Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy0628
aktív tag
válasz
F_Zolee #26913 üzenetére
sajnos nem, B75 Pro3-M
-
Blaze71
őstag
válasz
F_Zolee #26831 üzenetére
Csak annyit teszteltem, hogy mielőtt betettem volna a kártyát, leszedtem a CCC-t és csere után feltettem a frisset. A kártya ment is szépen, a frekvenciákat is váltotta automatikusan, de a venti mindig 60 %-on pörgött. Kicsit hangos így. Most van pár profil, amit kézzel kell váltogatni a AB-ból. Alapból alacsony órajellel és 30 % venti sebességgel indul és ha kell a kártya ereje, akkor profilt váltunk.
-
Carvus
senior tag
válasz
F_Zolee #26844 üzenetére
azt vágom, h teljesítmény miatt 7790-nek lenne igazán értelme, de mivel már nem játszok annyit, ezért az nem releváns, viszont mostani vtx-m egy kicsit hangos, főleg nyáron zavaró, ezért gondoltam ha 1-2 ezerből megúsznám a cserét az beleférne.
gondolkodok azért 7790-n is, de az ~5-10k + lenne, ami nem biztos, h belefér most. -
b4u
csendes tag
-
b4u
csendes tag
válasz
F_Zolee #26707 üzenetére
GpuTweak reset nem segít
A gpuz-ben a 2d-s 300 vid/0.950 a 3d-s 790/1.157 viszont a böngészésnél igy ugrál 0.950-1.100-1.157 és nagyon sűrűn van amikor kimaradt az 1.100 de nagyon feltolodik igy is a shader hőmérséklete 60-70re aminek nem kéne sztem ha csak netezek, sosem csinált igy!
Megnéztük másik gépben és ugyan ez a jelenség + ott sincs auto venti vezérlés -
Zsmester89
őstag
-
Blue@X
senior tag
-
Winnie The P
őstag
válasz
F_Zolee #26573 üzenetére
Na jön a hülyeség megint, hogy ez nem meg az nem jó. Ami tény, hogy a 6870-es sorozatnál a Sapphire kártyáknál van baj. Ezen kívül én nem hallottam olyanról, hogy a Giga meg az Asus ezért meg ezért nem jó. Egy 15 millás autó is besz@rhat a tulaj alatt az első nap márkától függetlenűl! Ez Murphy törvénye. Akkor ezek alapján nem vegyünk semmit mert elromolhat?
Baromság! Olyat kell venni amin van 3 év gari, és ha a második évben úgy gondolja hogy eladja akkor is van még 1 év garancia rajta. -
Darko_addict
őstag
válasz
F_Zolee #26573 üzenetére
Igen, ez a másik probléma. Abból indultam ki, hogy azt a 3 ventit min. fordulaton fixálnám és így lenne egy csendes kártyám terhelés mellett is, de lehet sok hőt termel és nem csak dísz a 3 venti meg a nagy borda rajta.
@Fer:
Pedig ennyiért láttam 2-3 jobb állapotú darabot is.30 alatt garancia nélküliek már, de úgy pedig nem kéne.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
F_Zolee #26545 üzenetére
Fogalmazódnak bennem a kérdések.
Nem gond-e ha két különböző kari van bent? (4870/6870)
Simán berakom a mostani mellé és go? Nem lesz vmi akadás? (gondolom az alapdeszka kiválasztja a jó karit bootoláskor)
Ha fel is áll az op, akkor az ati winflash látni fogja mind a két vga-t?
Ad lehetőséget választani hogy a 6870-est flash-eljem? Ami épp nem is műkszik?Lehet hogy aki már csinálta annak amatőr kérdések, de majd most én is megtapasztalom. (még ha kényszerből is).
-
zozoz1
aktív tag
válasz
F_Zolee #26539 üzenetére
persze azzal kezdtem, de mivel 2 op-om van az F8-ra a bootolási lehetőséget dobja csak fel. Ott enterrel indítom a kiválasztott op-ot. Írtak egy fórumon olyat hogy az F8-at tartani kell lenyomva. Az sem jött be.
Pedig csökkentett módban vissza tudnám írni az eredeti biost..
Szerintem................................. -
zozoz1
aktív tag
válasz
F_Zolee #26449 üzenetére
A 13.1-et felnyomom. Kíváncsi leszek hogy alakulnak a Mhz-k.
RetepNyaraB
"ha leszeded az előző drivert (az AMD saját eltávolítójával, az okozza a legkevesebb galibát), legyen reboot az új előtt. az AMD mappából telepítés is segíthet."
Mindig legyalulom az előző drivert. Bár most nem emlékszem hogy hagy-e maradvány mappát a Program Files-ben.
Az AMD mappából telepítés alatt mit értesz?
Az uninstal utáni maradvány mappát (ha hagy), vagy pedig amibe kicsomagolja AMD mappát a letöltés után, hogy abból telepítsd? Azt ha jól emlékszem automatikusan csak a C meghajtóra nyomja.... -
lordjancso
senior tag
-
stalone
csendes tag
válasz
F_Zolee #26376 üzenetére
Köszönöm,hogy foglalkozol a témával. A win7 64 sp1 befrissítve,mindenféle segédprogram rajta kb.1hónapos .Próbálkoztam a gyári driver-el is,de csak akkor működik sok játék ha újra rakom a kártya driver-ét és az is csak addig jó, ameddig újra nem indul a gép. Szerzek kölcsönbe egy 6850-et próbára ha azzal jó nem tudom mit tegyek. Bár még 2év gari
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
F_Zolee #26345 üzenetére
Ez is le lett vezetve már, még ha +100w-ot fogyasztana is az amd, ez átlag használat mellett kb. havi 3-500ft költség.
Fölülkerekedni nem fog az amd, de tudva, hogy mindkét nextgen konzol full amd hardverre épül (8 mag ráadásul) könnyü megjósolni a játékfejlesztés irányát. -
-
Trebron09
őstag
válasz
F_Zolee #26318 üzenetére
Igen 1050P-ben még jó lehet.. persze ha olcsón be tud szerezni egy másik 6850-et (gondolom a mostani mellé) vagy ha netán már meg is van neki, akkor annyira rosszul nem jár
szerk.: bunkomen: és az hozná a 6850 CF-et.. azért azt nem hiszem.
(#26321) Qmi : Akkor tényleg felejtő... akkor érné meg ha már meglenne alá a lapod és a mostanid mellé tudnál venni mondjuk max. 20-24k-ért kb.
-
>Deego..
senior tag
válasz
F_Zolee #26291 üzenetére
Játszogatok időnként, ami új game és érdekel azt mind ki próbálom/játszom vele alapon vagyok csak.
De szeretm ha megfelelő grafikai is tásul mellé.
(PL: Far Cry 3, DeadSpace 3, Crysis 3 és hasonló újak, és persze majd a GTA V is menjen azért)Főként 6870 en gondolkodtam vagy 6850 en.
-
Spirit
őstag
válasz
F_Zolee #26243 üzenetére
Mert a mai magyar kiskereskedelmi viszonyokat ismerve 3 hétig ülnének rajta, majd visszadobnák, hogy semmi baja, vagy rám kennék, hogy én csináltam vele valamit, esetleg cserélnének 7750-re és megpróbálnák elmagyarázni, hogy az miért is jobb. Esetleg egy kis "kenőolajozás" után visszaadnák javítva, majd egy hét múlva újra gari 3 hétre. Persze, lehet hőbörögni, de nem szokásom, gondoltam egyszerűbben is el lehet intézni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest