24923 üzenetére
Tedd fel ezt a hotfixet, illetve a legújabb patch -et.
-
katt777
félisten
válasz
foreveryoung #24869 üzenetére
Individual drivers-t válaszd, ott meg English helyett Hungarian-t. Úgy még az avivo is meglesz.
-
katt777
félisten
válasz
foreveryoung #24866 üzenetére
Magyarítást? Minek? Töltsd le a magyar nyelvű verziót. A legtöbb gyártónak a saját drivere is "multilanguage".
Pipáld ki a CF-t, és kapcsold ki a Catalyst AI-t. Megy avval is, de némelyik programban nem a legjobb, ill. az ATI is ezt ajánlja. -
katt777
félisten
válasz
foreveryoung #24572 üzenetére
Magyar nyelv is van a telepítettek közül.
Hűtéshez bios mod: értékek: 40/52 Esetleg Rivatuner, az nem zavarja be az ATI 3D kapcsolovát.
Adatlapod töltsd ki. -
katt777
félisten
válasz
foreveryoung #24568 üzenetére
1950XT-sek tudják, mennyire imádtam ATT-t, de még 1 db 3870-hez sem OK. Eltávolításnál vigyázz, nehogy ott maradjon a kikapcsolt low level driver (emiatt akadhat, ha nem jól állítod be), mert aztán nem mennek majd a VGA-k. A legbiztosabb minten ATI-t eltávolítani (ATT-t is leveszi), driver sweeper, aztán registry pucolás.
-
TTomax
félisten
válasz
foreveryoung #24546 üzenetére
IceQ Turbo,már tolnám is rájuk a moddolt BIOS-t.... mit kapnának azok tölem quaddal....
-
katt777
félisten
válasz
1. Természetesen csak 1-et.
2. A pontszám nem kevés (főleg, hogy a 2. slotod csak 4X sebességen megy), és nincs trükk. 3DMarkban OK a CF, néhány programban +30-60%, a többiben meg ZERO! CF-hez az ATI a Catalyst AI kikapcsolását ajánlja. Persze, amiben nem működött, ott úgy sem ment nálam, nézz utána itt (CF tesztek).
3. ATT csak az első karit látja és kezeli (hőmérő is), szóval óvatosan vele. CCC jó, azzal mindkét VGA-t tudod nézni. És külön-külön mindegyikre be kell állítani a tuningot.
4. Legközelebb 3D pontokat is írj, mert a 16kból legalább 2k a +2 mag, szóval az eredmény csalóka.
5. Javasolt HIS drivert feltenni.
6. Everest monitorozza mindkét GPU-t, és egy csomó játékban azt fogod látni, hogy a 2. kari vagy nem vált 3D-be, vagy igen, de csak az áramot fogyasztja, mert nem nő a teljesítmény.
7. Lényegében én azt szűrtem le, hogy rohadtul nem éri meg a CF dupla ára a legjobb esetben is +60% teljesítményt.WTCC-t nézd meg 1 karival, hátha úgyis lesz 100.
-
leviske
veterán
válasz
1. elég egy áthidaló
2. nem tudom milyen teszt...ha 3dmark, akkor azért kaptál "csak" ennyit, mert 2,4GHz-en megy a procid. Azt picit húznod kéne - amihez segítséget kapsz itt -, már csak a játékok miatt is.
3. ha 3dmark dobott 16.000 pontot, akkor már tudni lehet, hogy mind a két kártya megy rendesen.Remélem tudtam segíteni.
-
Kecuhun
senior tag
válasz
Katt77 kolléga tud neked segíteni, mert ő már nagyon járatos a CF-ben!
-
Kelvin
őstag
válasz
Pedig szép eredmény
Linkelhetnél egy képet az eredményről és akkor többet tudnánk mondani....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest