- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz
tzsolesz #12750 üzenetére
Köszi
Haverod VGA-ja pedig szép darab
Én is 4850et akartam eredetileg, de most nem volt annyi pénz, inkább a CPU lett erősebb, meg nem játszom csak 1280ban ahhoz pedig megfelel a 3870 is. Majd ha kevés lesz, akkor a mostani árnál olcsóbban hozzá fogok jutni egy 4850hez
-
fatal`
titán
Megjött a 2600XT-m utódja, úgyhogy átköltözöm a HD3870 kártyával rendelkezők topicjába
Köszönöm a segítséget mindenkinek
-
fatal`
titán
Na kijött a 8.8 AGP hotfix. Gyorsít valamit a 8.7hez képest? Vagy nem érdemes frissíteni?
-
fatal`
titán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a 8.8-as driver mennyi javulást hoz a 8.6hoz képest? (8.7et nem raktam fel mert írtátok hogy sokmindenben lassabb ehhez a kártyához mint a 8.6) Másik kérdés, hogy van e már belőle AGP hotfix?
-
fatal`
titán
Van már AGP hotfix a 8.7hez? Mert az AMD honlapján még a 8.6hoz sem találok
-
fatal`
titán
Nah poénból lefutattam egy 3DMark Vantaget a gépemen
1041 pont
GPU 941
CPU 1531Érdekes hogy 1,5szer annyit ad CPUra mint a 06, viszont kb a felét gpura, az összpontszám meg a harmada
-
-
fatal`
titán
válasz
#41133696 #11433 üzenetére
Nem javaslok DDR2es kártyát pláne nem 512MB rammal. Inkább az IPONból vegyél valami használható 2600XT-t. Mindkettővel procilimit de az XT akkor is sokkal gyorsabb lesz. Az AGP-s kártyák driverének telepítése pedig ugyanaz mint a PCIEé csak másik exét kell letölteni és futtatni.
-
fatal`
titán
2Dben én is alacsony órajelen járatom, igaz szoftveresen (ATiTool)
2D: 148/297 (148/594) - FAN 0% - 50°C
3D: 837/800 (837/1600) - FAN 100% - 67°C -
fatal`
titán
válasz
CPT.Pirk #11285 üzenetére
1080hoz: A te gépeddel nem is, de aki AGP-s lapra vesz HD lejátszást támogató vga-t annak bizony (köztük nekem is) az 1080p már nem megy erőből.
Nekem a mostani lapom a 3. ASUS lap és egyikkel sem volt semmi probléma (volt egy CUSL2-C, aztán P4B és most P4P800). Rengeteg ismerősömnek van P5B-je azokkal sincs probléma.
-
fatal`
titán
válasz
CPT.Pirk #11283 üzenetére
Ha jól tudom az ASROCK is az ASUS tulajdonában van, a rossz alaplapokat pedig gondolom csak AMD vonalon gondoltad
Rengeteg szarul kódolt 720p-s HD kering a neten, trailerek is, amik akadnak a 3.2re húzott P4emmel is a DXVA nélkül. HomeCinemat kell feltenni majd View->Options->Internal Filters->Matroska->Pipa be. Jobb oldalt H264/AVC (DXVA) szintén pipa be, majd duplaklikk és enable DXVA. Az external filtersnél mindent ki kell kapcsolni. Ezután az Outputnál a DirectShow Video-t VMR9(RenderLess)-re kell tenni, jobb oldalt Surface-> 3D surfaces (recommened)***, majd alatta Resizer Bicubic A=1.00(PS2.0). Így nekem tökéletesen viszi a 720p-s mkv-kat 3-4% CPU használat mellett. Az 1080p filmek nagytöbbsége nem támogatja a dxva-t sajnos
-
fatal`
titán
Nah, mivel egy 8cm-es házhütő venti hátulról még fújja a levegőt a kártyára így gondoltam hogy idleben lekapcsolom a ventijét. Kiváncsi voltam mennyi idő alatt melegszik el így, de nem melegedett el, 45ről felment ötven fokra kb 2-3 óra alatt és azóta stagnál. Hálistennek így sokkal halkabb a gép
-
fatal`
titán
válasz
VaniliásRönk #11107 üzenetére
Jah, hát olyat én sem
Csak működő, vagy se-kép se-hang proci
-
fatal`
titán
válasz
VaniliásRönk #11102 üzenetére
Én már láttam döglött CPU-t. Kéred?
1000 HUFért a tied lehet egy döglött celeron 2.4/128/400
(Nincs lesarkazva meg semmi ilyesmi)
-
fatal`
titán
Hát ez nagyon lol
Vállalkozó 90 milliós magánvagyonnal, mindjárt lefordulok a székről
-
fatal`
titán
A DownClockot miért nem bírja a kártya (vagy egyik sem? még sosem próbáltam). Most desktopon 286/324re van belőve, de ha leveszem mondjuk 150mhz-re valamelyiket, akkor csíkoz, pont mint amikor túl van hajtva
Érdekes...
-
fatal`
titán
válasz
VaniliásRönk #10956 üzenetére
Nekem a beta tökéletesen megy (igaz hd2600xt), de a véglegest még nem raktam fel mert 22 órája mentek egy hibás vinyót:S
-
fatal`
titán
válasz
VaniliásRönk #10919 üzenetére
Köszi
#10920: Neked is köszi
-
fatal`
titán
válasz
VaniliásRönk #10915 üzenetére
ATiTool Beta3-at honnan lehet leszedni?
Nem találtam meg sehol csak a 0.27b2-t
-
fatal`
titán
válasz
bubuka71 #10916 üzenetére
XP alatt teljesen jó, bár én csak TDUzom. Vista alatt nem sikerült felraknom az AGP-s karimra így nem tudok véleményt mondani. HotFix nincs, kézzel nem tudom telepíteni, az infet hiába írtam át az első hozzászólásban linkeltek szerint, akkor sem hajlandó felrakni (gondolom nem látja a karit) így még mindig a bétát használom de evvel sincs gondom.
-
fatal`
titán
Sikerült már valakinek az AGPS 2600XT-re feltenni a végleges 8.6 catalystot Vistan? Hiába csinálom meg az első hozzászólásban linkelt oldalon leírtakat (inf módosítás) akkor sem tudja telepíteni a drivert. A guru3d féle béta simán feltelepült, próbáltam onnan áthúzni azt az egy inf fájlt, de a végleges akkor sem települ, így továbbra is a bétát használom. XP-n minden gond nélkül települt. Kézi telepítést is próbáltam Vistán de közölte hogy megfelelő driver van fent (Standard VGA adapter)
Valami ötlet?
-
fatal`
titán
válasz
tzsolesz #10866 üzenetére
Okés köszi
Néztem teszteket a procikról dehát akkor még single-core alkalmazásokkal tesztelték, mire előjöttek a dualcoret támogató alkalmazások addigra már a kutya nem foglalkozott ezekkel a procikkal, csak a c2d-kkel. Mert itt PHn is ami játék teszt van benne az UT2004 meg Q3 amiket leszarok mert elfutnak most is, a mostani játékokat pedig nyílván nem evvel fogják tesztelni
-
fatal`
titán
Srácok!
Váltanék hybrid rendszerre, haver eladja az asrock lapját meg a pentium D 820at. Az lenne a kérdésem hogy az a proci kihajtja már ezt a kártyát? Vagy még mindig kevés? Mekkora teljesítménynövekedésre számíthatok? (esetleg a procit megrángatva, bár a gyári hűtő szerintem nem sokat bír, a mostanit is csak 15%-ot tudtam húzni, a feszhez már nem merek hozzányúlni)
-
-
fatal`
titán
válasz
TomBoy1986 #10790 üzenetére
512MB-nak ezen a kártyán a 128bit miatt nincs értelme, 256 megás vga bőven elég a TDUhoz.
Az 512mb-nek max 1920x1080ban lehet értelme, de gondolom evvel a vgaval nem akarsz ilyen felbontásban játszani, mert az felejtős
-
fatal`
titán
Csak nekem gyorsabb a driverből állítva az AA-t mintha játékból állítanám? Bár még csak egy játékon próbáltam ki (Test Drive Unlimited), de +5-8 FPS (1280x1024, low, 2xaa, hdr)
Szerk.: OS: Windows Vista Business
-
fatal`
titán
válasz
stevve #10709 üzenetére
Na felraktam az oldallapokat. Az eredmény: Az egész ház full forró lett még a táp is, meg a ventik is hangosabban pörögtek. Mindez kb 5 perc alatt, a VGA is felment alapon 61 fokra. Le is vettem azonnal, most egy szobaventivel keringetem a levegőt még egy fél óráig hogy visszaálljon
MÁS: Én egy 7600gsről váltottam ugye 2600xtre. Mielőtt beraktam a kártyát szépen eltávolítottam a forcewaret, drivercleaner miegymás. Beraktam a 2600XT-t felraktam a catalystot és LASSABBak voltak a játékok mint előtte. Friss winnel kb +30-40% teljesítményt hozott. Tehát bármilyen hardvercserénél(vga, proci, alaplap) érdemes a wint újrahúzni szerintem.
-
fatal`
titán
válasz
MIFtIli #10704 üzenetére
Az én házam meg valami szar kódegány (asszem, mert ráírva nincs semmi csak az aprók között láttam hogy valaki ilyen házzal árult gépet
), ami nem oldalhűtős, így csak hátulra tudtam berakni egy házhűtő ventit, ami nem tudom mennyit ér. Az előbb már írtam, 45 fokos a vga alapon, de házhűtő nélkül nem volt benne a kari, és a ház oldallapja is le van szedve, bár nem tudom ez javít vagy ront e a helyzeten (a hangerő rohadt nagy a gyári procihűtő miatt, ami még meg is van hajtva, az egész gép olyan mint egy traktor
)
-
fatal`
titán
Na leteszteltem a VGAt az összes 3DMarkal.
3DMark01 Basic: 15786
3DMark03 prof: 11669
3DMark05 prof: 6370
3DMark06 prof: 3763Az összes 3DMark alapbeállításon futott, az összes lehetséges tesztet kiválasztva.
Ez jó eredménynek számít a procimmal? (2,8prescott HT @ 3.07)
-
fatal`
titán
válasz
greatchaos #10651 üzenetére
Ez így van, de amivel játszok (TDU) ahhoz pont elég hogy folyamatos legyen a kép
Meg majd a HD filmekhez beconfigolom a vga-t és az igényeimet teljesen kielégíti
Ezért is ruháztam be rá, különben az AGPs géphez nem is nyúltam volna már
-
fatal`
titán
Sziasztok!
Na megvettem a kártyát, újratelepítettem a windowst és nagyon tetszik sokkal gyorsabb a régi kártyámnál (7600gs 256 gddr2)
Végül a Sapphiret vettem mert várnom kellett volna a HISre, mondták az IPONban hogy nincs raktárkészlet, de én már külön ezért nem akartam bóklászni a városban. Eddig tökéletes a kártya, alapon 45 fokos, terhelve 56-58. A hangját nem hallom mert a 2,8as prescott gyári hűtője zúg mint állat
Az Agp-s Sapphirenak a HDMI hangjához tud valaki drivert adni? Mert a Vista nyöszörög miatta mindig
Tuningról még nem tudok nyilatkozni, nem biztos hogy meghajtom de előfordulhat
-
fatal`
titán
Nehogy a FAN verziót adják a mókuskerékkel
-
fatal`
titán
Az ICEQ hűtéses HIS 2600XT-nek mennyivel jobb a hűtése a Sapphirenál?
-
fatal`
titán
válasz
raziel01 #10562 üzenetére
Köszi, telefonos értesítőt is kértem úgyhogy majd mondom nekik hogy cseréljék a Sapphiret HIS ICEQra. Bár nem igazán tudok mostmár dönteni mert nem tudom hogy mennyivel rosszabb a Sapphire hűtése? Eddig 1 HIS kártyám volt, egy x1650pro az sima FAN hűtéses volt de valami irdatlan szar volt. Tönkrement rajta a tápbemenet, előtte is cserélték már másnak gariban, mert hozzám használtan került, neki nem volt kép. Én így nem igazán bízok a HISben
-
fatal`
titán
Ilyen olcsó a HIS ICEQ? ÁÁÁÁ
Pénteken rendeltem meg a Sapphiret, a HIS-t meg se néztem mert mindenhol 30k körül mérték őket. Ilyenkor már nem lehet változtatni mi?
-
fatal`
titán
válasz
bolcsodal #10484 üzenetére
Köszi, ez 2500 ponttal több mint a mostani karim
Itt az első hozzászólásban találtam módosítást ugye a catalyst driverekhez. A HOTFIX a Sapphiretól az ezt csinálja tulajdonképpen? Elég a normál catalystot feltennem majd inf módosítással, vagy rá kell tenni utána a hotfixet is? Vagy simán elég a hotfix catalyst nélkül?
-
fatal`
titán
Sziasztok!
Kedden leszek birtokosa egy HD2600XT AGP8x 256 GDDR3 VGA-nak. Tudom hogy a procim nem hajtja ki rendesen (2,8 HT Prescott), de kb mennyi teljesítmény növekedésre számíthatok a GDDR2es Gainward 7600gs-emhez képest? Tuningban mit bírnak a gyári hűtővel a Sapphire 2600XT-i?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cities Skylines II
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Ford topik
- Androidos tablet topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest