- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
Gucunja #10347 üzenetére
Az valami módosított lehet. Megnéztem az AC oldalán a Silencer-ek útmutatóját, egyik se egyezik a 2600XT furattávolságával. De Te is megnézheted itt. 43mm a furattávolság a 2600XT-n.
a sapphire 2600XT GDDR4 gyári hűtése milyen?
Passz, keress rá a topicban, hátha találsz valamilyen beszámolót. -
barnam_
nagyúr
válasz
Gucunja #10284 üzenetére
Az ipon-ban a HIS Zalman 21k, az Iceq Turbo ennél drágább lehet. Ez jobban megéri: SAPPHIRE HD2600XT 256MB HTD DDR3 Full - 15k, ha ehhez veszel egy AC S1 Rev. 2-t, még mindig olcsóbb, mint a HIS, és sokkal jobb a hűtése. Bár a használt HD3850 256MB-t is érdemes meggondolni, 23k körül már lehet kapni a PH-n.
illetve nem tudom hogy dual chip es 2600 kapható-e már, de ha tudtok olyan linket ahol lehet rendelni 2600X2 -t akkor írjatok Nincs értelme a 2600X2-nek a CF miatt.
-
válasz
Gucunja #7975 üzenetére
ha akarsz Unreal Engine 3 alapú játékokkal játszani, akkor vedd a Radeont, különben a GeForce-szal jobban jársz. ha Radeont veszel, akkor 256M-s, DDR3-as kártyát keress, azt 20-22 között megúszod. esetleg, ha érdekel a Valve BlackBox tartalma, akkor kicsit drágábban Sapphire, Full edition (cca. +2e FT).
-
carrot
tag
válasz
Gucunja #7975 üzenetére
Egyikkel sem jársz rosszul, de ma már írtam valahol a MSI OC kb 10-esetleg 15%-kal jobb mint az ATI. Nekem Sapphire 2600xt-m van, halk, jó megy minden játék, igényeimnek megfelel. Szerintem megbízhatóbb ATI-t venni
(esetleg néha a driverek idegesítenek majd, de nem biztos). MSI OC-ről két emberkétől hallottam, h behaltak a memói, de ezt zárójelben képzeld el az OFF mellett.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Linux haladóknak
- Parkside szerszám kibeszélő
- Opel topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest