- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
válasz
regener #1665 üzenetére
Ne viccelj, P4-gyel BF3-azni?
Sajna én sem vagyok jobb procival ellátva, de két magos legelső szériás A64 X2 (ami mégsem NetBurst) használata esetén már a BFBC2 is megette a procit sok emberes multiplayerben abszolút minimum grafikán (ráadásul HD4850 volt mellé rakva). A BF3-tól akkor mit várunk, ahol szinte alapkövetelmény egy 4 magos proci?
Szóval P4, ill. más egymagos proci meg persze Pentium D esetén már a BFBC2-t is esélytelennek látom játszhatóság szempontjából.
A CoD ugye meg más tészta, ott az ősrégi Quake III motor van foltozgatva alatta, inkább az a szégyen benne, hogy egy GeF4 MX-en nem képes elfutni annyira szétbarmolták...
Csak vicceltem természetesen, ennyire talán nem súlyos a helyzet, de technikai szempontból szerintem mélyen alulmúlja a CoD széria a BF-eket. Szerencsére ez a gépigényen is meglátszik, ahogyan írtátok is (és szerintem a látványban is, de ez szubjektív már erősen). Na, nem offolok tovább...
És persze BÚÉK utólag is.
-
wikings2
őstag
válasz
regener #1658 üzenetére
Win7 em van fent 32 bites.
A játékban 3 opció van grafikai téren a low-High on kívül.
Belehet állítani ,hogy Software, OpenGl, vagy DirectX módban fusson e a játék.
Ahogy írtad az OpenGL t nem szereti, ha beállítja akkor 2-3fps maximum, ezért DirectX en futtatom.
Most került a kezembe egy régi Geforce 2 mx 64 vram és láss csodát 25fps en fut a játék.
Ebből azt szűrtem le, hogy valószínüleg valami Radeonos lófasz hibája van, de egy játék miatt nem szeretnék karit cserélni, szóval biztos hoz valami catalyst beálítással rátudom venni a karit hogy müködjön úgy ahogy szeretném.
Valakinek valami ötlet?
-
laci1128
tag
válasz
regener #1645 üzenetére
Ha van barkácsolósabb ismerős, akkor esetleg annyi tippet tudnék adni, hogy kérd rá vágja le a bordáról az ütköző részeket. Hirtelen jobb tippem nincsen, sajnos nem is gondoltam volna, hogy AGP-s HD3650-re nem jó az L2, erre nem figyelmeztet a gyártó honlapja sem.
Ha a vágástól inkább tartózkodsz, akkor érdemes lenne visszavinni a boltba, így talán az árát sem bukod be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- sziku69: Szólánc.
- Napelem
- Netfone
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- Filmvilág
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest