- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kange
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #4516 üzenetére
Nem értek egyet Veled...
5 éve megvan a gépem, most fejlesztettem előszőr, kicseréltem a vidkártyát. Eddig soha semmi bajom sem volt semmivel. A táppal sincs semmi bajom.
Tudom, hogy púp az AGP kártya, de ezt most megvettem 20k-t, s sztem senki sem rak össze PCI-e -s gépet ennyiből...
-
Kange
csendes tag
válasz
kommunism #4508 üzenetére
Nekem is 400Watt-os Mercury tápom van.
A gépem:
Proci: P4 2,6GHz HT @ 3 GHz
Mem: 2x512M Kingston RAM
Alaplap: Asus P4C800 alaplap
1 db ATA-s Samsung vinyó
1 db CD-író
1 db DVD író
1 db mobilrack
1 db PCI hangkárty
1 db PCI Snazzi DVD digitalizáló kártya
Sapphire Ati HD2600Pro 512M AGP vidkártyaA táp ezt simán kibírja.
A játékok egész jól mennek:
Crysis, Witcher, SoF Payback -t néztem meg csak eddig.
3DMark05 a 9600XT-mel 1700 pontot adott, ezzel pedig 6400 pontot.Jah, és húzom a memóriát, a procit és most a vidkártyát is...
-
Kange
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #4503 üzenetére
Hát igen... Eddig kérdés nélkül megkaptam a válaszokat...
Az ATi Tool nem akar műküdni. Sem azzal, sem a RivaTuner-vel nem tudom megnövelni a sebességeket. Akármit is állítok be, egyből visszarakja alapra. Egyedül az AMDGPUClockTool-val sikerült elérni a "tuningot". Pedig az ATi Tool a 9600XT-nél ment szuperül.
Lehetséges, hogy az a baj, hogy a CCC-ben feloldottam az overdrive funkciót?
-
Kange
csendes tag
Sziasztok!
A minap vettem egy Sapphire HD2600Pro AGP 512 MB vidkártyát. Egy 9600XT-t cseréltem le.
Nagyon sokat szenvedtem vele, semmi sem akart egyáltalán menni, de ezen a fórumon mindenre megkaptam a választ, amit nagyon szépen köszönök!Most egy olyan kérdésem lenne, amire nem találtam itt választ (elnézést, ha csak figyelmetlen voltam): van valakinek valami elképzelése, hogy mennyire tuningolható ez a kártya? A gyári órajelei 600/400. Az AMDGPUClockTool-val felhúztam 700/500-ra is, de úgy vettem észre, hogy szinte lassab lett minden. Vagy ez csak véletlen, hogy kevesebb pontot ad ezzel a beállítással a 3DMark?
Sztetek mi az ideális beállítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest