- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Nekem is hasonló hibákat produkált a garis XpertVision 2600XT-m (csak nem ennyire feltűnően), sajnos úgy látszik, nem kevés a 2600XT-k gyári selejtje...nekem is 2 hét után halt meg (igaz nálam a hűtője is meg-megállt és arra fogtam rá), de én még csak nem is tuningoltam a kártyát. Nekem érdekes módon voltak olyan játékok és tesztek, ahol nem produkálta a hibákat, de amint egy 3DMark specifikus tesztet futtattam, kijött a hibája (én ezért azt vontam le, hogy a 3DMark2k6 abszolút nem jó ilyen tesztcélra, mert semmi hiba nem jött elő).
pl. nem volt hiba: CS 1.6-ban, Stalkerben, 3DMark2k6ban
volt hiba CS: Source-ban, 3DMark2k5 és 2k3ban
mással nem teszteltem akkor
de egyébként az is körvonalazódik bennem, hogy lehet csak rossz minőségű SMD alkatrészek vannak a kártyán, pl. nem kap elég feszültséget vagy kondik halnak meg rajta...ilyenkor elméletileg javítható lenne a kártya, de nekem is azt mondták a szervizben, hogy cserés és javíthatatlan
elvileg ma hozom el az ASUS-t, majd este tesztelek -
-
c41r0^
őstag
7.5nek semmi értelme...nem a gyári drivert KELL használni (ha netről leszeded a 7.5öt és az egyéb kiegészítő drivereket és packeket, majd kiírod CD-re, megkapod a gyári driver CD-t
), nem tudom, ezt miért gondolják egyesek, főleg ilyen új kártyánál. Mindig a legújabb drivert célszerű feltenni, hacsaknem elavult a hardverünk és semmit sem profitálna a teljesítményoptimalizálásból. Lehetséges, hogy a 7.9 már igényli a 3.0-s .NET-et, de ha a CCC jól megy, akkor gond azzal nincs is. A display driverrel lesz akkor a probléma. Tényleg csak az segített nekem is sokszor, ha csökkentett módból uninstalláltam a régi drivert, mert összeakadásokat produkált még anno régen egy Radeon 9100assal. Szívtam vele 1 napot, teljes pucolás, stabil driver fel, és tökéletes volt.
Lehet, hogy a CoD2-höz kell vmi patch, hogy ismerje a VGA-d, próbáld meg más programokkal is tesztelni. -
c41r0^
őstag
Minden ATi drivert írts le csökkentett módban (főleg ha eddig is ATi kártyád volt), majd telepítsd újra őket.
[link]
itt a 3 fő csomagot (XP-hez display driver, ccc, wdm) egyenként le tudod tölteni, magyar CCC-t is tudsz választani
CCC-hez kell a .NET keretrendszer, minimum 2.0-s verziója (és ezt is javallott feltenni, nem a 3.0-t)
[Szerkesztve] -
diegho
nagyúr
nekem nem asus-om van ugyan, de ránézésre is látható hogy elég jó hűtő van rajta, szerintem jó vétel lehet, igaz picit drágább, de szerintem megéri az árát. valaki vett innen is asus-t de hogy ki arra már nem emlékszem.
7.9 catalyst-el néztem egy 3dmarkot és kemény +37 pont 06-banjátékokat nem néztem, nem játszok csak cs 1.6-al, de lehet megnézek már egy új csodajátékot. mondjuk airborne-t.
-
Olasza
aktív tag
Pro GDDR2: 600/500
Pro GDDR3: 600/700
Pro OC: 700/700
XT 800/700
Xpervision XT 800/800
XT GDDR4 800/1100
Ill. vannak még a tuningolt darabok:
HIS IceQ Turbo
MSI Diamond
Mindegyikben ugyanaz a mag van, a sebességét a gyári ellenőrzések alapján állították be, bár néha ők is tévedhetnek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Nintendo Switch 2
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Napelem
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest