- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
janos666 #1554 üzenetére
Nekem 22 TN van, igaz abból az egyik legjobb, mindenki ezt ajánlotta játékra és filmre és nem bántam meg, hogy ezt az LG-t vettem meg, gyönyörű képe és színei vannak.
24-est akartam, de még a 80k-t is sajnáltam rá, pedig ott kezdődnek a jobbfajta 24-esek.Majd talán idén már megérik egy nagyobbra a csere, de egy jófajta TN még mindig elég lesz nekem.
-
TTomax
félisten
válasz
janos666 #1544 üzenetére
Most adtam a a 22"-es wide monitorom,és egy 19"os flat LG-n tolom 1280X-ban...nem mondhatnám,hogy annyival jobb volt a wide...és hát azt is hozzáteszem,hogy addig amig rendes DX11-es VGA ki nem jön addig a 9600GSO marad mert az a gyanúm,hogy itt mindenki kukázni fog... akármilyen CFX-e van....
-
Crytek
nagyúr
válasz
janos666 #1544 üzenetére
Wide monitor kell a tökömnek TN+Film paneles ótvar csicska TFT-kből elegem van enyém is egy redvás szar. SVPA vagy SPVA nagy hirtelen nem tudom melyik a pontos ami jó monitor de 100 ezer felett vannak annyit meg nem adok ki monitorért még ha gazdag lennék se!
Amíg tönkre nem megy ez a fos addig ez marad! -
Beowulf_78
addikt
válasz
janos666 #1528 üzenetére
Nem is akar meggyőzni minket...
Ha nem tünt volna fel, ezt azért nem vesszük véresen komolyan.
Mivel csak az utolsó mondatod után látok smiley-t, gondolom amit előtte írtál komolyan gondoltad.
Az meg a másik, hogy majd 1 évig gyűrtem Nv kártyákat 260 OC, 285, 295...kb. 1,5 hete vagyok 4890 CF tulaj. Én aztán pontosan tudom mit nyújtanak a jelenleg leggyorsabb nV kártyák.Persze nem rosszak, de ennem az ellenkezőjét senki se állította. Aki ezt állítja, és komolyan is gondolja, nem ért hozzá igazán. Én 1 az 1-ben kaptam a 295-ért (gari) 2db MSI 4890 OC-t. 1,5 hét alatt még nem tapasztaltam semmi negatívumot. Se a CCC-vel, se a játékokban...sőt! Én eddig jobbnak érzem a jelenlegi nV kártyáknál. Mondom ezt úgy hogy az összes csúcs kategóriás kártyát kipróbáltam G200-ból...
Ennyit erről.. -
bim
veterán
válasz
janos666 #1511 üzenetére
hiába minden. elindul a játék de miközben a fluidmark azt írja hogy van fizikád a mirror's nagy ívben lesz@rja és továbbra sem játszik a 2. kártya.
A végén már kiszereltem mert idegesített hogy sehogy sem tudom munkára bírni...Gondolom az Nv.-nél is olvassák a fórumokat és a kezekre csaptak hogy ejnye bejnye.
szerk: cryostasis-ban sem ment...
Lehet egy okosabb emberke meg tudná oldani mert egy mezei kis gátoló dolgot épített bele az nv. de én ennyire nem értek hozzá.
-
keIdor
titán
válasz
janos666 #1504 üzenetére
AC - igen, de én 1-2 hely kivételével ezt észre se vettem. Az a patch elsősorban az nVidia miatt jött ki, állítólag le lett eléggé hordva az Ubisoft, mert bele merte rakni a DX10.1-et a játékba. Azt a hibát DX10.1 alatt is meg lehetett volna oldalni.
StalkerCS - Hát nagy a gépigénye, lehet az DX9 is, szóval ott az optimalizáció a szar... Crysis is ilyen.
HAWX - igen mindegy.
Stormrise - még csak le se töltöttem, annyira nem érdekel. Kis címekkel nem foglalkozom, nincs minden szarra idő.
Mirror's Edge - hát elég lófax, nem estem tőle hanyatt... az elején még annyira bugos volt a játék, hogy sokan bekapcsolták és kivágta őket a játék az asztalra. Még jó, hogy én már 3 hónappal ezelőtt kitoltam Xbox-on.
Terminator: ugyanaz, mint a Stormrise.Mint írtam, egyik se jobb a másiknál, most ebben a pillanatban egyik sem ér semmit! A DirectX 10.1 melett viszont még mindig ott van a gyors, mindennel kompatibilis AA, a PhysX meg csak arra megy ki, hogy vegyél még egy kártyát. Ha valaki a fanatizmusa miatt képes még a PhysX-et védeni, azt nagyon sajnálom, rossz lehet neki.
schwartz: Várom!
-
bim
veterán
válasz
janos666 #1493 üzenetére
tapasztalatból mondom hogy ez nem így megy hogy betolok egy nv. karit a radeon mellé és megy a fizikx... mirror's edge -nél a játékhoz települő fizikx driver kiütötte a nehezen összejátszott működő fizikai számolós 8500gt-met. Mert ez nem úgy van hogy feltolod a legújabb drivert és kánaán. Ne hidd!!!! Én most adtam el a 8500gt-t mert nem ment szinte sehol...ha fizikát akarsz tutira számolgatni akkor gyári aegia fizikai gyorsítót kell venned.
De tégy amit akarsz. Csak szólok.
Irhatnék egy fél oldalas hsz.-t a szopásról de zanzásítva a dolgot csak a warmongernél ment rendesen. -
Beowulf_78
addikt
válasz
janos666 #1468 üzenetére
4870 X2 venném a kettő közül, jól skálázódik a CF. Vagy veheted a 4890 CF-et. 4870 X2-öt jó árban be lehet szerezni, én csak azért nem azt vettem, mert ha van gyorsabb, és javított megoldás, ami egy ver.2.0 felel meg, akkor miért ne azt...ezért lett a 4890 CF. Sok helyet foglal...ez tény. Ha nem lenne 4890 én is 4870 X2-öt vettem volna. Vagy ha 4890 X2 már kapható lenne, nem vettem volna 4890 CF-et.
A GPU felejtsd el hogy 1000Mhz felett fog tudni menni. 1,5V-n szétfeszelve (alap 1,31V) mennek 1015-1020Mhz-et. Vízzel lehet hogy elérhető lesz magasabb Mhz is, de szvsz. nem sokkal több. Ennyit tudnak kb. Én azt mondom ha olcsóbban tudsz hozzájutni egy MSI OC-hez ami 880Mhz alapban, akkor vedd azt. 940-950Mhz elrohangálnak fesz emelés nélkül, auto venti beállításon. A VaporX biztos drágább lesz 5-10k-val mint pl. az MSI megoldása, erre azért számíts.
1920x1200-ra nem vennék 1 GPU-s megoldást! Kipróbáltam már mindent. Csak a 2 GPU teljesítménye a megfelelő (számomra). Crysis alatt felejts el 1 GPU-val 1920 VH DX10 2x szűrést. Csak kompromisszumokkal, lehet tolni, itt ott visszavéve a minőségből.
Jóval erősebb, egy 4870 X2 mint egy "egekig" húzott VaporX 4890. Ezt ne feledd. A CF pedig majdnem mindenhol megy. -
TTomax
félisten
válasz
janos666 #1468 üzenetére
A 4890 OC ami 1Ghz-es az neked nem nagyon fog 1.1Ghz-en menni... és szerintem 50%-al nem erösebb a 4870 1G-osnál... Az hogy néha esetleg a CF nem megy az elöfordulhat,ez a multiGPU benne van a pakliban,azért a nagy nevek szinte kivétel nélkül mennek.
Az otthoni árakat nem tudom,de itt pl a 4870X2 ugyanannyi mint a 4890OC... én valüszinü a jövö héten benevezek egy X2-re ha ez neked mond valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest