- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
válasz
#96302336 #8147 üzenetére
Én már azon se csodálkoznék
Egyébként csak azért bosszant a dolog, mert van egy bika vga-m, de hiába az, mert a balfék ati-brigád nem képes egy normális drivert írni rá... Lesz@rom már a kifogásokat, -pl. hogy a krájtek elhajtotta őket a sunyiba, ezért nehéz drivert írni- , nekik ez a feladatuk, oldják meg. Ha nem tudják megoldani időre és kifogástalanul, akkor meg monnyonak le. A mai világban nincs már olyan, hogy "megpróbáljuk"... vagy megcsináljuk, vagy nem. Ilyen hozzáállással nem lehet talpon maradni, de úgy látom atiék nem is fognak sokáig, ha nem változtatnak a stratégiájukon. Azért meg különösen mérges vagyok, hogy én kis senki létemre a munkám során nem csúszhatok egy napot sem a határidőtől, nem adhatok ki sz@r munkát a kezemből, mert az álásomnak lőttek, ezek meg fél munkát végezve foltozzák az elcseszett dolgaikat, én meg örüljek még annak is, hogy egyáltalán foltozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő