- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Picturemaker #2205 üzenetére
Szó szerint ugyanígy jártam, csak én beáldoztam egy HD3850/512-t, mert sürgetett az idő, a porszívó meg maradt az én gépemben (kb. 2 napig).
Hűtőt nem volt kedvem cserélgetni ezért lett az IceQ. Én a helyedben legelőször az 5V-os megoldást próbálnám ki és, ha nem megy az egekbe játék alatt a hőfok, akkor tovább nem is foglalkoznék az üggyel. -
Chaser
legenda
válasz
Picturemaker #2217 üzenetére
Ha 5V-on okés, akár jó is lehet, vettem fasza házat, 12-es ventit tudok az egész vga után aplikálni, az már biztos elég lesz..és a jó hír, érkezett ramirisbe
22.8k ahol szoktam vásárolni, a zafír 100ft-tal olcsóbb. Kár, hogy pár várossal odébb vagyok, de lehet átruccanok, úgyis lenne arra dolgom. Neweggen utánanéztem, negatívumként azt hozzák fel hogy hangos, mily meglepő
És nem lehet állítani sajna a venti fordulatát. Asus persze nincs, pedig pirosban fasza egy ATI kártya
-
barnam_
nagyúr
válasz
Picturemaker #2208 üzenetére
A 82 °C soknak tűnik, de a szőrös fánk jobban megizzasztja a kártyát mint a játékok, vagyis játékok alatt hűvösebb lenne. Az MSI 5V-ra kötött gyári hűtővel is csak 50 °C körül van játékokban
-
barnam_
nagyúr
válasz
Picturemaker #2205 üzenetére
AC S2 passzívan kevés lesz rá (főleg úgy ha semmi szellőzés a házban), de ha teszel rá egy ventilátort, akkor jó lesz.
-
válasz
Picturemaker #2198 üzenetére
Hali!
Én is beleszaladtam ebbe a kártyába és 1 nap után már fájt a fejem tőle
Nekem azt tanácsolták, hogy ventilátor tápkábel átalakítóval adjak a hűtőjének 5V-ot a 12V helyett. Párszáz forintos alkatrész, csak arra kell figyelni, hogy a molex csatiról az 5V-os ágat hozza le a 3, vagy 2 pines aljzatba. Szerintem ez a legolcsóbb megoldás.Nekem nem volt kedvem sz*rakodni és lecseréltem egy HIS IceQ-ra, azóta néma csend van a gépben
-
pézoli
csendes tag
válasz
Picturemaker #2196 üzenetére
vf900 cu (zalman)
-
Wendelke
aktív tag
válasz
Picturemaker #2078 üzenetére
Ez mondjuk engem is érdekelne, mert úgy tűnik, hogy ez a legolcsóbb.
A hűtéssel kapcsolatban egy kérdés. Zalman VF900 vajon jó lehet erre a kártyára. A honlapjukon nem találtam a kompatibilis kártyák között, de a 4870-re jó viszont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest