Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
válasz
üzenetére
Én már azon se csodálkoznék
Egyébként csak azért bosszant a dolog, mert van egy bika vga-m, de hiába az, mert a balfék ati-brigád nem képes egy normális drivert írni rá... Lesz@rom már a kifogásokat, -pl. hogy a krájtek elhajtotta őket a sunyiba, ezért nehéz drivert írni- , nekik ez a feladatuk, oldják meg. Ha nem tudják megoldani időre és kifogástalanul, akkor meg monnyonak le. A mai világban nincs már olyan, hogy "megpróbáljuk"... vagy megcsináljuk, vagy nem. Ilyen hozzáállással nem lehet talpon maradni, de úgy látom atiék nem is fognak sokáig, ha nem változtatnak a stratégiájukon. Azért meg különösen mérges vagyok, hogy én kis senki létemre a munkám során nem csúszhatok egy napot sem a határidőtől, nem adhatok ki sz@r munkát a kezemből, mert az álásomnak lőttek, ezek meg fél munkát végezve foltozzák az elcseszett dolgaikat, én meg örüljek még annak is, hogy egyáltalán foltozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest