- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristi79
csendes tag
válasz
Mika1227 #6536 üzenetére
Persze, hogy ott rakattam fel helyben. Én a helyedben ha nem szoktál Pestre jönni, akkor ott Debrecenben vennék hűtőt a kártyára, és fel is szereltetném velük. Ha meg valami gixer lenne a kártyával (hűtésen kívül) akkor ugyanott visszaszereltetni a gyári hűtőt és mehet garira. Biztosan meg lehet oldani ezt a lehetőséget, csak megbeszélés tárgya.
-
kristi79
csendes tag
Nem akarok károgni, de szerintem Daffni2 hozzászólásához hasonlóan gondolom a történteket Én is. Szerintem ezt a kártyát simán buktad. Személyesen gondolom nem ismered a sutyerákot, így mindenféle szöveggel lerázhat téged pl: ha személyesen keresed meg pont akkor vitték a másik helyre tesztelni, pont azon a napon postázta vissza neked, majd pár nap múlva érdeklődik, hogy megkaptad e a kártyát és kiderül csak simán csomagnak adta fel és természetesen eltűnik a csomag, stb... Ilyen és ehhez hasonló dolgokat tudnék még írni ezret. Ilyen értékű dolgot csak utánvéttel, előreutalással vagy személyes átvétellel lehet korrektül intézni. Nekem is volt, hogy innen a ph-ról adtam el RAM-ot és a postaköltséget buktam oda-vissza ami nem esett jól főleg, hogy annyit fizettem érte mint a ram értéke. Ha meg bíróságra adod rengeteg idő és még több pénz.
Azért én is sok sikert kívánok neked, hogy ha a pénzt nem is de a kártyád visszakapd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest