- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
netezos
csendes tag
válasz
barnam_ #4694 üzenetére
Accelero S2 volt a 7600 GS eredetileg passzív kártyámon, nem gondoltam bele hogy az jó lenne erre, de így visszagondolva, tényleg rámenne,eszembe sem jutott hogy az jó lenne a radeonra, de akkor nem gondolkodtam ezen örültem hogy elviszik, és az egyik extra a hűtés volt...!
-
netezos
csendes tag
Sokat segítettél az imént,köszönöm, az érdekelne még hogy a 2600xt-re érdemes-e nagyobb coolert tenni, a teljesitmény növelése érdekében, v. ramot növelni, és ha érdemes melyik típus az (cooler), valószínüleg ez másokat is érdekel!?
-
netezos
csendes tag
Hali, a 3dMark problémát megoldottam a fórumon olvastam hogy a System 32-ben a Futuremark mappában törölni kell a Direcpll.dll mappát, ezt megcsináltam és fut a progi.
-
netezos
csendes tag
Sziasztok, nekem problémám merült fel a HD 2600 xt DDR3-al! Megvettem beillesztettem a helyére, ujjratelepítettem az egész rendszert, a kártyát is, minden mükődik, de az ATItool, és a 3DMark-ok nem indulnak el! Lefagy az egész de olyan szinten hogy az egér kurzor mozgatható de nem reagál semmi csak a resetelés használ. Mi okozza ezt a problémát, arra gyanakszom hogy valami beálítás, de viszont nem találok rá magyarázatot!
Egyébként nincsen húzva semmi, alapból megy minden!
ABIT-NF8V SATAII, AMD ATHLON 3000+, Kingmax 1024DDR
Ha tud valaki valami érdemi infót előre is köszönöm...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest