Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
Így már érthető. Úgy érted, hogy valós alkalmazásokban nem volt gyorsabb az akkori NV kártya, csak a 3DMark-ban. Mert a többi alkalmazásban ugyanúgy ki kellett az NV kártyának is számolni a nem látható elemeket.
Igazad van. Már beugrott
.
Bár én úgy értettem ezt az egészet, hogy akkor nem zavarna hogy nem számolja ki a nem látható elemeket, ha a valós alkalmazásokban is úgy dolgozott volna. -
-
Komplikato
veterán
-
Aha, visszanézve tényleg félreérthető volt
Bocs.
Nem hiszem, hogy az órajeleket kapcsolgatná, egyszerűen csak elkezd fűteni, amint elindítom az ATIToolt. Az a félrevezető, hogy van neki egy HD2000 overclocking nevű beállítás-csomagja, ehhez képest ufó.
Mindegy, abban egyetértünk, hogy ha megbízhatóan működne, akkor jó kis tool lenne - a stressz tesztje miatt megtartom így is! -
ez mind nagyon szép, de:
- nem fogok konfigurálgatni egy programot, ami azonnal rebootol, amint egyetlen hajszállal megváltoztatom a kártya órajeleit
- már mondtam, hogy nem a beállításokban rejlő titkok zavarnak, hanem az, hogy a default setup hülyeségeket tesz
btw. megcsináltam, amit VaniliásRönk írt, nincs változás: ATITool előtt 50 fokos a GPU, közben 70, és utána is 70. Valami gáz van a program meg a 2600XT között... -
VaniliásRönk
nagyúr
Sokáig nem volt rendes grafikus verzió Windows alá, ezért is jött létre az MPF, egyébként 1-2 opció a mai napig elérhetetlen a grafikus verzióban, pl. ha 5:4-es TFT-d van (1280x1024) azt csak az MPF-ben tudod beállítani (igaz minden alkalommal, mivel nem jegyzi meg ezt az opciót
), a grafikus ilyen esetben sajnos kinyújtja a képet függőlegesen... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Windows 11
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ennek örülök. 

De a 4830-as sem!
.
.

Bocs.
!