- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
jimmyboy #3058 üzenetére
Nyugodtan zavarhatnál, délutánra amúgy is gép összerakást terveztem, kihasználva, hogy nincs olyan dög meleg, amiben semmihez sem volt kedvem (a tápot meg majd berakom, ha meg lesz).
Én is a VGA-ra tippelek, de jó lenne ebben 100 százalékra meggyőződni, s akkor holnap bátran verheted a szervizben az asztalt. -
AirBooms
addikt
válasz
jimmyboy #3055 üzenetére
Pesti vagyok, szívesen benne lennék a dologban, de jelenleg nincsen tápom - mint említettem, nálam a HX620 halt meg hasonló dolgokat produkálva - éppen garizás alatt van.
Most egy notebookról vagyok...
A 450-es csifinek el kéne vinnie a cuccod, persze egy jó TX650-nek is...
-
AirBooms
addikt
válasz
jimmyboy #3048 üzenetére
Nem véletlenül írtam le az én esetemet. Én megnézném a cuccot másik táppal is, ha még nem gyilkolta le a VGA-dat, amit produkál a cucc, az nekem gyanús. Amúgy írtad, hogy egy kábelről megy a két 6-pines tápcsati a VGA-ra. Nem lehetne ezeket külön kábelre rakni?
Sikerült a CMOS clear? -
válasz
jimmyboy #3039 üzenetére
Asus szokott valami progit adni a lapjaihoz, ami Win alól is megy, meg konzolból is és automatikusan frissít. Csináltam iylet párszor, sose volt gondom vele. Itt egy nem mai leírás, de szemléltetésnek jó.
Persze ehhez az kell, hogy 1x elinduljon
-
AirBooms
addikt
-
AirBooms
addikt
válasz
jimmyboy #3035 üzenetére
Na, most végigolvastam az összes eddigi postodat a hibával kapcsolatban. Nem akarom festeni az ördögöt a falra, de nekem ugyanígy indult egy Asus lappal és VGA-val a problémám. Végül kiderült, a táp ölte meg elöbb a VGA-t, aztán már a lapot is. A tápom egy Corsair HX620 volt...
Az viszont nem derült ki a számomra, hogy jelenleg megy-e a géped a másik VGA-val és hogy csináltál-e CMOS cleart?(a Bios default nem ugyanaz!!!)
-
AirBooms
addikt
válasz
jimmyboy #3028 üzenetére
Ez memóriahiba, de ez lehet VGA memória is - nálam két halott VGA-ra (Nvidia) is ugyanez a sípszó jött elő.
Ha másik VGA-val működik, akkor egyértelmű VGA hiba. Ha nem, akkor tesztelni kéne a ramokat. -
válasz
jimmyboy #3028 üzenetére
Értem, tehát X58... BIOS-t frissítettél rajta? A sípolás, amit írtál arra utalhat, hogy nem látja a VGA-t vagy azon hibás volt a memória POST (hátha mégsem a VGA...20% esély)
A kártyán vannak kis LED-ek, azok felvillannak egy időre induláskor, de hibánál némyelyik világít és nem alszik el a POSt után. Ez érdekelne, hogy ott mit látsz, már ha nálad van most a kártya.
-
-
-
p87
senior tag
válasz
jimmyboy #3007 üzenetére
Nincs másik kártya a közelben, hogy ki tudd próbálni megy-e másikkal?
Minden ref. hűtésű kari indulásnál hirtelen hangosan felpörög ez normális, vapor-x- nél nem tudom, hogy csinálja -e.
A csipogás kódját kéne megfejteni , hogy milyen sorrendben rövidet vagy hosszút sípol-e és akkor be lehet azonosítani mi a hiba.
Lehet a ram-od is a hibás, nekem mikor meghalt az egyik hasonlóan alig akart indulni majd végleg el se indult a gép. -
Dávid 1989
csendes tag
válasz
jimmyboy #3012 üzenetére
nem táp, semmi esetre sem, elég bika az a táp. nekem ugyan olyan van csak a nagytesója(750TX).
"1 kábelvégen van a 2*6pin" ezt nemértemami a tápodból kijön PCI-E csatlakozó, ha jól tudom a tieden is van minimum 2, na azokat dugd rá, ne elosztóval csatlakoztasd..
Esetleg, ha az alaplapodon van molex csatlakozó, akkor oda is dugj rá egyet..
ilyet keress, bejelöltem az alaplapon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Futás, futópályák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest