- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
netezos #4695 üzenetére
Az se baj, ha gyári hűtővel használod, mert a Sapphire és Asus 2600XT-nek halk és jó hűtője van.
(#4696) Ganxxta: Létezik, 3x AA-val nekem is hasonlóan megy. AA nélkül már bőven játszható. Egyébként vicc, hogy a 7300GT DDR3-amon gyorsabb volt ez a játék
Ja meg fagyogat is, általában mikor betölt valamit. Felraktam az 1.01-s Patch-t, már ritkábban fagy, de azért még előfordul.bach22: 256MB-s elég.
-
barnam_
nagyúr
válasz
netezos #4693 üzenetére
A teljesitmény növelése érdekében nem érdemes rá jobb hűtőt venni, mert gyorsabb nem lesz. Viszont hűvösebb és halkabb lehet egy jobb hűtővel. A Zalman VF900, és az Arctic-Cooling Accelero S2 megy fel rá (ezekről tudok). A VF700-t is fel lehet tenni, de reszelni kell pár mm-t a lefogatóból. Nekem VF700 van rajta, és jobban hűt mint a gyári, hangja meg nincs, mivel 5V-n megy.
v. ramot növelni
Minimum 1GB ram kell már, de 2GB-val már Vista-val is simán mennek a játékok. -
barnam_
nagyúr
válasz
netezos #4689 üzenetére
MorPet: Pucold le DriverCleaner-el a drivert, és tedd fel újra ezt, ha XP-d van. Ha továbbra se jön be, akkor tedd fel az Omega drivert, abban nincs CCC, hanem Control Panel van benne. Vagy az is jó, ha az ATT-t rakod fel, abban is sokmindent belehet állítani. Csak arra figyelj, hogy telepítéskor szedd ki a pipát az "Enable Overclock"-ból, mert különben hibaüzenettel fog indulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest