- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
Oké, köszi srácok!
-
Tuco Ramirez
őstag
Skacok, milyen beállításokkal érdemes tolni a Crysis demoját 2600XT-vel (X2 4200+ és 2x1GB RAM társaságában)?
Esetleg 1024x768, minden mediumon, ezt még elbírja...? -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
VaniliásRönk #775 üzenetére
A menyasszonyom gépében is éles képet ad a Sapphire XT analóg kimeneten (Belinea CRT monitoron). Úgy látszik szerencse kérdése, milyen Sapphire kártyát fog ki az ember.
Tényleg, meg tudnátok mondani, hogy egy AM2-es X2 (4200+ alapórajelen), elég-e egy 2600XT full kihajtásához (2x1 giga DDR2 RAM társaságában)? -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
VaniliásRönk #590 üzenetére
No offence, de attól még, hogy az ATI kártyákon valamivel lassabban megy mint az NV-s kártyákon, a FEAR egy korrektül megírt játék szerintem.
-
Tuco Ramirez
őstag
128 bit mellett szinte tökmindegy, hogy 256 mega vagy 512 mega.
Ez a régebbi generációnál igaz volt, de a gyorsabb GDDR3 vagy főleg a GDDR4 RAM-okkal szerelt újabb VGA-knál már 128 biten is tisztességes memóriasávszélességet lehet kihozni. A HD2600XT (de a 8600GT is) nem utolsósorban a 128 bites memória vezérlőnek köszönhetően lett ennyire olcsó... -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Komplikato #583 üzenetére
Szerintem olyan grafikai beállításoknál, ahol a game 256MB VRAM-nál többet igényel, már kevés a HD2600XT GPU-jának ereje.
-
Tuco Ramirez
őstag
A menyasszonyom gépén szépen viszi a Far Cry-t a HD2600XT (GDDR3). A 8600GT a mai játékok többségénél jobban teljesít, főleg ha látványjavítókat is használsz. De a 2600-os még feljöhet az újabb driverekkel, főleg az újabb játékoknál ez már látszik is ez a tendencia. Ízlések és pofonok kérdése ez is, de ha hosszabb távra tervezel, szerintebb jobban jársz az ATI-val.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
horvathkrisz #99 üzenetére
Bocsi, félrement...
[Szerkesztve] -
Tuco Ramirez
őstag
Na, megvolt a VGA csere a menyasszonyom masinájában (X700Pro --> Sapphire HD2600XT). Minden simán ment, a kártya prímán működik.
Szerencsére nem jött ki a másoknál tapasztalt homályos kép a CRT monitoron. Nagy a boldogság!
-
Tuco Ramirez
őstag
Köszi a választ!
Az általad említett progik, tehát a CCC, HDMI audio driver, WDM driver (tényleg, ez micsoda?) nincsenek rajta a kártyához kapott CD-n?
Ha esetleg homályos képet adna a kártyacsere után a CRT monitor (mint ahogy ez más Sapphire tulajokkal is előfordult már), arra van már valami megoldás? -
Tuco Ramirez
őstag
Üdv skacok!
Biztosan nagyon hülye kérdés, de mindegy, hogy a kártya melyik DVI kimenetére dugom a CRT monitort? Van valami spec dolog, amire oda kell figyelni egy X700Pro --> Sapphire HD2600XT cserénél? Rég cseréltem már VGA-t, ha röviden leírnátok, hogyan csináljam, nagyon megköszönném! -
Tuco Ramirez
őstag
Vettem egy Sapphire 2600XT-t (256MB GDDR3) a menyasszonyom gépébe. Holnap kiderül, hogy muzsikál a cucc. Remélem nem lesz gond, olvastam itt a topicban, hogy volt akinek homályos képet adott a CRT monitorán, és az a helyzet, hogy neki is az van... de azért megelőlegeztem a bizalmat a kártyának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest