Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
MIFtIli
üzenetére
Az én házam meg valami szar kódegány (asszem, mert ráírva nincs semmi csak az aprók között láttam hogy valaki ilyen házzal árult gépet
), ami nem oldalhűtős, így csak hátulra tudtam berakni egy házhűtő ventit, ami nem tudom mennyit ér. Az előbb már írtam, 45 fokos a vga alapon, de házhűtő nélkül nem volt benne a kari, és a ház oldallapja is le van szedve, bár nem tudom ez javít vagy ront e a helyzeten (a hangerő rohadt nagy a gyári procihűtő miatt, ami még meg is van hajtva, az egész gép olyan mint egy traktor
) -
Száni
tag
válasz
MIFtIli
üzenetére
Mennie kell annak! ATT-->jobb klikk-->hardver-->túlhajtás beállításai-->venti-->beállít-->ment...ment...mendegélt... Én 2 profilt használok automata túlhajtással és annak megfelelő ventiszabályzással. De mindezt a rivatuner is tudja.
Med1on: ok, én a sajátomból indultam ki, ami alapfeszen viszi a 2.8-at és terhelve sem több 44-45 foknál.
-
Száni
tag
válasz
MIFtIli
üzenetére
Ha Sapphire a kártya, akkor próbáld ezt: 8.5 AGP hotfix
Az xp-s verzió gutsőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak az fut DX10ben ami támogatja illetve amin te beállítod (Crysisben például ha jól tudom a Very High jelenti a DX10et)