- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buldex
csendes tag
Azért, drága barátom, hogy össze tudjam hasonlítani a korábban mért értékeimmel.
A másik: Emlékszem, micsoda csalódás volt számomra, amikor hülye fejjel lecseréltem anno a Gf4 Ti4200-es kártyámat egy síma FX5700-esre, és megmértem az eredményeket 3DMark2001-gyel is. Mert ugye, akkor a 3DMark03 volt az új. És abban a DX9 támogatás miatt persze sokkal magasabb pontszámot kapott az FX5700. De ez csak parasztvakítás volt, ami a 3DMark2001-ből azonnal kitűnt. A játékokban is érezhető volt, hogy lassabb, mint a Ti4200. Ismerek olyan fickót, aki a mai napig leteszteli minden új kártyáját a régi 3DMark verziókkal is. Nincs ebben semmi különös.
Nem mondtam, hogy a 03 nálam a favorit. Viszont amit azzal mértem, azok az eredmények még mind megvannak nekem minden kártyámról az utóbbi pár évből.Hogy miért nem játszom inkább?
Nem mondom, hogy nem szoktam soha, de a fiaim nyomják elsősorban. Én itthon amolyan rendszergarázda vagyok. Gépeket rakok össze, alkatrészeket cserélek, telepítek, fejlesztgetek, tesztelgetek. Mindenkinek lehet valami heppje.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Óra topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- SörcsaPH!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gigabyte rx6700 xt 12G Gaming OC - 6 hó garancia
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF GAMING 3080 10g - 6 hónap garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest