- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
F_Zolee #27517 üzenetére
Akkor marad Sapphire. És nem a téglahűtéses, hanem a saját egyventisük. Mert azon a fethűtő kis csík külön van. A téglahűtésnél meg a fém lap hűti és ha fent van hagyva nem biztos hogy az AC hűtő rámegy. Ugye ezekhez a hűtőkhöz igen kis eséllyel kapni meg a tartozékait már, szóval a gyárit kell fent hagyni.
A ramok meg maradhatnak csupaszon, úgy is rájuk fúj a venti, meg olyan marha nagy tuningot nem bírnak amúgy se. Legalábbis nekem 1050-ről 1150 felett mind a két kártyán megállt. Ennyit meg borda nélkül is vinnie kell. A saját hűtésükön is csupaszok a ramok.
-
törölt tag
válasz
F_Zolee #27510 üzenetére
fHDba szoktam nyomni, de majd akkor most leszokok róla elég az 1680 is.
Igen, nézegettem a 77xx szériát mert impozáns a fogyasztási érték, a 7790-nel szemezgettem nagyon. De az még elég új és sokat kérnek érte, meg szerintem sok is már teljesítményre, a 6870 felett van picivel. A 7770 viszont meg rohadtul nagyot esik, a 6850 alá kerül be picivel. Az akkori PH tesztek szerint.
De valószínű tényleg jobb lenne egy 7770 így is. De még nem tudom, nekem a 6850 szimpatikusabb de tényleg minden a 7770 mellett szólna.Amúgy nem a fogyasztással van a bajom, hanem hogy a hőmérséklete kordában legyen tartva, csendes legyen és ne 20 ezres hűtőt kelljen rávenni. Na hát ehhez szükséges hogy a TDP 100W legyen max. Ilyen szempontból a 7770 lenne szintén a jó.
Eleinte a powertune idegenített tőle de aztán utánajártam, hogy a 77xx szériánál még a régebbi powertune van ami nem csinál semmit csak a 20%-os tdp limitert hozta be, ha esetleg az ember tuningolni akarna. Márpedig akarok, de csak benchre gyúrni.
Az agyam megáll ezektől a fosoktól amik bekerültek az újabb kártyákba, mint a 290Xbe is a powertune2, bár én már a boosttól is agyhalált kapok ami a 7970GHz-cel jött be. A 7770 szerencsére mentes minden ilyentől. -
-
3shae
aktív tag
válasz
F_Zolee #27463 üzenetére
Az jó, szűrőt nem használok csak ritkán (online game közben soha) Most 1440x900 felbontású a monitorom, ha veszek majd nagyobbat (24") szerintem ott is elegendő lesz a HD felbontás.
Csak azért kérdeztem, mert ránézésre
bika kártyának látszik a mai napig, gondolom van benne számolási teljesítmény is.
Megvan már a BF3 premium, oprendszer váltáskor azonnal nekiugrom játszani. BF2-vel szoktam nyomulni, az alatt egy hangja sincs a rendszernek, gondolom azt a grafikát csikkzsebből monitorra vágja a kártya
Köszi!
(#27464) old-dog köszi neked is! Proci van alatta, szerintem nem lesz gond
-
Whysperer
addikt
válasz
F_Zolee #27428 üzenetére
Tudtommal FULL HD-nál VGA erő kell akár low akár ultra meg CPu ami meghatja rendesen. FULL HD alatt inkább CPU ,de FULL HD-nál tutira kell....viszont most ,hogy a rendérélesbe besegít a CPU is hááát elég jól megy .. egy másodpercnyi akadásom nincsen! Őszintén nekem mind1 Én annak örülök ,hogy most amire használom nem kell 60-70 ezres vgat vennem megint ,hogy jó legyen! Amúgy patch előtt ultran 20 FPS-m volt
-
DjSaffy
tag
válasz
F_Zolee #27413 üzenetére
Persze csak én szóbeli garanciával ha mondhatjuk semmire nem megyek. Nem vagyok az a problémázós fajta persze ez egy rossz tulajdonságom de ha most se menne akkor tuti hogy nem hagytam volna a dolgot így viszont van egy kis teendőm hogy teljes értékű legyen a kütyü =)
-
DjSaffy
tag
válasz
F_Zolee #27411 üzenetére
nos arról nem volt szó hogy a hűtés újra lett pasztázva (több kárral mint haszonnal, mert időközben beszéltem vele telefonon, de ő eladta annak az illetőnek akitől megvettem hetekkel ezelőtt és csak szóbeli garancia volt nem volt hozzá levél érdekes az egész ahogy van de összességében működik a kártya lehet ha egy csavart szerzek a régi helyére melegedéssel se lesz gond. Tanulság csak és kizárólag garancialevéllel veszek ezentúl mindent
-
jambiyya
őstag
válasz
F_Zolee #27388 üzenetére
nekem bántja a szemem, ha nem a natív felbontásán megy a monitorom, ezért a játékokat is fullHD-ra állítom
a beállításokkal mindig sikerül úgy ügyeskedni, hogy a látvány elfogadható legyen, és fps is legyen elég
persze ha kipróbálom úgy, hogy mindent max-ra állítok (és ezzel együtt képregény lesz a játékból), akkor utána fapados picit, ezt belátom
de ahogy te is mondtad, ez csak a legújabb játékoknál van így -
Konflikt
addikt
válasz
F_Zolee #27378 üzenetére
koszi. kozben beigazolodott a gyanu, kb. semmi jelentosege sincs.
itt meg a joval erosebb kartyak (HD7970) is PCIe 2.0 x16-rol x8-ra rakva ilyen 1%-ot esik
-
L4mie
veterán
válasz
F_Zolee #27348 üzenetére
igen ezt beszéltem velük telefonon, korrekt amit mondasz,
korrekt volt a srác, igazából egy céges monitor miatt hívott, de gondoltam ha már így beszélek vele akkor megkérdezem mi az eljárás menete, mondta, hogy relatíve rugalmasak, szóval dobnak egy ajánlatot, ha mondjuk cseréről van szó, mondjuk egy teljesítményben közel álló 7850 re számítsak, aztán ha nem tetszik akkor szólok, hogy inkább ráfizetnék és innentől csak attól függ, hogy mennyit szeretnék ráfizetni.mindenesetre kíváncsi leszek, azt se nagyon bánom,ha visszakapom flottul a kártyámat, de persze jobban örülnék egy újnak
-
Frenky89
addikt
válasz
F_Zolee #27337 üzenetére
IGP-vel szuper. "Képelfogyás" után kikapcs, majd egyből átkötve a monitort az IGP kimenetére, bekapcs, rendesen megy (most is így írok).
Viszont kikapcs után nem kötöm át, bekapcs, ha éppen olyanja van elindul, majd hallom hogy bejelentkezik a windows, belép a skype, stb csak épp kép nincs.
-
Frenky89
addikt
válasz
F_Zolee #27335 üzenetére
A két DVI-t próbáltam és mind a kettő ugyan azt produkálja.
Egyelőre saját kútfőből ott tartok, hogy valami melegedési gond lesz - lehet nem is a VGA-nál -, ha jelentkezik a hiba, majd kikapcsolom a gépet, akkor x ideig (tipp: amíg vissza nem hűlt) nem is hajlandó újra bekapcsolni/képet adni.
-
pongo01
csendes tag
-
L4mie
veterán
válasz
F_Zolee #27232 üzenetére
én úgy tudom, /bár lehet téves, remélem
nem sok garanciális ügyem volt/ hogy a forgalomban lévő utolsó érvényes áron számítják.
de ha vételáron akkor 55 ért vettem 1 hónap múlva meg talán 80 körül lesz a 280x annyit meg pont áldoznék rá, de ez még odébb van. Egyenlőre azon izgulok, hogy jöjjön elő náluk is a hiba ^_^. -
dik
őstag
válasz
F_Zolee #27209 üzenetére
Miért lett volna ssd van a rendszer ez meg egy másik vinyó volt ami megdöglöt vagyis döglődik veszettül. Most felraktam tesztre a battlefield 3 és fullon megy 40fps körül (19" monitorom van 1280x1024). Szóval mostmár nem értem. Vagy az egy gyengébb játék lenne? Én már nem tudom most mi van...
-
Giot
addikt
válasz
F_Zolee #27199 üzenetére
Assasins Creed 4-el próbáltam igaz csak 20 percet. Nem hibázott.
Most települ a Grid 2 azzal is kipróbálom.
Szerk: Remélem csak szoftveres probléma, nincs kedvem visszaküldeni.(#27198) varmi2: A stabilitás és a hőfok erősen összefügg. Másrészt 100%-ban terhelte anno a GPU-t. Így sok mindenre fényt derített.
Abban igazad van hogy egy pár óra ingame adja meg az igazi választ. -
válasz
F_Zolee #27154 üzenetére
Bocsánat, nem írtam, de azzal már próbálkoztam.
Az is fura, hogy csak 4. magot terheli a játék, VGA meg mindössze 50-75%-ig van terhelve
Cimborámnak ugyan ilyen procija van és HD7770 DC2-es kártyája, nála nem röcög FHD-ban sem. Nála nagy csata közben 5-10fps-ra esik vissza, de nincs ilyen mikrolagja. -
jambiyya
őstag
válasz
F_Zolee #27144 üzenetére
Hááát, már vagy két éve így megy, és nem volt baj. Lehet, hogy a negyedik magban valami 64bites motyó nem volt jó. Vagy ki tudja. Mindegy is, nem hiszem hogy olyan nagy veszteség lenne az az egy mag.
A tuning csak annyi, hogy az "fsb" 200->220 lett...ebből nem engedek. -
-
-
válasz
F_Zolee #26996 üzenetére
Igaz h csak egy régi 8800-al de ment. Attól félek inkább h a táp csatija lehet, de menet közben mozgatva sem hozta a hibát.
De legyen, visszarakom a céges gép kártyáját pár napra oszt megnézem. Amúgy ebben a lapban eddig össz 3 kártya volt ezzel együtt, meg a 8800-as próbát is számítva. Összekarmolom magam ha ennyitől tönkrement a foglalat -
-
-
válasz
F_Zolee #26967 üzenetére
Mivel menet közben csak hdd került be a gépbe, és a vga csere előtt minden okés volt, nem mondhatom azt h nem.
Egy dolog nincs frissítva, a p67 pro3b biosa, mert az legutolsó már nem annyira engedi a cpu tuningot. A vga a gép legutoljára beszerzett része, és amióta megvan -lassan 1 éve- küzdök ezzel a random not respondimg ,recovering v BSOD jelenséggel.
Néztem stressz-tesztet is. Semmi baja nem volt. Elkezdtem böngészni -eleinte azt hittem h flash, de nem volt konstans a hiba megjelenése- hip-hop újraindult. Tegnap este meg a winfosos karbantartás varázsló közölte h van 20 db vgahoz közhető kékhalál logom, akarom-e lecsekkolni neten. Akartam. Lópikkoló...nem hogy eredmény. Aszongya frissítsek. De könyörgöm minden a legfrissebb -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Renault, Dacia topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest