- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmyboy
csendes tag
Na gyerekek kiderült a vga rossz ahogy sejtettem...Basszus 1 napot se ment, gondolom már alapból hibás volt(hiszen második bekapcsolásra már nem indult).
Airbooms ezer köszönet, hogy fogadtál vasárnap ritka rendes ember vagy.
Holnap viszem vissza az iponhoz a kártyát és meglátjuk hogyan intézik a garanciát a vásárlást követő 3 napon belül -
jimmyboy
csendes tag
-
jimmyboy
csendes tag
válasz
AirBooms #3036 üzenetére
"Az viszont nem derült ki a számomra, hogy jelenleg megy-e a géped a másik VGA-val"
Visszaraktam a 7800gtt 12szer indítottam újra a gépet(10mp től fél perces várakozásig) mind a 12szer indul. Visszaraktam a 4890 Vapor-x et először elindult aztán másodjára már a szokásos hiba, majd legközelebb 5.re indult újra.
Mondjuk egy 7800gt nek jóval kevesebb feszigénye van...
Nem tudom... -
jimmyboy
csendes tag
Szia!
Biost nem frissítettem.
A ledek közül az első villan fel indításnál, aztán el is alszik(akkor is ha elindul a gép, akkor is ha nem).
Gyerekek szeretném, hogy próbáltok segíteni, k*rvajól esik ezért szeretek prohardverre járni...
finest: Megnézem, pill. Bios defaultot próbáltam már.
-
jimmyboy
csendes tag
-
jimmyboy
csendes tag
Szia!
Próbáltam másik slotba rakni a vgat, próbáltam több feszt adni, ki be dugdosni a kábeleket de semmi. Egyszerűen 5ből 4indításnál csak iszonyatosan felpörög a venti és 4 et sípol a gép 5.re elindul. A táp biztos, hogy elég neki. Tanácstalan vagyok.
A gépen minden alapon megy nincs tuningolva. -
jimmyboy
csendes tag
válasz
Dávid 1989 #3011 üzenetére
Mindkét csatlakozó rá van rakva(1 kábelvégen van a 2*6pin). Passzentosan igen. Tápprobléma lesz? Én vgara gyanakodom
*Foglalatba passzentosan van berakva a vga, direkt néztem.
-
jimmyboy
csendes tag
válasz
Dávid 1989 #3008 üzenetére
Corsair 650tx
-
jimmyboy
csendes tag
Sziasztok!
A pár napos 4890 vapor-x kártyámmal gond van. Tegnap tökéletesen működött, ma kapcsolom be a gépet és 4et sípolt a speaker. Kikapcs bekapsc ugyanez, aztán hirtelen jó lett. Majd újraindításnál újra rossz. Amit megfigyeltem, hogy amikor "hangosan" indul, tehát nagyon pörög a vga venti(vagy próbál) akkor nem jön be, amikor halkan indul a gép akkor jó.
Kb 5 ből 1szer indul el.
Mit lehet tenni és mi okozza ezt? Mindenképpen vissza kell vinnem gariba, vagy van valami ötletetek? El vagyok keseredve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest