- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Yettel topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAS107
tag
Sziasztok.
Nagy problémával állok szemben. Van ez az ati t200 unified avstream driver amit Driver package installálásakor telepit fel az Audio Video vezérlő menüpontban. Ez a driver felelős úgy tudom a Video Ki és bemenetért, de a bemenetért biztos.
Sajnálattal tapasztaltam hogy valamiért nem mellékelnek a kártyához Tuner softwaret hanem egy kűlső 3rth party szoftverrel lehet csak a kártyával digitalizálni.
Nos a gondom az hogy a driver felinstallálása utána újrainditom a gépet és utána kiírja hogy Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)
Az eszköz hibaelhárításához kattintson a Hibaelhárítás lehetőségre
És egy sárga felkiáltő jel van utána.
És pl a VirtualDubban ahol szoktam capurölni a régi vivos kártyámnál ott volt a devicében az ati kártya hogy azt használja, de így mivel hogy nem sikerül elinditani az eszközkezelőben az eszközt így nem érhető el a funkció.
Próbáltam több féle újabb és régebbi WDM drivereket kb 7.4 től 7.9 ig az összeset.
Próbáltam full uninstallt reinstall ezerszer, eltávolitani az eszközkezelőből, hozzáadni újra, de mindig ott van az a fránya felkiáltó jel!!
Van valami ötletetek? Meg őrjít már ez a dolog.
(Annyit még megjegyeznék hogy úgy emlékszem eddig jól müködött a dolog, legalábbis nem emlékszem hogy az eszközkezelőbe lett volna felkiáltó jel, cask most mióta fel akartam telepiteni a 7.9 es drivert azota van ott, és hiába rakom vissza a régebbit már azzal is ott van, nagyon érdekes)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Yettel topik
- Hobby elektronika
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest