Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Olyan karim van mint neked. És lehet állítani a venti fordszámot, és csendes is. Enyém nem kerreg, tehát a tiéd-el lesz vmi baj. Én is azt mondom, vidd vissza. Az meg, hogy a memoria frekit nem vesszi vissza, nem zavar, nem jelent sokat fogyasztásban. Gpu-t szépen visszavesszi és ez a lényeg. (és jól lehet tuningolni, pont a remek hütés miatt, de értelme nem tudom menyi van, mivel alapon is nagyon szépen elfutt rajta minden játék amit probáltam) Gyári drivert nem is probáltam, amikor megvettem, rögtön az ati oldalárol szedtem a le a ccc-t. 9.10-est, és azóta is azt használom teljes megelégedettségel. (vista64bit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest