Új hozzászólás Aktív témák
-
Májsztró
addikt
válasz
horvathkrisz #10742 üzenetére
teljesen korrekt
MOD: #10741 ---> fagy53 , írja a srác , hogy nontuning asrock lap , még a ramokat sem tudja 667-en járatni , 533-mas ramokkal , meg 1,6-os procival ne várjon többet az ember , főleg asrock lapban -
válasz
horvathkrisz #47 üzenetére
Most mi van? 47-re válaszolt aaaaa
gyikunak akartam írni, hogy sokan panaszkodnak a Vista alatti oldalsávos GPU hőmérsékletre, de eddig nem találtam megoldást
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
horvathkrisz #99 üzenetére
Bocsi, félrement...
[Szerkesztve] -
blackthorn
csendes tag
válasz
horvathkrisz #152 üzenetére
-
Levin01
őstag
válasz
horvathkrisz #167 üzenetére
Igen DVI-DVI
-
Levin01
őstag
válasz
horvathkrisz #165 üzenetére
DVI-n fog menni 19-es Wide TFT-n 1440x900-as felbontásban 7.9-es driverrel.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
horvathkrisz #157 üzenetére
''Haverom xpertvision 2600Proja volt nálam 1 napig(azzal nem volt olyan gondom mint sapphire -al).''
Akkor úgy néz ki, hogy a Sapphire kártyáknál van valami problem. Ezt jó tudni, mert nekem pl. Dsub csatis TFT-m van -
he7edik.
addikt
válasz
horvathkrisz #157 üzenetére
Nem hiszem el hogy ilyen sz@r az NV szósz alatt
-
válasz
horvathkrisz #152 üzenetére
''nVidia ATI-val ellentétben olyan drivert írt, hogy a TV-t kapásból felismeri(kiírja a pontos típusát!)'' - az én 32''-os LCD TV-et is gond nélkül felismeri a 2600. Én a helyedbe azért adtam volna még 1 esélyt az ATI-nak (2600-ot kértem volna megint)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #93 üzenetére
Ne az AMD-t szidd, hanem aki a kártyádat gyártotta... (olvasd csak el a PH-s hírt...)
-
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #93 üzenetére
Nem akarok vészmadárkodni, de a HDMI témában nem biztos, hogy menni fog bármire is cseréled.
-
AMD Power
titán
válasz
horvathkrisz #94 üzenetére
Ezt tapasztalatból írod?
-
blackthorn
csendes tag
válasz
horvathkrisz #89 üzenetére
Helló!
Nekem szintén elmosódott képet produkál a Sapphire 2600xt GDDR3.Nálam DVI-VGA átalakítóval, de TFT-n. Ugyanakkor az átalakító a régi nvidia kártya DVI kimenetén keresztül jó képet ad. MSI átalakítóval is rossz volt a kép a Sapphire kártyával. Viszont kipróbáltam haver Philips TFT-jén. DVI-VGA átalakítóval rossz a kép. DVI-DVI kábellel viszont szuper. Felhívtam boltot, azt mondták ez natív DVI kimenet és nem tudja tökéletesen alakítani VGA-ra a jelét.Szóval ez ilyen. Biztos nem szeretnék kicserélni...
Nem igazán akartam most DVI-os TFT-t venni, de filózok, hogy karácsony körül veszek egyet és megtartom a kártyát. Vagy töprengek még én is a kártyacserén. 3D-ben egész tűrhető a kép, csak olvasni baromi rossz róla 2D-ben. Levettem a felbontást 1024x768-ra, most szódával elmegy, de korántsem mondanám jónak. Vártam, hogy tudjak írni tesztelést egy DVI-VGA Samsung kábellel, de még nem került hozzám. Egyelőre ennyi. Bánom, hogy nem 8600GT-t vettem.Haver lehet, hogy megveszi így is a kártyát, én meg nézek valami mást, vagy nem tudom.
-
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #50 üzenetére
Ha csak adott gyártót érint és ott se összes kártyát, akkor kétlem. Nekem 100-120Hz-nél nem homályos a kép. Idő hiányában 160-200Hz-en nem néztem még meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest