- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
Így már érthető. Úgy érted, hogy valós alkalmazásokban nem volt gyorsabb az akkori NV kártya, csak a 3DMark-ban. Mert a többi alkalmazásban ugyanúgy ki kellett az NV kártyának is számolni a nem látható elemeket.
Igazad van. Már beugrott.
Bár én úgy értettem ezt az egészet, hogy akkor nem zavarna hogy nem számolja ki a nem látható elemeket, ha a valós alkalmazásokban is úgy dolgozott volna. -
-
Komplikato
veterán
-
Aha, visszanézve tényleg félreérthető volt
Bocs.
Nem hiszem, hogy az órajeleket kapcsolgatná, egyszerűen csak elkezd fűteni, amint elindítom az ATIToolt. Az a félrevezető, hogy van neki egy HD2000 overclocking nevű beállítás-csomagja, ehhez képest ufó.
Mindegy, abban egyetértünk, hogy ha megbízhatóan működne, akkor jó kis tool lenne - a stressz tesztje miatt megtartom így is! -
ez mind nagyon szép, de:
- nem fogok konfigurálgatni egy programot, ami azonnal rebootol, amint egyetlen hajszállal megváltoztatom a kártya órajeleit
- már mondtam, hogy nem a beállításokban rejlő titkok zavarnak, hanem az, hogy a default setup hülyeségeket tesz
btw. megcsináltam, amit VaniliásRönk írt, nincs változás: ATITool előtt 50 fokos a GPU, közben 70, és utána is 70. Valami gáz van a program meg a 2600XT között... -
VaniliásRönk
nagyúr
Sokáig nem volt rendes grafikus verzió Windows alá, ezért is jött létre az MPF, egyébként 1-2 opció a mai napig elérhetetlen a grafikus verzióban, pl. ha 5:4-es TFT-d van (1280x1024) azt csak az MPF-ben tudod beállítani (igaz minden alkalommal, mivel nem jegyzi meg ezt az opciót
), a grafikus ilyen esetben sajnos kinyújtja a képet függőlegesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Synology NAS
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Jövedelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest