Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Ti milyen videoplayert használtok a HD filek lejátszására? Azt nem tom, hogy bármelyik playert is használom a hardveres gyorsítást használja? Vagy csak az a player amibe van ilyen funkció?
Body
-
válasz
]Phobos[ #569 üzenetére
Sztem se vegyél 512-est, felesleges. Én amit kipróbáltam gamét (nem sok: Lineage2, Civ4, FarCry, kb. ennyi, L2 fun vok
) azok tökéletesen futnak 1360x768-ban FULL beállítással, néhol 1 kis AA-t is bir. Az adatlapomon megnézheted milyen gépem van. Dx10 gamét még nem próbáltam...
-
válasz
horvathkrisz #152 üzenetére
''nVidia ATI-val ellentétben olyan drivert írt, hogy a TV-t kapásból felismeri(kiírja a pontos típusát!)'' - az én 32''-os LCD TV-et is gond nélkül felismeri a 2600. Én a helyedbe azért adtam volna még 1 esélyt az ATI-nak (2600-ot kértem volna megint)
-
[link] itt 1 kép is
[Szerkesztve] -
850/800-on (alapból 800/700) 4200...
Azt nem tudjátok hogy, a CPU testnél miért 0-1 FPS-el megy? Lehet az huzza vissza a végeredményt?
[Szerkesztve] -
Én azért irtam a gyári lemez telepítését mert azon nem csak a driver van, hanrem a hang drivere meg mitoménmi amik nincsennek a 7.9ben. Én 1 7.7-es catalysttal fútó gépbe raktam (x1650 volt benne), arra rá a 7.8 és teljesen széthullott a rendszer (sztem ez a nagyrabecsűlt xp hibálya). 7.7-el ment csak gondoltam frissítek. Ezután -tanulva- gondoltam ugy teszem be 1 másik gépbe, hogy a gyári lemezt telepítem és utána a 7.8 (mostmár 9-et). És müxöt...
-
A sapphire-omhoz kapott 3dMark06 csak basic módba megy, mert nem fogadja el a cd key-t... Amúgy key-t a ''registration code''-hoz kell irni??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest