Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a választ!
Most jutott eszembe, egy játéknál szokta azt csinálni a gép, hogy az autó egyszer csak elkezd körbe-körbe menni (gyakorlatilag 1 kört nem lehet végig vinni). Nem jöttem még rá, mitől lehet. Kezdetben a billentyűzeten próbáltam állítani, de valószínűleg a konfig nem lehet jó a kártyának. -
tzsolesz
nagyúr
Emléklszem régen a 9550-nél 256Mb-ra tettem, meg néha változtattam rajta, teszem azt 128Mb, 64Mb, azt azt sem tudtam mire való. Néha egy két játék jobban, vagy rosszabul szerepelt, sose tudtam miért, sőtt néha kikapcsoltam az AGP fast-write-ot, na látjátok azt sem tudtam mire való, meg most sem, de már nem is baj nagyon. A PCI-E azért gondolom merőben eltér.
-
Jó, de gari vesztős megoldás: a ram 4 sarkára kis pötty pillanatragasztó, a többi részre meg hővezető paszta. De ha van csavarhely a ramok körül, fel is lehetne csavarozni. Amúgy a legegyszerűbb ha Zalman ram süniket veszel, a helyén marad, és könnyű leszedni is, tehát nem ugrik a garancia.
-
Futto
csendes tag
-
bolcsodal
addikt
Ami megvolt nekem azonnal kifagyott, mármint ATT. Ezek után csak a bétát próbáltam. Ez együttműködik az AGP-s HD2600XT-vel.
Egyébként nem tudom, hogy a CoD2 támogatja-e már a SM3,0-át. Ha igen, akkor azért látod gyengébbnek az XT-t, mert az x800 csak SM2,0-t tud megjeleníteni...és az kevésbé erőforrásigényes lehet.
Nomeg az x800 erős kari volt, csak későn jött ki. És nem utolsó sorban 256bit-es meminterfészt kapott, mondjuk ezt ellensúlyozza a HD2600XT másfél gigaherzes RAM frekije 128bit mellett.
-
grunge
addikt
az széép
nekem a mustanggal sikerült egy 15-öst produkálni, 86%os töréssel tk-ra tenni a gépet!
a törés baromi jo és a hangok sem rosszak!gbors: én is ezen morfondirozom
bár a fizikán van még kivetnivalo, de mindent egybevetve hangulatos darab!Ezt a gámát is felirhatjuk a "szereti a 2600xt" listára!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mini PC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Napelem
- További aktív témák...
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Gitárerősítő Boss Katana 50
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg 1 hónapja is annyiért vettem
De megvagyok vele elégedve

azt az egyszerű kérdést se értette, hogy hol vette a vga-t

az nem nagyon tudja INTEL 4EVER

Igaz.