- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #4668 üzenetére
Akkor ezért nem találtam...
Valaki írta, hogy poverstrip 3.7 képes fixálni refresht vista alatt, hát nemtudom, szerintem nem, de majd megnézem...
Drac0: A táptesztet úgy hívják, hogy digitális multiméter, 1k pénzért már van feszültség mérésére alkalmas. Persze csak annak ajánlom, aki tudja hogyan kell feszültséget mérni. Tápnak mi a márkája, típusa?
rhtdribl meg nem stabilitás teszt, de elkezdi izzasztani a vidkarit, és látod a hőmérséklet alakulását, stb... Ami stab tesztnek is jó, az az ATI tools 0.27akármi, annak a szörös kockája (scan for artifacts) Esetleg még tolhatsz a karin 3dmark teszteket. (info az első hsz-ben)
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
barnam_ #4491 üzenetére
3DMarkot semmire sem használom, tesztelésben is csődöt mondott nálam, pl. az ominózus 6600GT semmilyen hibát nem produkált benne.
Nem igazán izgat kontrétan mennyi a hőmérséklet, tesztelés közben kiderül ha túl sok, egyébként meg inkább használom a VGA-t mint lesegetem a hőfokot, VF900 fixen 7V-ra kötve, így a venti sem izgat.
Nálam a 2.06 bétái nem működtek, azóta nem érdekel, úgyse tetszett soha.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
barnam_ #4489 üzenetére
Mert mi a baj vele?
Mitől lenne jobb? Hol van abban pl. stabilitásteszt? Azt hogy szemetel-e a kártya egyedül ezzel a programmal lehet megbízhatóan tesztelni. (annó pl. találkoztam olyan 6600GT-vel, ami semmiben sem hibázott észrevehetően, de ATi Toolban szépen jöttek elő a sárga pontok, ment is vissza az eladónak) -
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
phallos
tag
válasz
barnam_ #4446 üzenetére
Aggregátor: Az XP SP2-vel van fent közel 5 napja + 7.10, ami tegnapig bírta, hogy ne tegye el a tálcára. Automatikus frissítés bekapcsolva, az alaplapi driverek pedig gyári cd-ről mennek fel. 7.11-gyel is ezt csinálja, tegnap óta az Omega Driver van fent, de ez is szintén zenész...
Wwenigma: most az Omega Driver van fent, itt ivan ATI Hotkey opció? Ha igen, hol keressem, sehol nem találom.
-
tuctuc
aktív tag
-
phallos
tag
-
-
t-edem
csendes tag
válasz
barnam_ #4304 üzenetére
Köszi a választ, de...
Mindent pontosan a leírtak alapján csináltam. Annyi eltérés volt, hogy mikor a setuppal akarom feltelepíteni a kártyát, nálam egyből kidobja, hogy nincs hardver és el sem kezdi feltelepíteni...
De ha megpróbálom elindítani a játékot, akkor ismételten kiírja, hogy az oblivion.exe hibát okozott, bla-bla... Szinte csak eme nagyszerű játék miatt ruháztam be a kártyába, nagyon szomorú lennék, ha nem futna... -
éN79
addikt
válasz
barnam_ #3969 üzenetére
Bakker, elvesztem itt a driverek forgatagában. Anno letöltöttem a horfix-et crysishez, de nem azt tettem fel, mert időközben hivatalosan kijött a 7.11.
De ezekszerint a hotfix mégiscsak kellene, mert a 7.11 alapból nem tartalmazza a javításokat, viszont írod hogy van 7.11 ami hotfixes.
(ez utóbbihoz kérhetnék egy linket, mert tegnap próbáltam rálelni az amd honlapján erre, de most megerősítetted bennem a tudatot hogy nem jól keresgéltem
)
-
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
barnam_ #3712 üzenetére
Csak fejtegeti hogy a GPU alacsony hőtermelése miatt a VF700 is sok lenne rá, nincs leírva hogy valaki fel is szerelte. Gyárit biztos nem lehet, de amit pl. HIS-nek készít a Zalman az gondolom módosítva van hogy fel lehessen szerelni.
6600GT-n a külső két felfogatási pontba passzol, amit a gyári hűtők is használnak, a négy belsőnek túl kicsi a távolsága, 2600-on meg csak a 4 kisebb távolságú furat van. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Napelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xbox Series X|S
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest