Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffit
tag
Szeretném megkérdezni, hogy kinek mi a tapasztalata a kártyával. Nekem egy kicsit csalódás (sajnos).
Három hónapja használom és a teljesítményben nincs problémám, ebbe csak az OPrendszer tud beleszólni, mert Vista alatt sokkal kisebbek az FPS-ek.
Ugyanakkor az árnyékokat nem tudja rendesen megjeleníteni. A legfeltünőbb a MOH Airborne-ban van. Ott feketék az emberek, ha árnyék vetül rájuk. Ugyanakkor a NFS:MW és Stalker-ben is vannak érdekes árnyékok (Beállítás: 1024x768, max kivéve AA). Oblivion gyönyörű, ott nincs ez a hiba.
Stalker Dynamic lights-ban nagyon szép.
Aki kártyát akar venni, azt nem akarom elrémiszteni, mert NAGYON megéri. Egyedül az árnyékokkal vannak gondok.
(lehet, hogy lecserélem majd egy 8800GT-re) -
Daffit
tag
Elolvastam a pár sorral lentebb lévő cikket a 2600 pro/xt vs. 8600 gt/gts -ről.
Ott győztesként a 8600gts-t hozták ki, mivel csak kevéssel drágább a 2600xt-től (~30 USD). Nos itt MO.-n én úgy látom, hogy kb 15e Ft különbség van és ez kb 70USD. Tényleg megéri?
-
Daffit
tag
Tegnap felraktam a 7.9-et és nagyon sokat dobott a játékokon. Bár a Dirt továbbra is ratyi, de ez nem a kártya hibája.
Asszem' az Ati-s srácok most nagyon jó kis meghajtót hoztak össze.
Lehet, hogy már írta valaki, de régen voltam itt és nincs kedvem teljesen visszaolvasni, de így mennyire hozza be a 8600GTS-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest