- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
banderasz77
addikt
válasz
Alister71 #9392 üzenetére
Na igen, sajnos pont ezzel vagyok bajban, hogy semmi game nincs itthon. 7 hónapja nem játszottam már, még a féltett Cod6-om sem találom....
Itthon meg csak mobil net van, de ezt a AvP tesztet leszedem és megnézem...Nagyon jó kis kari ez, meg főleg, hogy val. színűleg belenyúltam a lecsóba. Nagyon örülök, hogy ennél maradtam, még 1x nagyon köszönöm a segítséget...
mod.: vazz, ez is fél óra, mire lejön
-
Valdez
őstag
válasz
Alister71 #9384 üzenetére
Azzal írtál hülyeséget, hogy nem érdekel ha 3dmark-ban artifaktol, úgysem azzal játszol. Ez szerintem hülyeség.
Nem volt semmiféle eszmefuttatásom, csak annyit írtam, hogyha 3dmarkban artifaktol akkor valószínűleg máshol is fog.
Szimplán kötekedős fajta vagy, ez tisztán látszik. -
banderasz77
addikt
-
aginor
veterán
válasz
Alister71 #9332 üzenetére
Nem csak kis felbontáson, még 1680-ban is szépen tartja magát a kártya, meg amúgy is kavarás van a ropokkal, 16 vagy 24? Ez itt a kérdés.
jockas: Igazából ez mondtam én is.
Persze hogy nem lehet ilyenre alapozni vásárláskor, de sokan megteszik, meg aztán lesznek használt példányok is majd, ahol ismert lesz a tuning. Ha lemegy a kártya ára 30k körülre, akkor lesz igazán jó választás. -
aginor
veterán
válasz
Alister71 #9233 üzenetére
Ezt én sem értem, talán a rossz múltú elődök miatt, valamint így teljes a 6700 széria. Boltban már kapható a VTX verzió 35xxxFt-ért, tehát az ára sem olyan rossz, de az igazi tuti vétel 30k körül lesz, pláne ha az alap órajeles 6850 teljesítménye kihozható belőlük (eddig elég nagy a szórás).
-
RegiSVK
tag
válasz
Alister71 #9290 üzenetére
alap órajelek ! ( valaki kérte anno a senzor fület és azért tettem be )
De az a francos 11 mark nem ad 4000 fölötti pontot :@
szasanyi még pakson is lezuhantak
? pedig + generátorok vannak beépitve itthon is
Lord Vader Egyszer emeltem meg az órajeleket de tesztet nem futtattam ! Majd vissza alapra és ugy van azóta is nem nyúltam hozzá !
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Alister71 #9273 üzenetére
u.ez van 1920 ban is a monitorom 16:9-es :S
16:10-es kell neki
viszont kifacsartam egy 22000-es eredményt vantage-ban amit holnap ismét letolok és dokumentálom.Ezzel ugyan nem vezetek de a legtöbb gpu score az enyém 5870-esek köztSőt,ahogy elnézem a publikált korábbi eredményemben is asszem a legnagyobb a gpu score
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Alister71 #9185 üzenetére
És ehhez még tegyük hozzá, hogy valószínűleg az X-box 360 még egy két évet marad...
Ezért se fogok gyorsabb kártyát venni mint egy 6850. Alapfeszes tuninggal nincs messze az alap 6870-től. Mondjuk kezd jó ára lenni a ref 6870-nek is, de mindig amikor olvasok egy hozászolást arról, hogy milyen hangos terhelve, gyorsan el is megy tőle a kedvem.
Miresz: Nekem elég lenne egy 2 modulos/4 magos verzió, de majd kiderül mennyi lesz.
-
Madmax81
aktív tag
válasz
Alister71 #9136 üzenetére
Szia
Pár napja még 2 csendes volt a kártya alapon 35 terhelve max 68 és a hangja is rendben volt, csak a minap vettem észre hogy néha netezgetés alkalmával felmegy 50-55 .
Azt hittem hogy ezek e kártyák már nem olyan forró fejűek, a hangja néha vetekszik a régi 19xtx kártyámmal . -
Spirit
őstag
válasz
Alister71 #9077 üzenetére
Jogos, a Furmark-al tudtam eddig a legjobban kiterhelni, olyan 80-90% közé a GPU-t, játékok alatt 30% körüli terhelése van a vga-nak
És igen, tudom Bulldozer. Kérdés, hogy a hozá való lappal és a 2ghz-es DDR3-as ramokkal lesz-e akkora többletértéke, mint amennyibe kerülni fog. Meg hát a tuning is fontos nálam(a Scythe Mugen 2-es hűtő már megvan hozzá, a házba is alig fér be)
-
-
Móci
addikt
válasz
Alister71 #8984 üzenetére
Engem kegyetlenül zavart a hangja alapon. Valószínűleg a csodapiros műanyag takarólemez is berezonált, de ennek már szerencsére vége.
Egy kép a 'meztelen' kártyáról.
Nem spóroltak a pasztával... -
aginor
veterán
válasz
Alister71 #8939 üzenetére
Ezt nem tudtam. Próbálkoztam tovább, de sehogyan sem jó, már ha csak a 3d feszt állítom, attól is össze szarja magát..
Móci: gratula
, hőmérsékletek hogy alakultak?
MasterFUN: milyen kártyád volt előtte? Előző drivert hogyan szedted le? Nekem akkor csinált hasonlókat, mikor egyedi biost töltöttem a kártyára.
-
Kloss
őstag
válasz
Alister71 #8958 üzenetére
Kizárólag a BFBC2-re mondom és ezek a saját tapasztalataim.
Megmondom őszintén, én lepődtem meg rajta a legjobban, de ami eddig a legmagasabb fps volt, az most a legalacsonyabb.
Olvastam a tesztet még a vásárlás előtt.
Irkálj nyugodtan, engem nem zavar#8962: tudom, de sajnos a BF-nek nincs benchmarkja. Felvenni fel tudnám, de vissza tuti nem rakom a régi procit, mert ki kell szerelni az egész alaplapot.
Ami viszont az általad linkelt PH-s tesztben is volt, hogy a minimum értékek megnövekednek. Akkor inkább úgy fogalmazok, a minimum értékeim a duplájára nőttek. -
Kloss
őstag
válasz
Alister71 #8945 üzenetére
Az utolsó mondatodra reagálva, ez azért nem minden esetben igaz.
Nekem E8500 volt, 3800-on járatva. A BFBC2 játékban a CPU kihasználtság 100% volt folyamatosan, míg a GPU 50-55%! Volt fps, de azért nem dobtam el magam tőle. Viszont most cseréltem CPU-t 4 magosra (csak a CPU-t), így a GPU használat felment 96-99%-ra, ezzel együtt az fps értékek gyakorlatilag megduplázódtak!
Tehát inkább programfüggővé tenném a 2 magos procik teljesítményét.
Tehát innen nézve az E8x00 sorozat nagyon kevés a 6850 alá. -
Tökmindegy
senior tag
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Alister71 #8458 üzenetére
még csak most tettem fel a 11.4-et és ennyit hozott a régi driverhez képest
AvP D3D11 Benchmark Report
==========================**************************************************
* Report Created: 2011-03-23 @ 17:42:50
* Executable Build: V1.03, Apr 19 2010
***************************************************DX11 Hardware Detected*
Using Default Video Settings:
Resolution: 1920 x 1080
Texture Quality: 2
Shadow Quality: 3
Anisotropic Filtering: 16
SSAO: ON
Vertical Sync: OFF
DX11 Tessellation: ON
DX11 Advanced Shadows: ON
DX11 MSAA Samples: 1Benchmark Summary:
Number of frames: 6292
Average Frame Time: 16.7ms
Average FPS: 60.0Use command-line option '-logframetime' to report performance frame-by-frame.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71 #8456 üzenetére
Ha nincs a gépben a 6870 csak a pci vga, elindítod, és a biosban beállítod elsődleges megjelenítőnek a pci vga-t (PCI-PEG), F10, restart. Állítsd le, és rakd be a 6870-est is. Start. De most már a pci vga-ról fog bootolni, hiába van benne a 6870-es.
Az egyik flppyra létrehozol egy dos rendszer indító lemezt, a másikra rámásolod az atiflasht, (természetesen kicsomagolva) és a letöltött 6870 biost, aminek a nevét Sapphire.HD6870.1024.101221-ről, írd át 6870.bin -re (az egyszerűség kedvéért). Restart
A biosban a boot sorrendet állítsd be floppyra, majd miután elindítottad a dos rendszerlemezt, cseréld ki, rakd be a másikat, amin az aiflash és a bios van, majd írd be: atiflash -f -p 0 6870.bin (szóközökre figyelj)
Minden kérdésre válaszolj igennel ( Y ), miután kiírta, hogy kész a flash, ctrl+alt+del-el újraindítod, belépsz a biosba, visszaállítod a PEG-PCI sorrendet, restart, és most már a 6870-esnek kell indulnia. Ha minden jó akkor happy, és többet nem csinálsz ilyen hülyeséget. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macrodroid
- Építő/felújító topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged