- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffit
tag
Szeretném megkérdezni, hogy kinek mi a tapasztalata a kártyával. Nekem egy kicsit csalódás (sajnos).
Három hónapja használom és a teljesítményben nincs problémám, ebbe csak az OPrendszer tud beleszólni, mert Vista alatt sokkal kisebbek az FPS-ek.
Ugyanakkor az árnyékokat nem tudja rendesen megjeleníteni. A legfeltünőbb a MOH Airborne-ban van. Ott feketék az emberek, ha árnyék vetül rájuk. Ugyanakkor a NFS:MW és Stalker-ben is vannak érdekes árnyékok (Beállítás: 1024x768, max kivéve AA). Oblivion gyönyörű, ott nincs ez a hiba.
Stalker Dynamic lights-ban nagyon szép.
Aki kártyát akar venni, azt nem akarom elrémiszteni, mert NAGYON megéri. Egyedül az árnyékokkal vannak gondok.
(lehet, hogy lecserélem majd egy 8800GT-re) -
Daffit
tag
Elolvastam a pár sorral lentebb lévő cikket a 2600 pro/xt vs. 8600 gt/gts -ről.
Ott győztesként a 8600gts-t hozták ki, mivel csak kevéssel drágább a 2600xt-től (~30 USD). Nos itt MO.-n én úgy látom, hogy kb 15e Ft különbség van és ez kb 70USD. Tényleg megéri? -
Daffit
tag
Tegnap felraktam a 7.9-et és nagyon sokat dobott a játékokon. Bár a Dirt továbbra is ratyi, de ez nem a kártya hibája.
Asszem' az Ati-s srácok most nagyon jó kis meghajtót hoztak össze.
Lehet, hogy már írta valaki, de régen voltam itt és nincs kedvem teljesen visszaolvasni, de így mennyire hozza be a 8600GTS-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest