- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Nem találtam topicot a HD 2600XT-ről, így ide linkelem be, hátha valakit érdekel (Bár akinek 2900XT-je van, azt bajosan), utólag bocs, nem off-olás céljából említem meg. [link]
-
Vistaboy
veterán
Lehet, de az XT igazi ára majd csak az XTX megjelenésekor fog beállni. De az sem elképzelhetetlen hogy ezzel az újabb modellel csak azért hozakodtak elő, hogy valamit mutassanak, ami gyorsabb a leggyorsabbnál (Ha már az XTX-et nem tudják kiadni). De lehet az is hogy egyfajta kísérletezés a DDR4-el (Bár úgy tudom hogy valamelyik korábbi ATI kártyán már volt DDR4?). Meg az ára is kérdés hogy megéri-e a DDR3 helyett a DDR4?
-
Vistaboy
veterán
Hamarosan érkezik a Radeon-ok új királya: [link]
Bár ahogy kinéz, csak az 1GB DDR4-es Ram-ban tér majd el...
Mod: bocs, most olvasom hogy ezt már írta valaki...
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Azért Én még most is azt mondom hogy várjuk ki az első full DX10-es tesztet (ket), és majd utána hirdessünk győztest. Jelen állás szerint a GF8800GTS jobb a mostani játékoknál, köszönhetően az ATI gyenge DX9-es teljesítményének. De jövőállóbb megoldásnak ígérkezik az ATI, ami DX10 alatt erősebbnek látszik egy kicsit. Bár Nekem is mindegy hogy ATI vagy NV kártyám van, amelyik a jobb, azt veszem meg.
Mod: A 8800 Ultra kb. 190K.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Szerintem tudja a többség (Legalábbis illene), hogy az XT-t a GTS elenfelének szánta az ATI és szerintem sikerült méltó vetélytársat alkotni Neki. Csak hát a GTX ellen ugye majd az XTX kell(ene) hogy érkezzen, de addigra az NV is finomítgat még. És hát még mindig ott van az Ultra is, ami ellen szerintem még talán esélyes lehet az XTX, de ha meg is veri, utána úgyis kijön az új GF.
-
Vistaboy
veterán
Sztem lehetne zárni, mert mindenki a másikba ír.
-
Vistaboy
veterán
Srácok, most hogy is van ez? A régi topikba ír még valaki vagy átköltözünk ide?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest