- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Magisk
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
MIFtIli #10704 üzenetére
Az én házam meg valami szar kódegány (asszem, mert ráírva nincs semmi csak az aprók között láttam hogy valaki ilyen házzal árult gépet
), ami nem oldalhűtős, így csak hátulra tudtam berakni egy házhűtő ventit, ami nem tudom mennyit ér. Az előbb már írtam, 45 fokos a vga alapon, de házhűtő nélkül nem volt benne a kari, és a ház oldallapja is le van szedve, bár nem tudom ez javít vagy ront e a helyzeten (a hangerő rohadt nagy a gyári procihűtő miatt, ami még meg is van hajtva, az egész gép olyan mint egy traktor
)
-
Száni
tag
válasz
MIFtIli #10632 üzenetére
Mennie kell annak! ATT-->jobb klikk-->hardver-->túlhajtás beállításai-->venti-->beállít-->ment...ment...mendegélt... Én 2 profilt használok automata túlhajtással és annak megfelelő ventiszabályzással. De mindezt a rivatuner is tudja.
Med1on: ok, én a sajátomból indultam ki, ami alapfeszen viszi a 2.8-at és terhelve sem több 44-45 foknál.
-
Száni
tag
válasz
MIFtIli #10624 üzenetére
Ha Sapphire a kártya, akkor próbáld ezt: 8.5 AGP hotfix
Az xp-s verzió gutsőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- BIOS frissítés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest