Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
Így már érthető. Úgy érted, hogy valós alkalmazásokban nem volt gyorsabb az akkori NV kártya, csak a 3DMark-ban. Mert a többi alkalmazásban ugyanúgy ki kellett az NV kártyának is számolni a nem látható elemeket.
Igazad van. Már beugrott.
Bár én úgy értettem ezt az egészet, hogy akkor nem zavarna hogy nem számolja ki a nem látható elemeket, ha a valós alkalmazásokban is úgy dolgozott volna. -
-
Komplikato
veterán
-
Aha, visszanézve tényleg félreérthető volt
Bocs.
Nem hiszem, hogy az órajeleket kapcsolgatná, egyszerűen csak elkezd fűteni, amint elindítom az ATIToolt. Az a félrevezető, hogy van neki egy HD2000 overclocking nevű beállítás-csomagja, ehhez képest ufó.
Mindegy, abban egyetértünk, hogy ha megbízhatóan működne, akkor jó kis tool lenne - a stressz tesztje miatt megtartom így is! -
ez mind nagyon szép, de:
- nem fogok konfigurálgatni egy programot, ami azonnal rebootol, amint egyetlen hajszállal megváltoztatom a kártya órajeleit
- már mondtam, hogy nem a beállításokban rejlő titkok zavarnak, hanem az, hogy a default setup hülyeségeket tesz
btw. megcsináltam, amit VaniliásRönk írt, nincs változás: ATITool előtt 50 fokos a GPU, közben 70, és utána is 70. Valami gáz van a program meg a 2600XT között... -
VaniliásRönk
nagyúr
Sokáig nem volt rendes grafikus verzió Windows alá, ezért is jött létre az MPF, egyébként 1-2 opció a mai napig elérhetetlen a grafikus verzióban, pl. ha 5:4-es TFT-d van (1280x1024) azt csak az MPF-ben tudod beállítani (igaz minden alkalommal, mivel nem jegyzi meg ezt az opciót
), a grafikus ilyen esetben sajnos kinyújtja a képet függőlegesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gerner1
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Medence topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest